Το δοκίμασα εκτεταμένα τις τελευταίες μέρες και με επιβεβαίωσε οριστικά, στο εξής θα αποτελεί τόπο λατρείας. Εξαιρετικό και πάλι το red velvet, τεράστια μερίδα όπως και η (πολύ καλή) πάστα καραμέλα, πλέον στα 2.50 που όμως και πάλι θεωρώ ότι αξίζουν. Κι όμως αυτή τη φορά δεν ήταν το χάιλαιτ, τίτλος που κερδίζει πλέον επάξια το τσίζκεικ φούρνου, χωρίς όμως να υστερεί ιδιαίτερα η πάστα ποντικάκι. Τι άλλο δοκίμασα; Α, ναι: Διαθέτει και μαγειρευτά σε καλή ποικιλία που δείχνουν κι αυτά αξιόλογα - μπιφτέκι κοτόπουλο με τηγανητό αυγό (~7.50) αρκετά καλό. Κουλούρι γεμιστό με ανθότυρο (στην επιστροφή από νυχτερινή έξοδο), φρέσκο κι ελαφρύ, 1 Ευρώ. Καφές γαλλικός (πονεμένη ιστορία στα περισσότερα μαγαζιά) ωραιότατο. Και για να πάμε και στη μόνη αστοχία: σοκολατόπιτα μέτρια γευστικά και μάλλον όχι και τόσο φρέσκια. Τι να πω; Εύχομαι να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο ποιότητας και τιμής. Ελπίζω να μην κούρασα με το σεντόνι μου και καληνυχτώ.
Πάστα red velvet (2.20Ε) και πορτοκαλόπιτα (1.50Ε) αμφότερες δικαίωσαν το καλό προαίσθημα που είχα για το μαγαζί όταν πρωτομπήκα. Να λοιπόν που μπορείς να βρεις καλό ζαχαροπλαστείο και στην πρωτεύουσα! Εννοείται ότι θα το ξανατιμήσω στην επόμενη ευκαιρία.