προσφατη επίσκεψη, δυστυχώς μονος μου λογω δουλειας.
είχε τον περισσοτερο κόσμο απο τα γύρω μαγαζια στον πεζόδρομο.
πηρα τρια τσιπουρα με μεζε:
ο πρωτος ήταν καλαμαράκια τηγανητα, ο 2ος γλώσσα τηγανητη, και ο 3ος γαριδες στα καρβουνα(2 τεμ , καλό μεγεθος)
πηρα επισης μια τσιπουρα ψητη, μεγεθος κανονικής μερίδας, πολύ καλη.
συνολο πλήρωσα 20€, μου φάνηκε πολύ τίμιος ο λογαριασμός.
όταν ξαναπάω ηγουμενιτσα, λογικα θα ξαναπάω σε αυτό για ασφάλεια, αν και υπάρχει στα 20 μετρα το κοχυλι, η άλλη ψαροταβερνα του πεζόδρομου.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Εκ πρώτης όψεως δεν σου γεμίζει το μάτι και περιμένεις να βγει κάποιος κράχτης, παρατηρήσαμε όμως ότι μαζεύει αρκετούς ντόπιους γιατί όλο και κάποιο χέρι θα χαιρετούσε έναν περαστικό.
Δοκιμάστηκαν:
- Σουπιά ψητή: αρκετά καλή και μαλακή, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
- Σαρδέλα φιλέτο σχάρας: καλή και ωραία ψημένη.
- Κολοκυδοκεφτέδες σπιτικοί: τους πρότεινε ο σερβιτόρος και είχε δίκαιο, νόστιμοι.
- Τζατζίκι: μάλλον προκάτ, αλλά δυνατό με καλό στραγγιστό γιαούρτι.
- Χόρτα βραστά: μέτρια, παραβρασμένα.
Τσίπουρο άνευ, μέτριο.
Σε γενικές γραμμές, αξιοπρεπές φαγητό και καλή εξυπηρέτηση.
Οι τιμές τσιμπημένες, όπως σχεδόν σε όλη τη Θεσπρωτία, αγγίζουν αυτές της Χαλκιδικής. Αρνητική εντύπωση ότι το χύμα τσίπουρο σε δυο μαγαζιά που πήγα το πουλούσαν 9-10€ τα 200ml, πράγμα που δεν δικαιολογείται από μια περιοχή που έχει παράδοση στο Τσίπουρο.
είχε τον περισσοτερο κόσμο απο τα γύρω μαγαζια στον πεζόδρομο.
πηρα τρια τσιπουρα με μεζε:
ο πρωτος ήταν καλαμαράκια τηγανητα, ο 2ος γλώσσα τηγανητη, και ο 3ος γαριδες στα καρβουνα(2 τεμ , καλό μεγεθος)
πηρα επισης μια τσιπουρα ψητη, μεγεθος κανονικής μερίδας, πολύ καλη.
συνολο πλήρωσα 20€, μου φάνηκε πολύ τίμιος ο λογαριασμός.
όταν ξαναπάω ηγουμενιτσα, λογικα θα ξαναπάω σε αυτό για ασφάλεια, αν και υπάρχει στα 20 μετρα το κοχυλι, η άλλη ψαροταβερνα του πεζόδρομου.
Εκ πρώτης όψεως δεν σου γεμίζει το μάτι και περιμένεις να βγει κάποιος κράχτης, παρατηρήσαμε όμως ότι μαζεύει αρκετούς ντόπιους γιατί όλο και κάποιο χέρι θα χαιρετούσε έναν περαστικό.
Δοκιμάστηκαν:
- Σουπιά ψητή: αρκετά καλή και μαλακή, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
- Σαρδέλα φιλέτο σχάρας: καλή και ωραία ψημένη.
- Κολοκυδοκεφτέδες σπιτικοί: τους πρότεινε ο σερβιτόρος και είχε δίκαιο, νόστιμοι.
- Τζατζίκι: μάλλον προκάτ, αλλά δυνατό με καλό στραγγιστό γιαούρτι.
- Χόρτα βραστά: μέτρια, παραβρασμένα.
Τσίπουρο άνευ, μέτριο.
Σε γενικές γραμμές, αξιοπρεπές φαγητό και καλή εξυπηρέτηση.
Οι τιμές τσιμπημένες, όπως σχεδόν σε όλη τη Θεσπρωτία, αγγίζουν αυτές της Χαλκιδικής. Αρνητική εντύπωση ότι το χύμα τσίπουρο σε δυο μαγαζιά που πήγα το πουλούσαν 9-10€ τα 200ml, πράγμα που δεν δικαιολογείται από μια περιοχή που έχει παράδοση στο Τσίπουρο.