Μεζέν

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Μεζέν. Υπάρχουν 3 καταστήματα.
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΡογκότη 3, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310232749 (δεν κάνει κρατήσεις)
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-24:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Με Ζεν, MeZen, #βολιώτικο τσιπουράδικο, #μόστρα, #εξωτερική θερμάστρα, #ρέγγα, #κοπανιστή, #σαρδέλα, #μανούρα, #ασκολύμπροι, #παστράμι, #ρεβύθια, #γαμοπίλαφο, #μπατζίνα, #θράψαλα, #κολοκυθοανθοί, #γλυκάδια, #αυγά, #γυαλιστερές, #πιπεριές, #στρείδια, #γάμπαρη, #σύγλινο, #φασόλια πιαζ, #τσιγαρέλι, #σαφρίδια, #σπεντζοφάι, #γαλέος, #ασκορδουλάκοι, #καβουρμάς, #φασολάκια, #προσούτο, #πλαστός, #μαρίδα, #χαλβάς, #στάκα, #φούσκες, #γλώσσες αρνίσιες, #ψαρόσουπα, #απάκι, #γαλατόπιτα, #κυδώνια, #μανιτάρια, #πεσκανδρίτσες, #γιουβέτσι, #αθότυρος, #χταπόδι, #ταμπουλέ, #σουβλάκια, #γαρίδες, #κρεμμυδόπιτα, #αρμυρίκια, #ξύγαλο, #αρνάκι γάστρα, #σπετσοτύρι, #αυγοτάραχο, #στιφάδο, #αγκινάρες, #μυζηθρόπιτα, #λουκάνικο, #φασόλια γίγαντες, #γούλες, #τσιτσίραβλα, #σουτζουκάκια, #γαλένι, #τσιγαρίδες, #μύδια, #κοκορέτσι, #σκιουφιχτά, #μπακαλιαράκια, #πανσέτα, #γαύρος, #ποικιλία τυριών, #χταποδοκεφτέδες, #μάγουλα, #σοφρίτο, #τηγανιά, #μυδοπίλαφο, #κεφτεδάκια, #ξεροτήγανα, #αρνάκι, #παπούλες, #wurst, #μπακαλιάρος σκορδαλιά, #λούζα, #μπιφτεκάκια, #συκώτι, #μπακλαβάς, #παστουρμαδόπιτα, #πάπρικα, #χέλι καπνιστό, #σαραγλί, #σουπιές, #τζιγεροσαρμάς, #μαντί, #περέκ, #γαύρος μαρινάτος, #κρεμμυδόπιτα, #σουπιά κρασάτη, #σταμναγκάθι, #chicken wings, #σουτζούκι, #συκωταριά, #γλώσσα μοσχαρίσια, #σφέλα, #ντάκος, #παλαμίδα, #σουτζουκάκια σμυρνέικα, #μελιτζάνες, #σεφταλιά, #ντολμαδάκια, #καραβίδες, #σοκολατάκια, #καβούρια, #σπαράγγια, #βολάκι, #νούμπουλο, #αχινοί
Άνοιξε27 Σεπτεμβρίου 2018
Πρόσθετες πληροφορίες:
R&D chef ο Γρηγόρης Χέλμης. Executive chef από το 2023 ο Νίκος Αγγελής, το 2018-2022 ο Νίκος Κλείτσος.

