Δοκίμασα το σκέτο κουλούρι τους - και το αφράτο, και το τραγανό. Η ψίχα του αφήνει χάρτινη και αφρώδη γεύση, καθόλου μεστό το αποτέλεσμα, καθόλου γεμάτη γεύση, στοιχείο που με κάνει να υποθέσω ότι είτε το αλεύρι στο άλεσμά του δεν του αφήνουν καθόλου πίτουρο, είτε χρησιμοποιούν αλεύρι με βελτιωτικά. Υπερβολικά, λοιπόν, υπερτιμημένο το κουλούρι τους και πολύ μακριά από την αυτάρεσκη δήλωσή τους ότι φτιάχνουν το 'καλύτερο κουλούρι της Θεσσαλονίκης'...