Χώρος απλός, επιδιώκει να βγάλει μιαν αίσθηση πολυτέλειας αλλά είναι εμφανώς προχειροφτιαγμένος. Μουσική μεταξύ Μελίνας Ασλανίδου και Χάριτος Αλεξίου. Ευγενικό σέρβις, με επιτήδευση (γέμισμα ποτηριών, καθάρισμα ψαριών, σερβίτσια με τα πιάτα), πλην όμως με λάθη, που δεν επιτρέπονται σε εστιατόριο που θα ήθελε να πλασάρεται για καλό (δεν μας άλλαξαν τα πιάτα, άφησαν να μπει στο χώρο επίμονος επαίτης που δεν έφευγε με τίποτα).
Σημασία δεν θα έδινα σε αυτά φυσικά αν οι "φρέσκιες γαρίδες με κριθαράκι μαγειρεμένο σαν risotto" (:αφήνω κατά μέρος τις φιλολογικές παρατηρήσεις) δεν τιμώντο στο ποσό των 19€, 17,5€ το σπαγγέτι με τα όστρακα, 8,4€ οι 4 μικροί κολοκυθοκεφτέδες και λοιπά και λοιπά.
Τέλος πάντων, εντρέ πάστας ελιάς αδιάφορο παντελώς, κολοκυθοκεφτέδες με γάμπαρη και τσαλαφούτι (:τζατζίκι) καλοί, κριθαρότο μέτριο και βαρύ και οι γαρίδες του σε καμία περίπτωση φρέσκιες, το λαυράκι ημέρας στα 58€/κιλό αρκετά καλά ψημένο και νόστιμο, τα κρασιά σε ποτήρι αντίθετα έπασχαν οξείδωση..
Στο διά ταύτα τα 37€/άτομο δεν τα αξίζει κατά τη γνώμη μου.
Σημασία δεν θα έδινα σε αυτά φυσικά αν οι "
Τέλος πάντων, εντρέ πάστας ελιάς αδιάφορο παντελώς, κολοκυθοκεφτέδες με γάμπαρη και τσαλαφούτι (:
Στο διά ταύτα τα 37€/άτομο δεν τα αξίζει κατά τη γνώμη μου.