Το μαγαζί βρίσκεται σε ένα καταπράσινο προάστιο της Βιέννης, στις αρχές ενός λόφου, που οι ντόπιοι το επισκέπτονται τους θερινούς μήνες. Ακριβώς δίπλα έχει στάση λεωφορείου.
Ουσιαστικά πρόκειται για οινοποιείο που ακριβώς δίπλα στεγάζει και το εστιατόριο, γενικά στην περιοχή υπάρχουν αρκετά οινοποιεία (παράγουν κυρίως λευκά κρασιά) που έχουν και χώρο για φαγητό. Τα καλύτερα είναι τα μικρά που λειτουργούν ως οικογενειακές επιχειρήσεις και συνήθως σερβίρουν ελάχιστα προϊόντα που φτιάχνουν οι ίδιοι (λουκάνικα, τυριά, τουρσιά κτλ) αλλά λόγω της ώρας ήταν κλειστά.
Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, έχει μια όμορφη αυλή επάνω στο δρόμο - που έχει ελάχιστη κίνηση - και απολαμβάνεις την καταπληκτική θέα προς την πόλη.
Δοκιμάστηκαν:
- Σνίτσελ χοιρινό Gordon Blue, δηλαδή γεμιστό με ζαμπόν και τυρί. Αρκετά καλό το σνίτσελ, άγευστο το τυρί. Συνοδευόταν με συμπαθητική πατατοσαλάτα.
- Selchfleisch. Καπνιστό χοιρινό κρέας που σιγοψήνεται για ώρες στο φούρνο έπειτα κόβεται σε λεπτές φέτες και σερβίρεται με μια καφετή σάλτσα. Συνοδευόταν με λάχανο τουρσί και dumplings. Το κρέας μέτριο γευστικά, η σάλτσα ουδέτερη θα προτιμούσα να μην υπήρχε, τα dumplings και το λάχανο χάλια.
- 2 ποτήρια λευκό κρασί παραγωγής τους, ποικιλίας Μοσχάτο. Πολύ καλό και αρωματικό, σε σωστή θερμοκρασία.
Για τα παραπάνω δώσαμε 43€, ακριβό ακόμα και για τους ντόπιους.
Σέρβις τυπικό αλλά ευγενικό, ακριβώς στο αυστριακό στυλ.
Ουσιαστικά πρόκειται για οινοποιείο που ακριβώς δίπλα στεγάζει και το εστιατόριο, γενικά στην περιοχή υπάρχουν αρκετά οινοποιεία (παράγουν κυρίως λευκά κρασιά) που έχουν και χώρο για φαγητό. Τα καλύτερα είναι τα μικρά που λειτουργούν ως οικογενειακές επιχειρήσεις και συνήθως σερβίρουν ελάχιστα προϊόντα που φτιάχνουν οι ίδιοι (λουκάνικα, τυριά, τουρσιά κτλ) αλλά λόγω της ώρας ήταν κλειστά.
Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, έχει μια όμορφη αυλή επάνω στο δρόμο - που έχει ελάχιστη κίνηση - και απολαμβάνεις την καταπληκτική θέα προς την πόλη.
Δοκιμάστηκαν:
- Σνίτσελ χοιρινό Gordon Blue, δηλαδή γεμιστό με ζαμπόν και τυρί. Αρκετά καλό το σνίτσελ, άγευστο το τυρί. Συνοδευόταν με συμπαθητική πατατοσαλάτα.
- Selchfleisch. Καπνιστό χοιρινό κρέας που σιγοψήνεται για ώρες στο φούρνο έπειτα κόβεται σε λεπτές φέτες και σερβίρεται με μια καφετή σάλτσα. Συνοδευόταν με λάχανο τουρσί και dumplings. Το κρέας μέτριο γευστικά, η σάλτσα ουδέτερη θα προτιμούσα να μην υπήρχε, τα dumplings και το λάχανο χάλια.
- 2 ποτήρια λευκό κρασί παραγωγής τους, ποικιλίας Μοσχάτο. Πολύ καλό και αρωματικό, σε σωστή θερμοκρασία.
Για τα παραπάνω δώσαμε 43€, ακριβό ακόμα και για τους ντόπιους.
Σέρβις τυπικό αλλά ευγενικό, ακριβώς στο αυστριακό στυλ.
Θα το πρότεινα μόνο για την τοποθεσία.