Γενικά έχουν γράψει πολλοί οδηγοί γι'αυτό το εστιατόριο οπότε έχει πολλούς τουρίστες (σαν κι εμένα) και μπορείς να πετύχεις και ουρά, αλλά θα δεις και ντόπιους να τρώνε. Όλα φρέσκα. Έχει κρατήσει σαν κτίριο/χώρος μια επιφανειακή λαϊκότητα και η τοποθεσία του (στο λιμάνι) το βοηθάει πολύ. Κουζίνα και σέρβις αρκετά νέα παιδιά που τρέχουν πάνω κάτω. Τα σουβλάκια του δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά η αστακόσουπα πολύ καλή. Ήθελα να δοκιμάσω γιατί είχα ακούσει πολλά και από ντόπιους, παρ' όλα αυτά βλέποντας ότι σερβίρει φάλαινα και καρχαρία και τέτοια δύσκολα θα το ξαναδοκίμαζα.