Δοκιμάστηκαν αλμυρή και γλυκιά μπουγάτσα. Η αλμυρή οκ η γλυκιά αδιάφορη/άγευστη αν και προς τιμήν τους δεν ήταν λαδωμένο πολύ το φύλλο.
Θεωρώ πως η πολύ καλή μπουγάτσα θα πρέπει να τρώγεται (όχι με την ίδια ευχαρίστηση φυσικά) και αφού έχουν περάσει 6-7 ώρες και έχει κρυώσει. Στη προκειμένη περίπτωση αμφότερες αποδείχτηκαν "λίγες". Δε νομίζω να ξαναδοκιμάσω.
Ήταν το πρώτο μαγαζί με φαί που βρήκα μπροστά μου ένα πρωινό που πεινούσα πολύ. Πήρα ένα κρύο σάντουιτς. Είναι τεράστιο και με μπόλικα υλικά. Περίμενα να μου πει 3,5-4ε λόγω μεγέθους, αλλά μου είπε 2,5ε. Κι επειδή πολλές φορές ότι δίνεις παίρνεις άξιζε πράγματι 2,5. Φρέσκο μεν, αλλά όχι καλό ψωμί. Πολλά υλικά αλλά ουδέτερα και άγευστα. Αν θυμάμαι καλά αυτό που πήρα ήταν με σαλάμι αέρος, ανθότυρο (έτσι μου είπε η κυρία που με σέρβιρε, αλλά είμαι 90% σίγουρος πως ήταν μανούρι), αγγούρι, ντομάτα και ίσως 1-2 ακόμα υλικά. Δε νομίζω να το ξαναπροτιμούσα
Θεωρώ πως η πολύ καλή μπουγάτσα θα πρέπει να τρώγεται (όχι με την ίδια ευχαρίστηση φυσικά) και αφού έχουν περάσει 6-7 ώρες και έχει κρυώσει. Στη προκειμένη περίπτωση αμφότερες αποδείχτηκαν "