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Rogotee και το Απρόοπτο.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχω κάτσει άπειρες φορές 2018-2024.
  • Το μόνο σοβαρό βολιώτικο τσιπουράδικο στην Θεσσαλονίκη, με δημιουργική κουζίνα. Το μόνο αρνητικό του μαγαζιού: ο χώρος είναι ακατάλληλος για τσιπουράδικο, θυμίζει περισσότερο αισθητική σύγχρονου burger bar και μεγάλες παρέες δεν χωράνε.
  • Σέρβις ευγενικό και αποτελεσματικό.
  • Εξαιρετικό ευκολόπιοτο χύμα τσίπουρο που το παίρνουν από τον Καρδάση, και το με και το άνευ (κάνει scale και σε μεγάλη ποσότητα, έχει τεσταριστεί πολλάκις με 500ml/άτομο). Επίσης έχουν τεράστια ποικιλία από εμφιαλωμένα αποστάγματα. Οι μεζέδες είναι από καλοί μέχρι εξαιρετικοί, τίποτα κακό. Το ενδιαφέρον είναι πως μετά από πολλές επαναλήψεις, μου έχει μείνει μια διακριτή ανάμνηση των γεύσεων, η κουζίνα έχει χαρακτήρα. Η ποικιλία μεζέδων είναι μεγάλη, φτάνει περίπου στους 40 διαφορετικούς μεζέδες ανά ημέρα. Σημειώστε ότι κάποιοι περιποιημένοι μεζέδες μετράνε για διπλούς. Πέρα από τους μεζέδες, έχει και κατάλογο με κάμποσες κανονικές μερίδες που μπορείς να παραγγείλεις ξεχωριστά και λίγα πιάτα ημέρας.
  • Τιμές φυσιολογικές για την ποιότητα που προσφέρει, οι περισσότεροι όμως θα το θεωρήσουν ένα κλικ τσιμπημένο. Περίπου από το 2023 οι μερίδες στα κυρίως πιατα μίκρυναν αισθητά και πλέον μου φαίνεται και μένα τσιμπημένο. Η μόστρα με τσιπουρομεζέδες παραμένει τίμια πρόταση.
Για μένα είναι στο τοπ 3 αυτήν την στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Ποιοτικό φαγητό, δημιουργικοί μεζέδες και καθαρό τσίπουρο, αξίζει και το προτείνω!

Εικόνες (1225)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μελιτζάνες τηγανητές (πολύ καλές) & Σεφταλιές μυλοκόπι (καλές)
[εικόνα]
Φρέσκο καλαμάρι σχάρας με καλαμπόκι (εξαιρετικό το καλαμάρι)
[εικόνα]
Litani begleri από Ικαρία (καλό)
[εικόνα]
Τραπέζι
[εικόνα]
Σαφρίδι σαβόρο (καλό)
[εικόνα]
Λούζα μαγιάτικου & μπέικον μαγιάτικου (το μαγιάτικο δε μου άρεσε καθόλου, μου έβγαζε μια μεταλλική γεύση ψαρίλας, στην παρέα άρεσε, άρα είναι δικό μου πρόβλημα) & παστράμι τόνου (εξαιρετικό!!!) & παστουρμάς τόνου (τοπ) & μπέικον τόνου (πολύ καλό)
[εικόνα]
Κανελόνια με τόνο (πολύ καλά)
[εικόνα]
Γιακάς τόνου
[εικόνα]
Γαρίδες (πολύ καλές)
[εικόνα]
"Ντάκος χαρουπιού με φρέσκο ανθότυρο, γαύρο μαρινάτο και ντοματίνια κονφί" (οκ)
[εικόνα]
Γραβιέρα Κρήτης με μέλι σε ζύμωση με θυμάρι και σκόρδο (μια χαρά, η περιγραφή γεννάει μεγαλύτερες γευστικές προσδοκίες)
[εικόνα]
Ροζέ Ξηροχωριό Χρυσολώρα (αδιάφορο)
[εικόνα]
"Sushi σαρμαδάκι με αφρόψαρο ημέρας και σούπα τζατζίκι" (ενδιαφέρον και νόστιμο)
[εικόνα]
"Σεφταλιές από μυλοκόπι στα κάρβουνα με ταραμά σπετσιερικό και πίτες" (καλό, θα ήθελα μεγαλύτερη ποσότητα από πιάτο καταλόγου)
[εικόνα]
Γόπα αλίπαστη με κονφί λεμόνι
[εικόνα]
Γόπες (καλές)
[εικόνα]
Θράψαλο με ταραμά mojito (πολύ καλό, θα ήθελα μεγαλύτερη ποσότητα από πιάτο καταλόγου)
[εικόνα]
Αλμύρα με ξυλάγγουρο (δεν τρελάθηκα)
[εικόνα]
Φασολάκια σχάρας με φρέσκια ντομάτα και φέτα (καλά)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κοιλιά φιλέτο από ψάρι Κυνηγός mahi-mahi) (λιπαρό κρέας, κάπως σα παντσέτα. Δεν ενθουσίασε. Μέτρησε απλά η δοκιμή)
[εικόνα]
Ουρά παλαμίδας ψητή (το κάτι άλλο! Ειδικά το δέρμα ψημένο τέλεια)
[εικόνα]
Τσίπουρο (απόσταγμα) Ρομπόλα Lost lake (δυνατό αλλά πολύ βατό, μάς άρεσε τους πιο πολλούς)
[εικόνα]
Τσίπουρο Βασιλιά (καρντινάλε και μοσχάτο. Υποκίτρινο χρώμα. Μας ήρθε πολύ δυνατό και δε μάς κέρδισε)
[εικόνα]
Φασολάκια σχάρας
[εικόνα]
Γύρος τόνου (ωραίο)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Σεβίτσε στείρας με κρύα σούπα αρακά
[εικόνα]
[εικόνα]
Α' γύρα μεζέ
[εικόνα]
Κέρασμα σαραγλί (πολύ καλό. Το σιρόπι μοσχομύριζε βούτυρο)
[εικόνα]
Γιακάς μυλοκόπι (Δεύτε Προσκυνήσωμεν)
[εικόνα]
Γαύρος μαρινάτος (οκ, αλλά θα 'θελα να του ρίξω άνηθο)
[εικόνα]
Κολιουδάκια ανοιχτά, με πράσινη σάλτσα (ωραιότατα)
[εικόνα]
Σαλάχι αχνιστό (χοντρή φέτα, ωραία υφή)
[εικόνα]
Μύδια τηγανητά
[εικόνα]
Κοπανιστή Μυκόνου (πάντα χαίρομαι ότι δε φείδονται το σκόρδο)
[εικόνα]
Γίγαντες τουρσί (κλασικοί, αλλά όποιος δεν τους ξέρει, πάντα ενθουσιάζεται)
[εικόνα]
Μανιτάρια τηγανητά με σως τυρί μαγιονέζα (άρεσαν)
[εικόνα]
Σκορπίνα αχνιστή (ωραία, μελωμένη)
[εικόνα]
Αριστερά τουρσί και δεξιά γλώσσες
[εικόνα]
Πατατοσαλάτα με χταπόδι & Λευκός ταραμάς
[εικόνα]
Μπέμπα με τους αυλικούς της
[εικόνα]
Κερασμένο σαραγλί
[εικόνα]
Σουτζουκάκια
[εικόνα]
Καλαμάρι καρμπονάρα (13€, εμφανής η μείωση ποσότητας σε σχέση με το παρελθόν)
[εικόνα]
[εικόνα]
Κολιοί με τσιμιτσούρι (ταιριαστός συνδυασμός)
[εικόνα]
Σκουμπρί με ρεβύθια (οκ, χωράει βελτίωση)
[εικόνα]
Τυρί Μυκόνου με φράουλα (οκ)

