Δείπνο στο Feedel Urban στο κέντρο στην Περικλέους/Κτενά.
Το Κολωνάκι είναι δίπλα και το Feedel είναι σε πολύ προνομιακό σημείο.
Πολύ κεντρικό λοιπόν σε μια μικροσκοπική πλατεία με νεραντζιές, μια μικρή εκκλησία, τραπέζια έξω και μέσα.
Ωραία διακόσμηση, όμορφα έπιπλα, μεγάλο bar, ωραίο art de la table.
Ο σεφ Γλωσσίδης Χρήστος, γνωστός από την τηλεοπτική του παρουσία στο Master chef είναι ταλαντούχος και ανέλαβε τα Feedel στην μετά Κουτσόπουλο εποχή. Ανακοίνωσε Ιανουάριο του 2024 ότι σταματά από τα Feedel.
Ο Κουτσόπουλος συνεχίζει πλέον στο δικό του μαγαζί εστίασης, το Samano Restaurant στην Αντίπαρο.
Tα Feedel ανήκουν στην Momentum group που έχει πολλά εστιατόρια, ξενοδοχεία, club μπουζούκια κλπ.
Ο νέος σεφ βγήκε κάποια στιγμή από την υπόγεια κουζίνα και χαιρέτησε τον κόσμο. Απλός, ευγενικός, σε κερδίζει με το χαμόγελο του.
Το φαγητό καλό, κάποια πιάτα οκ 6-7/10 κάποια πολύ καλά 8-9/10.
Ανάμικτες εντυπώσεις. Να το πιάσω από το τέλος και να πω ότι δεν θα απετρεπα κάποιον να πάει.
Στα θετικά ότι οι εκτελέσεις και (ίσως) οι πρώτες ύλες ήταν πολύ καλές. Ακόμα ότι χορτάσαμε και δεν ήταν φάση απλά γκουρμέ.
Στα αρνητικά ότι για να χορτάσεις έπρεπε να πάρεις 2 πιάτα το άτομο με κάθε πιάτο να κάνει 15€ και βάλε. Ακόμα ότι οι επιλογές είναι μετρημένες με αποτέλεσμα να επιλέγεις δια της ατόπου. Τέλος οι σερβιτόροι με τον τρόπο τους θέλουν να προσθέσεις στον λογαριασμό, τόσο από την εισαγωγή με το να πάρεις κοκτέιλ ως τον επίλογο να δώσεις μπουρμπουαρ.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
επισκεψη πριν λιγες μερες στον πολυ ομορφο και καταφυτο εξωτερικο του χωρο. το σερβις πολυ καλο, προσχαρο και εξυπηρετικο. καταλογος με κοκτειλ που εχουν γινει για pairing με το πιατα του καταλογου. δοκιμαστηκαν απο φαγητο: ταραμας με χελι καπνιστο(πολυ νοστιμος ο ταραμας, αστεια ποσοτητα χελι), σπανακορυζο με αχινο (ενα συνηθες σπανακορυζο με αχινους απο πανω, νοστιμο), θραψαλο με αγγουρι, τζιντζερ και μπεικον (παρα πολυ καλο), τραχανας μανιταριων (οκ, αδιαφορο). μαζι και με μια μπυρα κι ενα κοκτειλ 75€ περιπου. αν μεινω στις γευσεις θα ελεγα οτι δεν ηταν ανταξιο των προσδοκιων μας (με εξαιρεση το θραψαλο), παρ ολα αυτα ηταν τιμιο, με γενναιες ποσοτητες στις μεριδες (2 ατομα με τα παραπανω σκασαμε) και θα μπορουσα ανετα να ξαναπαω. αυτο που εκανε ομως που θα με εκανε πολυ να σκεφτω να ξαναπαω, ηταν το παρτυ που καναν οι τεραστιες κατσαριδες απο το παρκο, που και εκ των πραγματων περνουσαν αναμεσα απ τα τραπεζια μας. ισως ξανα χειμωνα.
Το Κολωνάκι είναι δίπλα και το Feedel είναι σε πολύ προνομιακό σημείο.
Πολύ κεντρικό λοιπόν σε μια μικροσκοπική πλατεία με νεραντζιές, μια μικρή εκκλησία, τραπέζια έξω και μέσα.
Ωραία διακόσμηση, όμορφα έπιπλα, μεγάλο bar, ωραίο art de la table.
Ο σεφ Γλωσσίδης Χρήστος, γνωστός από την τηλεοπτική του παρουσία στο Master chef είναι ταλαντούχος και ανέλαβε τα Feedel στην μετά Κουτσόπουλο εποχή. Ανακοίνωσε Ιανουάριο του 2024 ότι σταματά από τα Feedel.
Ο Κουτσόπουλος συνεχίζει πλέον στο δικό του μαγαζί εστίασης, το Samano Restaurant στην Αντίπαρο.
Tα Feedel ανήκουν στην Momentum group που έχει πολλά εστιατόρια, ξενοδοχεία, club μπουζούκια κλπ.
Ο νέος σεφ βγήκε κάποια στιγμή από την υπόγεια κουζίνα και χαιρέτησε τον κόσμο. Απλός, ευγενικός, σε κερδίζει με το χαμόγελο του.
Το φαγητό καλό, κάποια πιάτα οκ 6-7/10 κάποια πολύ καλά 8-9/10.
Ψάρι πολύ καλό, κάρυ πολύ καλό, dumplings super, arancini απλά οκ, ταρτάρ ψάρι καλό,
μακαρόνια οκ, σαλάτα καλή, πατάτες τηγανητές καλές, γλυκά μέτρια.
Δικό τους ψωμί, μικρή καλή λίστα κρασιών, cocktail pairing με το φαγητό για τους τολμηρούς.
Τιμές καλές περίπου 220 e με ένα μπουκάλι κρασί και 2 κοκτέιλ, για 4 άτομα στο σύνολο.
Σέρβις καλό.
Επισημαίνω την πολύ καλή ξένη μουσική που έπαιζε.
Αξίζει και προτείνεται.
Στα θετικά ότι οι εκτελέσεις και (ίσως) οι πρώτες ύλες ήταν πολύ καλές. Ακόμα ότι χορτάσαμε και δεν ήταν φάση απλά γκουρμέ.
Στα αρνητικά ότι για να χορτάσεις έπρεπε να πάρεις 2 πιάτα το άτομο με κάθε πιάτο να κάνει 15€ και βάλε. Ακόμα ότι οι επιλογές είναι μετρημένες με αποτέλεσμα να επιλέγεις δια της ατόπου. Τέλος οι σερβιτόροι με τον τρόπο τους θέλουν να προσθέσεις στον λογαριασμό, τόσο από την εισαγωγή με το να πάρεις κοκτέιλ ως τον επίλογο να δώσεις μπουρμπουαρ.