Ήταν μια πρώιμη προσπαθεια να πλασαριστεί ένα μπαρ-ρεστοράν με ανατολίτικο υφος:εδώ δοκίμασα για πρώτη μου φορά χουνκιαρ μπεγιεντι (με μοσχάρι) και ξετρελαθηκα!
Στη θέση αυτή προϋπήρχε το Μπεχτσινάρ, πρωτοποριακό μαγαζί για τα Λαδάδικα. Συγκεκριμένα ήταν το πρώτο που άνοιξε στην περιοχή τέλη '80ς- αρχές '90ς, όταν ήταν ακόμα εγκαταλελειμμένη και κακόφημη. Στην ιδιοκτησία συμμετείχαν ο Δημήτρης Νούλης και ο Κώστας Αθυρίδης.