Κατάλογος (32)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Η αρχή του καταλόγου (Απρίλιος 2024). Έμφαση στα μότο
[εικόνα]
Μενού Τσικνοπέμπτης 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σταθερός κατάλογος 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σταθερός κατάλογος 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος delivery Ιουνίου 2020: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος delivery Ιουνίου 2020: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2019: πιάτα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2019: πιάτα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2019: πιάτα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2019: πιάτα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: πιάτα
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 19/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 18/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 17/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 16/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 15/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 14/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 13/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 12/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 11/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 10/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 9/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 8/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 7/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 6/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 5/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 4/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 3/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 2/19
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 1/19

Σxόλια (51)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
τρελος (πριν από 20 μέρες και 22 ώρες)
τέταρτη σερί επίσκεψη ολα σε υψηλο επιπεδο. ψωμι μους ταραμα και γάμπαρη άψογη.
σαρδέλα πεντανόστιμη. πίκλα αγκουρι όχι ακομα ετοιμη για τραπεζωμα.
τρελος (πριν από 29 μέρες και 20 ώρες)
εχω παει 3ς φορές μεσα στην εβδομάδα.

το φαγητό α ψ ο γ ο.
τσίπουρο σε πολλές επιλογές.
το εξτρα φαγάκι αλλαζει συχνα και συνηθως ειναι δυσκολο να φας αποτυχία.

μαρεσει πολυ το κονσεπτ αλα βολος με μικρο μεζεδάκι διπλα (5-6 γυρες διπλα τσιπουρακια με μεζέ πχ στα 37€) αλλα θα ηθελα να εχουν μεγαλύτερο rotation στον μεζέ.

πραγματικα φαγητό δεν μπορω να σχολίασω μέχρι και η λίγδα ειναι καλοψημενη, ακραία κοπανιστή και παστουρμας θαλασσης.

