Το menu επιμελήθηκε ο Αργύρης Αγλαμίσης και Κωνσταντίνος Συμεωνίδης (και οι δύο συμμετείχαν στο Master Chef).
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το ΠATRON και το Tre Marie. Στη θέση του άνοιξε το Dacristo.
Η γνώμη μας
Εμφάνιση όλων των εικόνων
txreview#19737#0
ταβερνοαλάνι
Πήγα Οκτώβριο 2018 αλλά μόνο για ποτό. Πήγα με υψηλές προσδοκίες σχετικά με τη διακόσμηση. Περίμενα να είναι όπως στην Αθήνα, αλλά τελικά ο χώρος παρόλο που έχει ιδιαίτερη διακόσμηση, αρκετά μπαρόκ, δεν με ξετρέλανε. Πολυπληθές προσωπικό, με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Στη μέση το bar. Αρκετά καλό το επίπεδο στα κοκτέιλ για δεδομένα Θεσσαλονίκης. Μένει να δοκιμάσω φαγητό...!
Εικόνες (11)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Εξωτερικά (Μάρτιος 2020)
Είσοδος (Μάρτιος 2020)
Εσωτερικά (Μάρτιος 2020)
Η είσοδος
Η είσοδος
Pisco Sour (καλό)
Cocktail (οκ)
Whisky Sour (καλό)
Εσωτερικά (Οκτώβριος 2018)
Εσωτερικά (Οκτώβριος 2018)
Εσωτερικά (Οκτώβριος 2018)
Σxόλια (1)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Πήγα Ιανουάριο 2019 πεταχτά να το δω και να πιω καφέ. Μου σέρβιραν καμμένο lungo. Δεν το περιμένεις σε τέτοιο μαγαζί. Από διακόσμηση αρκετά "βαρύ". Ένιωθα συνέχεια ότι κάτι θα μου πέσει στο κεφάλι. Δεν το κατηγορώ όμως... έτσι πλάκα κάνω. Θα πάω να δοκιμάσω και φαγητό σίγουρα.