Όμορφος χώρος αστικής αισθητικής, μοντέρνος και κλασικός ταυτόχρονα σε γκρι τόνους, ευχάριστα εξωτερικά τραπεζάκια,ευγενικό και μειλίχιο σέρβις, το μενού νέας ελληνικής κουζίνας. Σαλάτα με αγγουράκι τουρσί και χταπόδι ιδιαίτερη, ίσως παρά το χταπόδι πιο χειμωνιάτικη, μους ταραμά μια χαρά, καλοτηγανισμένο θράψαλο με κολοκυθάκι, και ειδική μνεία στο αλαφρύ σαν πούπουλο cheesecake με μέλι που το σκέφτομαι. Περί τα 22€/άτομο, σοβαρή κουζίνα θα ξαναπήγαινα.