Δε χρειαζονται πολλα λογια, το καλυτερο κεμπαπ της αθηνας με διαφορα απο τον δευτερο. Το "μικρα ασια" εχω τη θεωρια οτι προεκυψε απο λαθος του ελληνα γραφιστα που δεν του κολλαγε το "ασια" σκετο και τελικα ξεμεινε. Απο τη βαθεια ασια ειναι ο μαστορας Σιναν, κουρδος μεσοποταμιος. Μαζι με την Τσιτσεκ τη γυναικα του ηρθαν απο Κωνσταντινουπολη να δειξουν πώς γινεται η φαση. Το πιο σημαντικο, περα απο περιγραφες για τις οποιες θα αφησω να μιλησουν οι εικονες, ειναι το τηλεφωνο το οποιο το χρησιμοποιειτε για να παραγγειλετε ατζεμ πιλαφι μια μερα πριν. Γενικα, ατζεμ και μπεϊντι ειναι ολα τα λεφτα στο μαγαζι με τον μοσχαρισιο γυρο να ακολουθει πολυ κοντα. Αν ειστε τυχεροι θα παιζει μπακλαβας κολασμενος (με φυστικι), αλλιως προνοειτε και παραγγελνετε το καλυτερο κιουνεφε της πολης, 20 λεπτα πριν, γιατι εχει διαδικασια.
Παιζει και δευτερο μαγαζι στο παγκρατι, στο ιδιο επιπεδο και τις 2 φορες που εχω παει, αλλα συνιστω ενα προσκυνημα στο οριτζιναλ που το χουμε χτισει 20 χρονια τωρα, πριν προχωρησετε στις παραλλαγες.
Δε συνισταται για διαιτα, αντιθετως, φερτε μπρατσακια για βουτιες στο βουτυρο γαλακτος που ποτιζει τα παντα. Α! και τις πιτες τις ζητατε αλαδωτες απο πριν για να μην υπαρχει παρεξηγηση, γιατι κανονικα θα ερθουν τεζα λαδωμενες...
Παιζει και δευτερο μαγαζι στο παγκρατι, στο ιδιο επιπεδο και τις 2 φορες που εχω παει, αλλα συνιστω ενα προσκυνημα στο οριτζιναλ που το χουμε χτισει 20 χρονια τωρα, πριν προχωρησετε στις παραλλαγες.
Δε συνισταται για διαιτα, αντιθετως, φερτε μπρατσακια για βουτιες στο βουτυρο γαλακτος που ποτιζει τα παντα. Α! και τις πιτες τις ζητατε αλαδωτες απο πριν για να μην υπαρχει παρεξηγηση, γιατι κανονικα θα ερθουν τεζα λαδωμενες...