Εικόνες (59)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Πεσκανδρίτσα κάρυ (πολύ δυνατή)
Cockles & αγγούρι (δεν τρωγόταν)
Grey mullet laarb (δυνατό και αυτό)
Αριστερά μοσχάρι δεξιά κοτόπουλο (δυνατά και τα δύο)
Χειροποίητα Ταϋλανδέζικα λουκάνικα (καλά)
Χειροποίητα Ταϋλανδέζικα λουκάνικα (καλά)
Σκουμπρί jungle curry (πολύ καλό)
Σουβλάκια προβατίνας (καταπληκτικά)
Χειροποίητα Ταϋλανδέζικα λουκάνικα (καλά)
Χειροποίητα Ταϋλανδέζικα λουκάνικα (καλά)
Χειροποίητα Ταϋλανδέζικα λουκάνικα (καλά)
Sour Pork with Honeymoon Melon (καλό)
Αίμα χοιρινό (pork offal Laap)
Κάρυ μοσχάρι (πολύ δυνατό)
Σαλάτα με λαχανικά και φουντούκια (καλή)
Λουκάνικο Ταϋλάνδης (καλό)
Glass Noodles με χοιρινό και καβούρι (καταπληκτικό)
Κοτόπουλο μπούτι στα κάρβουνα (καλό)
Seasonal greens salad (πολύ καλό)
Χελιδονόψαρο (καταπληκτικό)
Σαλάτα με φουντούκια (καλή)
Μοσχαράκι κάρυ (πολύ καλό)
Χειροποίητο λουκάνικο (καλό)
Σαλάτα με φουντούκια (καλή)
Χοιρινά σουβλάκια (πολύ καλά)
Head chef (ο Έλληνας Νίκος Μολυβιάτης)
Λαχανικά με soya sauce (καταπληκτικά)
Noodles με καβούρι και χοιρινό (απίστευτα καλό)
Κατάλογος (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: φαγητά
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: ποτά
Κατά τα άλλα όλα συνεχίζουν να είναι super.
Head chef του -για 3 συνεχόμενα χρόνια- είναι Έλληνας (Νίκος Μολυβιάτης) ο οποίος παίρνει μεταγραφή από τα τέλη Φεβρουαρίου στο Vezene στην Αθήνα.
Το φαγητό ήταν πολύ καλό, και η πλειοψηφία των πιάτων ήταν σε πολύ καλά επίπεδα. Η κουζίνα είναι Ταυλανδέζικη, με κάρβουνα και χρησιμοποιούν πολύ καλές πρώτες ύλες ντόπιες. Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τα noodles με το καβούρι και το χοιρινό.
Το προτείνω "
Επίσης οι τιμές του είναι πολύ vfm όπως θα δείτε και από τον κατάλογο.