καθημερινες 6-7 εινα φίσκα.
Thanasis
Τζάμπα χάρηκα. Κατάλαβα στην πλατεία Σκρα στην Καλαμαριά όπου δεν χρειάζεται να υπομένουμε την κόλαση του κέντρου.
Minas
Το επόμενο Μεζέν ανοίγει αρχές Νοεμβρίου στην Σκρα
aethra
Είπαμε να κάνουμε ένα πέρασμα κι ένα και μοναδικό άδειο τραπεζάκι μας έκλεισε το μάτι. Εννοείται κάτσαμε, δεν τ΄αφήνεις αυτά. 200αράκι τσίπουρο με γύρα μεζέδες, δικό τους τσίρο (που δεν είναι τσίρος αλλά μαρινάτο ψάρι με φρέσκο κρεμυδάκι κι άνηθο), λευκή ταραμοσαλάτα, μαρίδα τηγανητή εξαιρετική, ένας ψητός λούτσος μικρός και πιπεριές τηγανητές ήταν τα στάνταρ με το τσιπουρο. Πήραμε έξτρα ανάμεικτα κολοκυθάκια και μελιτζάνες τηγανητές σε μπαστουνάκια με ελάχιστη σάλτσα ντομάτας απο κάτω και γαρίδες φρέσκιες στα κάρβουνα, 5 γαρίδες στα 15 ευρώ, μαστόρικα ψημένες.. Ιδιαίτερα θα σταθώ στην τηγανητή μαρίδα που ήταν εξαιρετική στο τηγάνισμα της... Γι΄αυτά δώσαμε 49,5 ευρώ, πολύ τίμια γιατί χορτάσαμε και όλα ήταν τέλεια.
zaknafein
Ευτυχώς βρήκαμε τραπέζι και κάτσαμε. Οι μεζέδες που έφερε με τα τσίπουρα ήταν μεν ποιοτικοί, αλλά ένα κλικ πιο κάτω από άλλες φορές στον τομέα της ποικιλίας και δημιουργικότητας. Φταίμε κι εμείς που δεν πήραμε περισσότερα από το fix μενού, για περισσότερη ποικιλία. Πάντως είναι top επιλογή στην πόλη για τσίπουρο.
Panos
Επισης αυτο το θραψαλο κοκορετσι, ειναι εκφυλο. Εγκληματικός ο εγκεφαλος που το φαντάστηκε κ το υλοποίησε.
Προσοχή, δεν ειναι νηστίσιμο!
Panos
Απ τα μαγαζια που δεν βαριεσαι και δεν χορταινεις να πηγαινεις.
Χαλαλι η αναμονη για να κατσεις και χαλαλι που δεν δεχονται κρατησεις.
Λιγο υπομονη και θα απολαυσεις τα εξαιρετικα και πολυ ιδιαιτερα μεζεκληκια.
Δεν μπορω να βγαλω απ το μυαλο μου, την σαλατα με το σταμναγκαθι. Αυτη η πικραδα ειναι μοναδικη!
Επισης θα μπορουσα να φαω εναν κουβα απ την υπεροχη ταραμοσαλατα τους.
Τωρα που το σκεφτομαι, εχω αρκετο καιρο να παω!
nicksugar3
Εξαιρετικό σε όλα του. Γεύση, ποικιλία, ποιότητα, εξυπηρέτηση + περατζαδα.
3 άτομα με 2 τσίπουρα 200ml και ένα ούζο Καζανιστο με τους μεζέδες του 72€. Το θεωρώ καλό vfm.
geogrek
Σταθερό στέκι για μένα στο κέντρο της πόλης. Μέχρι 2 άντε 3 άτομα κάτι θα βρεις σε τραπέζι (με αναμονή βέβαια). Για παραπάνω άτομα πρέπει να πας νωρις το μεσημέρι και να έχεις υπομονή. Δυστυχώς δεν κάνουν κρατήσεις (στα μείον του....). Στα θετικά του όπως έγραψαν και τα υπόλοιπα παιδιά (ιδίως ο loukoulos παρακάτω) ο εξεζητημένος μεζές (κοκορέτσι από θράψαλο, γυρος τόνου κλπ.) ανάλογα με τον κατάλογο. Πολυ νόστιμες γεύσεις σε μικρές μερίδες κι έτσι αξίζει να δοκιμάζεις κάθε φορά και κάτι διαφορετικό.
loukoulos
Μεσα στα τρία καλύτερα μαγαζιά της πόλης για τσίπουρο και εξεζητημένο μεζέ. Τονίζω εξεζητημένο, με την έννοια ότι είναι κάτι παραπάνω από τσιπουραδικο αλλά παράλληλα είναι και αυτό ακριβώς: ενα τσιπουραδικο που υπηρετεί καλά αυτό που κάνει.

