Εικόνες (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Martinigansl ("Χήνα του Αγίου Μαρτίνου", παραδοσιακό πιάτο που σερβίρεται την περίοδο της γιορτής του Αγίου Μαρτίνου στις 11/11)
Maronireis (γλυκό με κάστανο και κρέμα σαντιγί, σερβίρεται παραδοσιακά ως επιδόρπιο τις ημέρες γύρω από τη γιορτή του Αγίου Μαρτίνου)
Wiener Jourgebäck, Butter & Gedeck
Plachutta's Hausbier von Ottakringer Brauerei
Schweinsbraten auf Gabelkraut mit Kümmelsaft & Serviettenknödeln
Στα αρνητικά η υπερβολικά ακριβή τιμή για το πολύ εύγευστο χύμα κόκκινο housewine (25 ευρώ το μισόλιτρο).
Μολονότι τα Plachutta διακρίνονται ιδιαίτερα για το Tafelspitz τους , το συγκεκριμένο διαφημίζει περισσότερο το αυθεντικό Wiener Schnitzel (από μοσχάρι) που σερβίρει. Ό,