Τσάμης & υιοί [μεταφέρθηκε]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία.
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΔημητρίου Γούναρη 40, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Τσάμης και υιοί, #γύρος στα κάρβουνα
ΆνοιξεΣεπτέμβριο 2009
Έκλεισεπερίπου καλοκαίρι 2011
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Σαβουάρ Γύρ και το Cyprus Grill. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Souvlaki Factory, το pepe nero και το βραστό... ψήνεται?.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Τσέκαρα Απρίλιο 2010 ύστερα από τα θετικά σχόλια του λαού. Όντως έχει γύρο στα κάρβουνα (δηλαδή αντί να έχει αντιστάσεις το μηχάνημα έχει μπαλκονάκια με κάρβουνο). Πήρα μια πίτα γύρο και ήταν καλή. Πολύ καλύτερη από τα υπόλοιπα κλασικά γυράδικα. Αλλά ενώ πάει να γίνει μια καλή προσπάθεια χρειάζεται βελτίωση για να πω ότι επιτέλους έφαγα πολύ καλό γύρο στην πόλη μου. Π.χ. το κρέας δεν ήταν τόσο περίφημο και είχε αρκετό λίπος, επίσης οι προκάτ πατάτες (McCain) δεν έχουν θέση σε ένα καλό σάντουιτς. Μου άρεσε που μου έβαλε τριμμένο τυρί από πάνω. Από μέγεθος θα το έλεγα νορμάλ. Από τιμές γύρος 2,9€ (μερίδα 7€), σουβλάκι 2,6€ (μερίδα 6,7€). Καλή επιλογή, θα ξαναπάρω.

Μάιος 2010, ξαναέφαγα, ίδια θετική εικόνα, αυτή τη φορά μου έβαλε μέσα και μια άσπρη λευκή σως.

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Πίτα γύρος απ' όλα

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2011: τμήμα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2011: τμήμα 1/2

Σxόλια (15)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Koutmatzan
πωωωω αληθεια τωρα?? τοσα χρονια αυτο το διαμαντι ειχε μεταφερθει στη βασ.ηρακλειου?? τωρα μπηκαν ολα τα κομματια του παζλ!!δεν ειχα καταλαβει ποτε τον λογο που εκλεισε..ενω απλα ειχε μεταφερθει
Γιαντράνκα
Έκλεισε. Ταμπέλα λέει πως μεταφέρθηκε Β.Ηρακλείου 33.
Γουρμεδιάρης
Πήρα γύρο μου φάνηκε ιδιαίτερα αλμυρός, και εκτός αυτού με πείραξε(να μην επεκταθώ πως ακριβώς). Ελπίζω να ήταν τυχαίο.
Γιαντράνκα
Καλοψημένος ο γύρος, μεγαλούλικη ποσότητα, πατάτες προκάτ τύπου Goody's μάπα και όχι ιδιαίτερα πολλά λάδια.Αα και μαλάκη πιτούλα.
aglaios
παιδια οποιος ξερει να τρωει μπορει να καταλαβει οτι ο γυρος ειναι φρεσκος και οχι προκατ.μπραβο παιδια συνεχιστε την καλη δουλεια.
Stavros
Πηρα ενα γυρο ψωμακι με χτυπητη και ενα μπουκαλακι νερο. Συνολο 3,70 Ευρω. Σκαλωσα και εδωσα μηχανικα τα λεφτα με τα οποια στο Γιοκ Μπαλικ θα εσκαγα στο φαι...
a) Την ειχαμε πιει και οι δυο
b) Την ειχε πιει το αφεντικο οταν οριζε τιμοκαταλογο
c) Με εκλεψε ο γυρας