Η γεύση του είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, υπάρχουν βέβαια αστοχίες, αλλά είναι λίγες συγκριτικά με τις πολλές γεύσεις που θα δοκιμάσεις αν η "καταπιόνα" σου δεν σταματάει εύκολα το διάφανο νέκταρ. Προχθές χριστοψαρο αχνιστο, κακό, δεν έπρεπε ίσως να περάσει το πάσο. Αλλά τι σημασία έχει; τα υπόλοιπα ήταν όλα από αρκετά καλά έως εξαιρετικά. Τουλάχιστον 20 διαφορετικά πιάτα αναπαυθηκαν στο τραπέζι μας ( συνδυασμός τσίπουρο - μεζέ αλλά και κάποια πιάτα παραγγελία από τον κατάλογο) και όλα εκτός ενός μας άρεσαν. Το λες και καλή αναλογία.

Η μουσική εκτός από καλή είναι και στη σωστή ένταση: το τσίπουρο ανεβάζει την ένταση της φωνής οπότε και η μουσική πρέπει να σκεπάζει τη βαβούρα. Σέρβις επαγγελματικό, ενίοτε φιλικό. Τιμές τίμιες για αυτό που προσφέρει.
Panos
Επισκεψη απογευματακι καθημερινης.
Τιγκα στον κοσμο, με το ζορι βρηκαμε μια γωνιτσα και κατσαμε!

Πηραμε 2 τσιλιληδες, ανευ, και αρχισε να φερνει μεζεκλικια.

Θα ξεχωριζα τον πολυ ωραιο λευκο ταραμα (μους).
Ενα ψαρακι πλακι, αρκετα καλο.
Ενα ζυμαρικο με σαλτσα κοκκινιστου, ψιλοφλατ.
Τσιρος πολυ καλος.
Γαριδουλες πολυ καλες.
Χτυπητη πολυ καλη.
Μυδια παναρισμενα, πολυ καλα.
Καυτερη πιπερια, μετριας καψας.
Μυδια αχνιστα, μια χαρα.
Γιγαντες τουρσι, σουπερ.
Εξαιρετικο και το ψημενο τους ψωμακι, σε μπουκιτσες.

Πηραμε και καποια εξτραδακια:
-Κοκορετσι θραψαλο, νομιζω signature dish. Αρκετα καλο, του ελειπαν λιγο οι εντασεις αυτην την φορα.
-Σαλατα σταμναγκαθι, πολυ ιδιαιτερη. Μου αρεσε πολυ, αν και εβγαζε μια πικραδα το χορτο.
-Ξυνοτυρι με φραουλα. Πολυ καλο.

Γενικως αξιζει πολυ, απλα προσοχη γιατι ευκολα μπορει να ανεβει ο λογαριασμος με το τσιμπολογημα!

