Le Coq

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΓεωργίου Λασσάνη 2, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας6983603190
Διαδίκτυο
Ωράριο08:00-16:00, Σα 09:00-15:00, Κυ κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε30 Οκτώβρη 2019
Πρόσθετες πληροφορίες:
Εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο στα κρουασάν.

Αυτοχαρακτηρίζεται "french bakehouse".

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Δοκίμασα Νοέμβριο 2019. Μικρό μαγαζάκι με εξειδίκευση στα κρουασάν βουτύρου, έχει και μερικά κρύα σάντουιτς. Το κρουασάν μπορείς να το γεμίσεις με σοκολάτα, μαρμελάδα κτλ. Νόστιμο αποτέλεσμα. Τσιμπητή τιμή. Θα μπορούσα να ξαναπάρω.

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2021)
[εικόνα]
Κρουασάν με γαλοπούλα και έμμενταλ (νόστιμο - τιμή 3,5€)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάρτιος 2020)
[εικόνα]
Μαύρη πίτσα (οκ)
[εικόνα]
Κρουασάν με φυστίκι (καλό)
[εικόνα]
Κρουασάν με φυστίκι (καλό)
[εικόνα]

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Sylia
Ήθελα πολύ καιρό να το δοκιμάσω παρασυρμένη από τις φωτό που είχε στα social media του και από το όλο concept. Το κατάφερα χθες. Δυστυχώς δεν έμεινα ενθουσιασμένη και εξηγώ ευθύς αμέσως το γιατί. Το κρουασάν είχε χάσει από την εξωτερική του τραγανότητα καθότι στην προθήκη μαζί με άλλα παρασκευάσματα (δεν είμαι σίγουρη αν ήταν σε ψυχόμενη επιφάνεια ή όχι και ίσως επηρεάστηκε και από αυτό). Το δοκίμασα με bitter πραλίνα και στο σύνολο ήταν καλό. Μου άρεσε που δεν άφηνε "κακή βουτυρίλα" που καμιά φορά βγάζουν αντίστοιχα παρασκευάσματα. Για το μέγεθός του το βρήκα ακριβό στα 3 ευρώ. Γευστικά είναι σαφώς ανώτερο του μέσου όρου των κρουασάν που κυκλοφορούν στην Ελλάδα (και που στην πλειοψηφία τους πιο πολύ "ψωμίζουν" παρά "σφολιατίζουν", if you get my point).
Stephan
Νέο τσεκάρισμα με κις λωρέν , αλμυρό και γλυκό κρουασάν. Κις λωρέν μέτρια, τα κρουασάν top. Ακριβές τιμές, μικρές μερίδες αλλά τα κρουασάν αξίζουν. Τα υπόλοιπα όχι κάτι ιδιαίτερο.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Stephan
Κρουασάν γαλλικό αλμυρό γαλοπούλα και γλυκό μαρμελάδα βερίκοκο καλά , χωρίς όμως να ενθουσιάζουν. Το ίδιο και η μπαγκέτα με γαλοπούλα. Θετικές εντυπώσεις , του λείπει όμως κάτι για να πεις ότι έχει ξεχωριστά προϊόντα
dokimastis
[Λάθος, Antep είναι το Gaziantep, πόλη στη νότια Τουρκία. Η Αντιόχεια είναι Antakya.

Πάντως η περιοχή είναι περίπου η ίδια για το φυστίκι..]
dokimastis
@Γιαντράνκα: Σαν-φιστίκ είναι παραφθορά του Şam Fıstık (Şam Fıstığı, σωστότερα), που είναι η τουρκική ονομασία του Φυστικιού Αιγίνης. Στα τουρκικά Şam= Δαμασκός και επίσης λέγονται και Antep Fıstığı, που αν δεν κάνω λάθος δηλώνει Αντιόχεια. Αυτά.. :)
Γιαντράνκα
Σε αναζήτηση του τέλειου κρουασάν και οδηγημένη από τον ινστρούκτορα, δοκίμασα ένα κρουασάν με γέμιση σαν (γιατί σαν;)-φυστίκ, φρέσκο, αφράτο, ιδεώδες εν τη λύπη του κατασπαρασσόμενο. Στα 2,7€, πολλούτσικα για το μέγεθός του, but size sometimes doesn't matter..