Βρειτε τη σωστη απαντηση και μπειτε στην κληρωση για δωροεπιταγη αξιας μισης μεριδας στο "Τσαμης και Υιοι".
Epicurean
Πρέπει να κόψει τις προτηγανισμένες πατάτες και να φέρνει πιο ζεστό τον γύρο στο delivery. Όπως έχει τώρα, είναι μια απλώς καλή επιλογή. Αν το προσπαθήσουν λίγο περισσότερο, μπορούν να κάνουν πολύ καλό όνομα στην αγορά. Κάπως καλύτερο κρέας, εντελώς διαφορετικές πατάτες, και έχουν τα συστατικά ενός θρύλου! Με αυτό το κρέας και αυτές τις πατάτες, όμως, δεν θα σερβίρουν τίποτα περισσότερο από έναν άνω του μέσου όρου γύρο.
sb
Πήγα σήμερα με κακή προδιάθεση από αυτά που διάβασα αλλά είχα άδικο. Ο γύρος ήταν καλός και ξεροψημένος και λιγότερο λιπαρός από τους περισσότερους στα άλλα γυράδικα. Πήρα μερίδα-πακέτο χωρίς τίποτα εκτός από κρεμύδι στο πλάι. Έτσι έκρινα καλό τον γύρο αυτόν καθ'εαυτό. Το κάρβουνο κάνει διαφορά - όχι τεράστια αλλά δίνει μια καλύτερη μυρωδιά στο λίπος. Σε γενικές γραμμές λοιπόν συμμερίζομαι την καλή γνώμη του ταβερνοαλανιού.
stefos
Και σε εμενα που πηρα ενα βραδακι γυρω στις 10 μου φανηκε ανοστος. Επιπλεον η πατατες δεν ηταν φρεσκοτηγανισμενες. Γενικα περιμενα περισσοτερα απο γυρο στα καρβουνα.
τρελος
τον τίμησα σήμερα μου φάνηκε κάπως αγευστος και αρκετό λίπος.
μπορεί να επεσα στη μέρα.
κυριάκος
Ρε παιδιά μη σκίσουμε και τα πτυχία μας, σιγά τον γύρο! Ειναι λέει στα κάρβουνα... ε, και? αυτό κάνει το κρέας καλύτερο με κάποιο μαγικό τρόπο? Έχω φάει πολύ πιο νόστιμους γύρους ψημένους είτε σε υγραέριο είτε σε ηλεκτρικές αντιστάσεις. Όσο για τον γύρο που ψήνει ο τύπος στα κάρβουνα, δεν είναι παρά ο κλασσικός τυποποιημένος ξυγκιάρικος προκάτ γύρος που πουλάνε όλα (η τα περισσότερα) γυράδικα του κέντρου. Όσο για το κεφαλοτύρι στο γύρο, προσωπικά το βρίσκω πολύ άκυρο -μάλλον είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να διαφοροποιηθεί,(αλλά καθόλου εμπνευσμένη).
Katitis
Νόστιμος γύρος. Κόντευα να ξεχάσω ότι υπάρχει στην "Θεσσαλονίκη με τα πολλά φαγάδικα" (και τα άνοστα κρέατα).
τρελος
Επιτέλους κάτι που τρώγεται ευχάριστα στο κέντρο χωρίς τις τύψεις ο γύρος να περιέχει περισσότερο λίπος απότι κρέας.

Αρνητικά: προκατ πατάτες, ηρθε λιγάκι κρύο (φτάει και ο καιρός? αλλα ειναι 3 τετράγωνα.

Σίγουρα θα γίνει απο τις πρώτες μου επιλογές.
Mplaksant
Ποιοτητα - γυρος στα καρβουνα - και ξανα ποιοτητα. Δυο φορες εχω φαει και σιγουρα θα υπαρξουν κι αλλες και αυτο το εχω γραψει κ αλλου βασικα, οτι ΕΛΕΟΣ πια με τα γυραδικα που βαζουν 1 τονο γυρο απαισιας ποιοτητας και κανει και 2.70. Εδω πληρωνεις τα ιδια, τρως λιγοτερο, αλλα απολαμβανεις στο επακρο το γυρο και δεν εχεις και στομαχικα προβληματα
τρελος
ψηνει σε κάρβουνα