Εικόνες (24)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σορμπέ λεμόνι με πουράκια (δροσιστικό και πολύ πρέπον)
Μπαρμπούνι nigiri και τηγανισμένο (100% φαγώσιμο και πεντανόστιμο)
DIY maki roll με τραγανό φύκι, σολομό και τόνο
Nigiri με καψαλισμένη γαρίδα
Παλαμίδα με ρύζι ξυδιού, αβοκάντο, αγγουράκι και wasabi
Τραγανές ουρές και δέρμα από ψάρι με πάνκο
Μπαρμπούνι με κερασμένο σφηνάκι τσίπουρο
Chef Αντώνης Δρακουλαράκος
Μενού ομακάσε φιξ στα 39 ευρώ το άτομο η οποία περιλάμβανε πιατέλα με σασίμι, 2-3 πιατέλες με νιγκίρι και 2 πιάτα με τηγανιτά μέρη ψαριού. Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε το οτι προς το τέλος του γεύματος μας ρώτησαν αν είμασταν έτοιμοι για κερασμένο επιδόρπιο ή αν θέλαμε επιπλέον πιάτο με νιγκίρι χωρίς έξτρα χρέωση.
Οι γεύσεις είναι όσο πιο απλές γίνεται και τα περισσότερα ψαρικά από τα σασίμι-νιγκίρι δεν έχουν υποστεί καμία μαγειρική επεξεργασία: είναι εντελώς ωμά, το οποίο μπορεί να παραξενέψει όποιον είναι συνηθισμένος στο california sushi. Προτείνεται για τους λάτρεις του παραδοσιακού sushi.
Αποτελεί μια πραγματική εμπειρία και ο σεφ Δρακουλαρακος (ένας από τους 100 καλύτερους sushi chef του κόσμου το 2016) πραγματικά υπηρετεί τους πελάτες του προσφέροντας πιάτα ανεπανάληπτης γευστικής εμπειρίας.
Κάρτα Μενού δεν υπάρχει. Βγάζει ο σεφ το μενού ανάλογα με τα υλικά την ημέρας. Χρειάζεστε κράτηση αρκετές μέρες πριν αλλά το κάθε γέμισμα διαρκεί μάξιμουμ 2 ώρες οπότε υπάρχει ελπίδα..
Τιμές γιαυτο που φάγαμε απίθανα λογικές (50 ευρώ το άτομο με αρκετό κρασί)
Από μένα ένα μεγάλο μπράβο !
<