Πρόκειται για μαρκετίστικη κουτοπονηριά του Saltsa Bar. Η παραγγελία γίνεται αποκλειστικά μέσω του σάιτ. Το εδεσματολόγιο περιλαμβάνει τα ίδια πράγματα ακριβώς με εκείνα που πωλούνται από το Saltsa Bar.
Νοέμβριος 2023, παραγγελία ντελίβερι, πήραμε μία μερίδα «χειροποίητες κοτομπουκιές με εξαιρετικό πανάρισμα, που συνοδεύονται από σως μουστάρδας μελιού» με 5,90 € και μία «τορτίγια γύρο 30 cm με ψιλοκομμένο χοιρινό ή κοτόπουλο, πατάτες τηγανητές, ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι, σως γιαουρτιού, σως μουστάρδας και ρεγκάτο» με 5,30 € (βλ. φωτο).
Αμφότερα ήταν απαράδεκτα, με βιομηχανοποιημένα, κατεψυγμένα και σκληρά κρέατα που ψήνονται στο γκριλ (δεν υπάρχει γύρος), κατεψυγμένες πατάτες κατωτάτης ποιότητας και ετοιματζίδικες σάλτσες αμφιβόλου σκοπιμότητας (βλ. φωτο). Κρίμα τα 11,20 €. Απόδειξη δεν έφεραν. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να ξαναπάρω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Απίστευτα γρήγορο delivery (12')και ευγενικο! Πήραμε ένα σουβλάκι χοιρινό που τελικά ήταν παντσέτα, και μια τορτίγια γύρο χοιρινό που ήταν και αυτή παντσέτα, σε επικοινωνία με το κατάστημα δέχθηκαν να τα αλλάξουν πράγμα που έγινε μέσα σε 10 λεπτά και δεν ζήτησε πίσω τα λάθος! Φθηνή τιμή, κρατάω επιφυλάξεις για ποιότητα ο γύρος πάντως (τον αναφέρουν σαν ψιλοκομμενο χοιρινο) σίγουρα δεν έμοιαζε και μετά την αλλαγή για γύρο.
Ειχαμε παρει 2 σαντουιτς διπλο σουβλακι χοιρινο. Και οι δυο φτυναμε μπουκια παρα μπουκια γιατι το σουβλακι ηταν κατα κυριο λογο απο σκληρο και αμασητο λιπος. Κριμα.
Γρήγορο delivery, σε συνδυασμό με ωραίες γεύσεις σε αυτό το νέο μαγαζί στην περιοχή. Κοτόπουλο καθιστό (μισό σχάρας καθαρισμένο) με πατάτες, σαλάτα και λαδολέμονο - κεφαλοτύρι στα 6€, σάντουιτς με τριπλό καπνιστό λουκάνικο στα 3.50€. Θα πάω κι από εκεί στα κοντά να γευτώ και άλλα είδη κρέατος.
Νοέμβριος 2023, παραγγελία ντελίβερι, πήραμε μία μερίδα «χειροποίητες κοτομπουκιές με εξαιρετικό πανάρισμα, που συνοδεύονται από σως μουστάρδας μελιού» με 5,
Αμφότερα ήταν απαράδεκτα, με βιομηχανοποιημένα, κατεψυγμένα και σκληρά κρέατα που ψήνονται στο γκριλ (δεν υπάρχει γύρος), κατεψυγμένες πατάτες κατωτάτης ποιότητας και ετοιματζίδικες σάλτσες αμφιβόλου σκοπιμότητας (βλ. φωτο). Κρίμα τα 11,