Εξαιρετικό εστιατόριο τοπικής και δημιουργικής κουζίνας στη γραφική ορεινή πόλη της Έννα στη Σικελία. Είχα σύσταση από ντόπιους και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
Το εστιατόριο εξειδικεύεται σε φαγητά από κρέας (το ψάρι στην ορεινή Σικελία είναι σπάνιο και δεν το προτιμούν), πίτσες και μακαρονάδες (κλασικά).
Λόγω προϋπολογισμού πήρα απλά ένα ορεκτικό (πιατέλα με τοπικά αλλαντικά και τυριά) και μία τοπική μακαρονάδα με ζυμαρικό τύπου caserecce, λουκάνικο, scamorza και κρέμα γάλακτος. Εξαιρετικά και χορταστικά όλα. Στη μακαρονάδα είχαν τρίψει και πράσινο φιστίκι, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές στη Σικελία γενικά.
Μου βγήκε πάνω κάτω γύρω στα 20€ μαζί με ένα τέταρτο τοπικό κόκκινο κρασί.
Το εστιατόριο εξειδικεύεται σε φαγητά από κρέας (το ψάρι στην ορεινή Σικελία είναι σπάνιο και δεν το προτιμούν), πίτσες και μακαρονάδες (κλασικά).
Λόγω προϋπολογισμού πήρα απλά ένα ορεκτικό (πιατέλα με τοπικά αλλαντικά και τυριά) και μία τοπική μακαρονάδα με ζυμαρικό τύπου caserecce, λουκάνικο, scamorza και κρέμα γάλακτος. Εξαιρετικά και χορταστικά όλα. Στη μακαρονάδα είχαν τρίψει και πράσινο φιστίκι, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές στη Σικελία γενικά.
Μου βγήκε πάνω κάτω γύρω στα 20€ μαζί με ένα τέταρτο τοπικό κόκκινο κρασί.