Πρόκειται για πολύ παλιό και αξιοπρεπέστατο μαγειρείο. Λειτουργεί από το 1936. Το επιλέξαμε Μεγάλο Σάββατο, μεσημέρι. Παρέα 4 άτομα, δοκιμάσαμε τη γνωστή μαγειρίτσα με αβγολέμονο, τα τσιλίχουρδα (μαγειρίτσα κερκυραϊκή χωρίς ζουμιά, τρώγεται με πηρούνι, κάτι σαν συκωταριά με άνηθο, κρεμμυδάκι και λοιπά μυρωδικά), εξαιρετικό κόκορα παστιτσάδα, απίστευτο σοφρίτο, αγκινάρες αλά πολίτα (πολύ καλές), τζατζίκι, σαλάτα πικάντικη, μπύρες, αναψυκτικά. Όλα ήταν άψογα, καθαριότητα, ευγένεια, μπράβο τους, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, τιμές λογικότατες, ίσως και χαμηλές για τα δεδομένα του νησιού.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Το μαγαζί λειτουργεί με τη λογική το μαγέρικου, μαγειρευτά φαγητά κάθε μέρα. Από της ώρας θα σας γελάσω γιατί δεν πήραμε.
Σέρβις γρήγορο κι ευγενικό, χωρίς πολλές περιστροφές. Τιμές λαϊκές.
Σοφρίτο απίστευτο, κοτόσουπα αυγολέμονο πολύ καλή. Λεπτομέρεια στα πάντα, με πατάτες φούρνου να είναι μαλακές αλλά να μη λιώνουν, το κοτόπουλο ν’ αποκολλάται το κρέας απ’ το κόκκαλο χωρίς αυτό να διαλύεται.
Σ’ ένα μέρος με άνω του μετρίου φαΐ σχεδόν παντού, ο Ρουβάς κατάφερε να ξεχωρίσει ως εξαιρετικός.
Σέρβις γρήγορο κι ευγενικό, χωρίς πολλές περιστροφές. Τιμές λαϊκές.
Σοφρίτο απίστευτο, κοτόσουπα αυγολέμονο πολύ καλή. Λεπτομέρεια στα πάντα, με πατάτες φούρνου να είναι μαλακές αλλά να μη λιώνουν, το κοτόπουλο ν’ αποκολλάται το κρέας απ’ το κόκκαλο χωρίς αυτό να διαλύεται.
Σ’ ένα μέρος με άνω του μετρίου φαΐ σχεδόν παντού, ο Ρουβάς κατάφερε να ξεχωρίσει ως εξαιρετικός.