Τα τραπέζια κάτω από τα πεύκα και θέα την θάλασσα είναι "όλα τα λεφτά". Νεαρά άτομα στο service που το προσπαθούν αλλά έχουν ακόμη πολύ μπροστά τους μέχρι να φθάσουν τους συναδέλφους τους σε "αντίστοιχα" εστιατόρια του εξωτερικού, είδα και κάποιους που δούλευαν στον Μανδραγόρα (οι υπόλοιποι έχουν αναλάβει το εστιατόριο του Eagle's Palace στην Ουρανούπολη).
Φαγητό:
*φύλλα μαρουλιού όπου μέσα είχαν αυγά ορτυκιού συνοδεύοταν από το ίδιο το πτηνό-πεντανόστημο.
*σαλάτα φινόκιο και γαρίδες-μέτρια
*carpaccio μόσχου-έκτακτο!
*fois gras με sauce σύκου-πολύ καλό.
*φιλέτο black angus με λαχανικά&πουρέ-ok (38 euros)
*φιλέτο αρνάκι με πατάτες&λαχανικά-καλό.
Ο somelier είναι νεαρός, και προσπαθεί να "χώσει" ακριβά κρασιά.
Κέρασαν ωραία assortments με τον καφέ.
2 άτομα, με μια φιάλη κρασί στα 90 ευρώ, πληρώσαμε 280euros.
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη (10 άτομα) μας άφησε τις εξής εντυπώσεις:
Φαγητό:
*καλωσόρισμα chef-καπνιστός σολωμός με κρέμα τζατζίκι
*κατσικίσιο τυρί με καρπάτσιο μοσχαράκι tataki και ρόκα σαλάτα-οκ (16 euros)
*μεσογειακή ποικιλία ορεκτικών-τρελή μούφα με μικρές ποσότητες από πιπεριές,χταπόδι ξιδάτο, μαριναρισμένο αλλαντικό και φέτα σε μικρά βαζάκια (17ευρω)
*το κυρίως που επέλεξα ήταν σολωμός με χόρτα και λαχανικά-πολύ μικρή ποσότητα ψαριού, το ψήσιμο δεν ήταν καλό καθώς είχε έρθει overcooked κ ας το ζήτησα μέτρια ψημένο (26ευρω)
*δοκίμασα παντσέτα που ήταν πολύ νόστημη, χοντρό κόψιμο και με τραγανή κρούστα όπως επίσης και στήθος πάπιας με μια sauce κόκκινου κρασιού που μου άρεσε (η πάπια είχε 36euros!)
*γλυκό creme brulee με παγωτό καρύδα-πολύ καλό (11euros)
Λίστα κρασιών:
Εδώ αρχίζει το καλό αφού είχαν καπέλο 20-30 ευρώ στα ελληνικά κρασιά τουλάχιστον. Εντάξει δεν γίνεται την λευκή Βιβλία Χώρα 4 χρόνων να κοστολογείται 50ευρώ(στην κάβα την βρίσκω 20ευρω). Καπνίας Χατζημιχάλη 70 ευρώ (23ευρώ στα sm), κτήμα Άλφα λευκο 50 ευρώ κτλ...
service:
πολύ καλό σε γενικές γραμμές, αλλά όχι ανάλογο του ύφους που πλασάρει του εστιατορίου/ξενοδοχείου (π.χ. έγιναν λάθη σε παραγγελίες, δεν σέρβιραν σωστά το κρασί, ένας έμεινε χωρίς γλυκό)
Συμπερασματικά, για εστιατόριο που είναι σε ξενοδοχείο με δωμάτια έως και 10.000euros την βραδυά, δεν μας έπεισε. Το εστιατόριο καθεαυτό βγαίνει στα 60-70ευρώ το άτομο με πολύ συγκρατημένη παραγγελία.
Τα τραπέζια κάτω από τα πεύκα και θέα την θάλασσα είναι "
Φαγητό:
*φύλλα μαρουλιού όπου μέσα είχαν αυγά ορτυκιού συνοδεύοταν από το ίδιο το πτηνό-πεντανόστημο.
*σαλάτα φινόκιο και γαρίδες-μέτρια
*carpaccio μόσχου-έκτακτο!
*fois gras με sauce σύκου-πολύ καλό.
*φιλέτο black angus με λαχανικά&
*φιλέτο αρνάκι με πατάτες&
Ο somelier είναι νεαρός, και προσπαθεί να "
Κέρασαν ωραία assortments με τον καφέ.
2 άτομα, με μια φιάλη κρασί στα 90 ευρώ, πληρώσαμε 280euros.
Φαγητό:
*καλωσόρισμα chef-καπνιστός σολωμός με κρέμα τζατζίκι
*κατσικίσιο τυρί με καρπάτσιο μοσχαράκι tataki και ρόκα σαλάτα-οκ (16 euros)
*μεσογειακή ποικιλία ορεκτικών-τρελή μούφα με μικρές ποσότητες από πιπεριές,
*το κυρίως που επέλεξα ήταν σολωμός με χόρτα και λαχανικά-πολύ μικρή ποσότητα ψαριού, το ψήσιμο δεν ήταν καλό καθώς είχε έρθει overcooked κ ας το ζήτησα μέτρια ψημένο (26ευρω)
*δοκίμασα παντσέτα που ήταν πολύ νόστημη, χοντρό κόψιμο και με τραγανή κρούστα όπως επίσης και στήθος πάπιας με μια sauce κόκκινου κρασιού που μου άρεσε (η πάπια είχε 36euros!)
*γλυκό creme brulee με παγωτό καρύδα-πολύ καλό (11euros)
Λίστα κρασιών:
Εδώ αρχίζει το καλό αφού είχαν καπέλο 20-30 ευρώ στα ελληνικά κρασιά τουλάχιστον. Εντάξει δεν γίνεται την λευκή Βιβλία Χώρα 4 χρόνων να κοστολογείται 50ευρώ(στην κάβα την βρίσκω 20ευρω). Καπνίας Χατζημιχάλη 70 ευρώ (23ευρώ στα sm), κτήμα Άλφα λευκο 50 ευρώ κτλ...
service:
πολύ καλό σε γενικές γραμμές, αλλά όχι ανάλογο του ύφους που πλασάρει του εστιατορίου/ξενοδοχείου (π.
Συμπερασματικά, για εστιατόριο που είναι σε ξενοδοχείο με δωμάτια έως και 10.