Μικρά κουτσομπολιά: Ο -πτυχιούχος- μάγειρας και ιδιοκτήτης στο Αγνάντι δούλευε παλιά στο ExtraBlatt, στο κέντρο της Θεσ/νίκης. Έφυγε γιατί δεν άντεχε την πίεση και τους ρυθμούς της πόλης και άνοιξε το εποχιακό αυτό εστιατόριο...
Το καλοκαίρι του 2009 ήταν η πρώτη του χρονιά και απ' ότι γνωρίζω τα πήγε πολύ καλά μιας και διατήρησε την πολύ καλή του κουζίνα με μετριο-μεγάλες ποσότητες και λογικές -ανθρώπινες- τιμές!
Δεν ξεχώρισα κάτι καθώς πήγα μία φορά φέτος (έφαγα κάτι φοβερά χοιρινά μπριζολάκια) αλλά του χρόνου θα ξαναπάω στάνταρ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη... :)
Το καλοκαίρι του 2009 ήταν η πρώτη του χρονιά και απ' ότι γνωρίζω τα πήγε πολύ καλά μιας και διατήρησε την πολύ καλή του κουζίνα με μετριο-μεγάλες ποσότητες και λογικές -ανθρώπινες- τιμές!
Δεν ξεχώρισα κάτι καθώς πήγα μία φορά φέτος (έφαγα κάτι φοβερά χοιρινά μπριζολάκια) αλλά του χρόνου θα ξαναπάω στάνταρ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη... :)