Εστιατόριο κυρίως με μαγειρευτά φαγητά.
Αυτοχαρακτηρίζεται "
ταβέρνα ψησταριά".
Ιδιοκτήτρια η Irina Lobjanidze (2009).
Από τα μέσα του 2010 πρόσθεσε τη δυνατότητα παραγγελίας φαγητού, μέσω της εταιρείας Room Service που εξειδικεύεται στην διανομή φαγητού από διάφορα καταστήματα (τηλ. 2310424000, υπάρχει και κάποια έξτρα χρέωση). (περίπου μέσα 2011 σταμάτησε η συνεργασία τους)
Στη θέση του υπήρχε η
Annalisa. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά η
Ελιά και το
μικρό Παρίσι.
- Περιβάλλον. Αυτό ήταν το χειρότερο σκέλος της βραδιάς. Η αισθητική του χώρου δεν μου άρεσε καθόλου. Το κλίμα πολύ ήρεμο (υπερβολικά ήρεμο ίσως) μιας και έτυχε να πάμε σε ώρα που ήμασταν το μόνο τραπέζι.
- Εξυπηρέτηση. Η κυρία που μας εξυπηρέτησε ήταν ευγενέστατη και πρόθυμη.
- Φαγητό. Από τα πιάτα που μας ανέφεραν (δεν υπήρχε κατάλογος) φάνηκε το μαγαζί να δουλεύει κυρίως με μαγειρευτά και κρέατα της ώρας. Τα σουτζουκάκια ήταν νόστιμα (λίγο βαριά όμως), το κεμπάπ σούβλας ήταν φριχτό (σίγουρα όχι σημερινό, είχε στεγνώσει και δε μύριζε ευχάριστα), η μελιτζανοσαλάτα καλή και τα αντίδια πολύ καλά (φρεσκοβρασμένα).
- Τιμές. Φυσιολογικές με 6€ τα σουτζουκάκια, 7€ το κεμπάπ σούβλας, 3€ η μελιτζανοσαλάτα και 4€ τα αντίδια. Δυστυχώς υπήρξε και κουβέρ με 1€/άτομο.
Δεν πρόκειται να ξαναπάω.