Καινούργια προσπάθεια στον διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο εστίασης της Κύπρου
Το μενού επιμελείται ο Α.Τσιοτινης (CTC) και κινείται στις premium κοπές κρεάτων, από ράτσες εισαγωγής, οι δε σαλάτες και τα ορεκτικά έχουν ένα ελληνικό twist (tacos με χοιρινό γύρο) etc.
Τα ορεκτικά είχαν ενδιαφέρον αλλά για μένα το φάουλ έγινε στο ψήσιμο της picanha black angus που παραγγείλαμε η οποία είχε περαστεί πρώτα από το sous vide (ενώ η πρώτη ύλη ήταν άριστη δυστυχώς άλλαξε η υφή του κρέατος
το οποίο ήταν ναι μεν μαλακό αλλά ταυτόχρονα πλαδαρό χωρίς την έντονη καπνιστή γεύση αυτή που πρέπει να παίρνει το κρέας όταν έρχεται σε άμεση επαφή με την σχάρα) πολύ καλή λίστα κρασιών, πολύ μέτρια τα δύο επιδόρπια που δοκιμάσαμε.
Όμορφο περιβάλλον και αναμενόμενα υψηλές τιμές.
Το μενού επιμελείται ο Α.
Τα ορεκτικά είχαν ενδιαφέρον αλλά για μένα το φάουλ έγινε στο ψήσιμο της picanha black angus που παραγγείλαμε η οποία είχε περαστεί πρώτα από το sous vide (ενώ η πρώτη ύλη ήταν άριστη δυστυχώς άλλαξε η υφή του κρέατος
το οποίο ήταν ναι μεν μαλακό αλλά ταυτόχρονα πλαδαρό χωρίς την έντονη καπνιστή γεύση αυτή που πρέπει να παίρνει το κρέας όταν έρχεται σε άμεση επαφή με την σχάρα) πολύ καλή λίστα κρασιών, πολύ μέτρια τα δύο επιδόρπια που δοκιμάσαμε.
Όμορφο περιβάλλον και αναμενόμενα υψηλές τιμές.