Στην προσπάθεια μου να αποφύγω ενα ακόμα τουριστικό εστιατόριο στην Πάργα βρήκα το συγκεκριμένο.Το προτείνω κυρίως για την θέα του!Ξεφεύγει απο το κλασσικό μενου της καθε ταβερνας (σουβλακι,μπριζολα,παντσέτα)και έχει ιδιαίτερα νόστιμα και φινετσάτα πιάτα όπως το καλαμάρι σχάρας με σως σκόρδου και το γεμιστό κοτοπουλο φιλέτο με ασπρη σάλτσα( μανιταρια,μπεικον πιπερια) καθως και πολλα άλλα που πιστεύω οτι θα ικανοποιήσουν τον καθένα. Τέλος απο τα πιο σημαντικά είναι η εξυπηρέτηση! Εχοντας δουλέψει ως σερβιτόρος σε ένα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλαδας, το να δώ τετοιο επαγγελματισμό σε ενα απλό εστιατόριο πραγματικα με κάνει να αισθάνομαι όμορφα.Αναλύοντας να σας πώ οτι: μας σέρβιρε κρασί οταν κάτσαμε αλλα και οταν εφερε το κυριώς πιάτο, μας παρουσίασε το κάθε πιάτο, ενδιαφέρθηκε αν είναι ολα οκ αν θέλουμε κατι άλλο πανω απο 1-2 φορές,απέσυρε τα πρώτα πιατα κι έφερε το κυρίως και οταν τελειώσαμε δεν χρειάστηκα καν να τον φωνάξουμε το είδε και τα μάζεψε! Και ολα αυτα σε ένα απλό, όμορφο εστιατόριο που 2 άτομα φάγαμε με 35 ευρώ.