Καθήσαμε τον περασμένο Οκτώβρη. Το κατάστημα χαρακτηρίζεται ως chiringuito, δηλαδή ψαροταβέρνα στην αμμουδιά της παραλίας, όπου τα ψάρια ψήνονται κατά τον παραδοσιακό ανδαλουσιάνικο τρόπο, δηλαδή σε μακριές μεταλλικές σούβλες-σπαθιά, όπως στη φωτογραφία. Εκτός από ψητά ψάρια, έχει και τηγανητά, θαλασσινά και πεντανόστιμα οστρακοειδή. Οι τιμές είναι ένα 10% περίπου πιο υψηλές από ό,τι στην Ελλάδα, αλλά η γεύση και η ποιότητα σε αποζημιώνουν και με το παραπάνω. Δοκιμάστηκαν σαρδέλες σούβλας, παέγια, γυαλιστερές κλπ. όλα πολύ νόστιμα. Προτείνεται.