Μετά την παραγγελία σουβλακίων στον Μπαρμπαγιάννη, είπαμε να μπούμε, μην τύχει και μας πέσει το ζάχαρο κι έχουμε πρόβλημα...
Ωραίο μαγαζί, ανακαινισμένο, με πολλά τραπεζάκια για να κάτσεις, λαχταριστή βιτρίνα με παστοειδή. Δοκιμάσαμε μπρουλέ (σουπερ), σοκολατόπιτα (μπουχτιστική, καλύτερα τον χειμώνα ή με έναν κουβά παγωτό από δίπλα), τάρτα φρούτου (φρεσκότατη και τεράστια, η βάση τραγανή και βουτυράτη, αν και δεν είχαν κρέμα πατισερί μέσα δε μου έλειψε γιατί ήταν καλή η σαντιγύ), και ένα περίεργο στρογγυλό με τρύπα στη μέση, κομμένο και γεμισμένο με κρέμα και φρούτα (French breast η ονομασία για κάποιο λόγο). Το τελευταίο ανάλαφρο και όχι υπερβολικά γλυκό. Τιμές ~2.5 το καθένα (η τιμή σάλας λίγο πιο ακριβή, αλλά ελάχιστα, νομίζω 20-30 λεπτά), πολύ καλή εντύπωση ότι από το σύνολο των 10.10 ευρώ, που χτυπήθηκαν κανονικά, μας ζητήθηκε ένα στρογγυλό δεκάρικο.
Ζήλεψα κάτι κτηνώδη κεκοειδή τύπου τσιζκεικ (~4 ευρώ το κομμάτι). Θα επανέλθω...
Ωραίο μαγαζί, ανακαινισμένο, με πολλά τραπεζάκια για να κάτσεις, λαχταριστή βιτρίνα με παστοειδή. Δοκιμάσαμε μπρουλέ (σουπερ), σοκολατόπιτα (μπουχτιστική, καλύτερα τον χειμώνα ή με έναν κουβά παγωτό από δίπλα), τάρτα φρούτου (φρεσκότατη και τεράστια, η βάση τραγανή και βουτυράτη, αν και δεν είχαν κρέμα πατισερί μέσα δε μου έλειψε γιατί ήταν καλή η σαντιγύ), και ένα περίεργο στρογγυλό με τρύπα στη μέση, κομμένο και γεμισμένο με κρέμα και φρούτα (French breast η ονομασία για κάποιο λόγο). Το τελευταίο ανάλαφρο και όχι υπερβολικά γλυκό. Τιμές ~2.
Ζήλεψα κάτι κτηνώδη κεκοειδή τύπου τσιζκεικ (~4 ευρώ το κομμάτι). Θα επανέλθω...