Σουπερ αρνητικο, οτι δεν εχουν χαρτοπετσετες, αλλα κατι λαδοκολλες της κακιας ωρας, οι οποιες ειναι και σαν πιατακια..
Πλεον κουβαλαμε χαρτομαντηλα απ το σπιτι..
fisher
Είχα καιρό να περάσω για τσιπουράκι επειδή διάβαζα οτι είναι συνεχώς γεμάτο και δεν βρίσκεις.
Μας έφερε ωραίο ταραμά, κολιό πλακί αν θυμάμαι καλά όπως τον είπε, αθερίνα, τσίρο πολίτικο και μανιτάρι τουρσί.
Γενικά όλα ήταν καλά.
Πήραμε και 2ο τσίπουρο χωρίς μεζέ, όλα μαζί 32,5.
Συνεχίζω να εχω την ίδια άποψη οτι μπορείς να ξεφύγεις εύκολα στο λογαριασμό, ειδικά αν αρχίσεις και πίνεις λίγο παραπάνω. Το τσίπουρο τους είναι ευκολόπιοτο.
mrtsipouras
Πολύ καλό. Το είχα επισκεφτεί και στο Βόλο, και οι γεύσεις είναι ίδιες. Νομίζω δεν αξίζει να πάρεις έξτρα πιάτο εκτός αν σου κάνει πολύ όρεξη για κάτι. Πχ δοκίμασα τυρί μυκόνου, πολύ ωραίο. Γενικά η βολιώτικη φάση με πιατάκια μεζέ είναι πολύ καλή και ο μεζές τους είναι νόστιμος. Μεγάλο αρνητικό ο κόσμος, πρέπει να πάνε σε άλλον χώρο. Το χύμα τσίπουρο καλό (αν και όλα έξω πλέον είναι μόνο 42%). Το μόνο κακό ότι έτσι μπορείς να ξεφύγεις πιο εύκολα σε ποτό και φαγητό και να σκάσεις!
λέχρας
Ακριβώς όπως γράφει ο toy (σχόλιο Οκτώβρη '22):
σε μέρες με πολλή δουλειά, οι μεζέδες (όχι οι μερίδες, εκεί η εμπειρία μου ήταν μόνο καλή) είναι στην καλύτερη μέτριοι.
toy
Έχω πάει + θα μπορούσα να ξαναπάω, ΠΟΤΕ το σαββατοκύριακο
Ανήκει στη νέα κατηγορία πλέον μετά από την τόσο κακή απόδοση που έχει το ΣΚ..
karas
Σίγουρα δεν είναι φτηνό, αλλά είναι κάτι το διαφορετικό και το όλο κόνσεπτ αρέσει. Προτιμάμε τους κόμπο συνδυασμούς του, συνήθως τα 700 ml με τα 17 πιατάκια που βγαίνει στα 25 ευρώ το άτομο. Είναι πολύ ενδιαφέροντα και τα μεμονωμένα του πιάτα(+πιάτα ημέρας) αλλά νομίζω ότι βολεύουν όταν παίρνεις 1-2 για συμπλήρωμα αντί να βασιστείς μόνο σε αυτά με τον κίνδυνο να ξεφύγει επικίνδυνα ο λογαριασμός. Μακάρι να μην τσιγκουνευτούν και κόψουν τους ''premium'' μεζέδες και προτιμήσουν μόνο τους ''απλούς'' λόγω της γενικευμένης ακρίβειας. Δεν κάνουν κρατήσεις. Στηρίζω τη φάση 100% και θα ξαναπάω με τη πρώτη ευκαιρία.
mrlolen
700ml τσίπουρο,6 άτομα με 17πιατακια. Εξαιρετικό κόμπο, φουλ ποιοτικοί μεζέδες και οι τελευταίοι απλά φοβεροί. Για εμένα είναι vfm. Στα 13ευρω το άτομο ήπιαμε και φάγαμε ποιοτικα. Τσίπουρο χωρίς παρενέργειες. Θα ξαναπάμε πολλές φορές!
kornilios
Δεν ξέρω για ποιο λόγο ακριβώς αλλά δεν έτυχε να επισκεφτώ σοβαρά το Μεζέν, μέχρι τώρα. Επική εμπειρία ένα απόγευμα Κυριακής, με μισό λίτρο τσίπουρο και 12 μεζέδες για δύο άτομα. Πήραμε και δύο πιάτα από τον κατάλογο, πολύ ενδιαφέροντα, δεν χρειάζονταν πάντως για να χορτάσουμε. Τσίπουρο χύμα πολύ καλό, ευκολόπιοτο. Οι μεζέδες στο σύνολο πολύ καλοί, κάποιοι εξαιρετικοί. Το κόστος μου φάνηκε μια χαρά για την ποιότητα και την ποσότητα, ίσως και vfm. Δεν βλέπω την ώρα να ξανά πάω.
emd
Συνεχείς επισκέψεις το τελευταίο 12μηνό μια και η ποιότητα παραμένει σταθερά σε υψηλό επίπεδο και οι μεζέδες εναλλάσσονται με τις εποχές. Το θεωρώ μια από τις πιο vfm εξόδους για τσίπουρο. Αδικείτε από τον χώρο που είναι μικρός και άβολος, ενώ θα πρέπει να ρυθμιστεί και το θέμα των κρατήσεων. Στην υγεία μας.
toy
επίσκεψη πρόσφατη για 2 τσίπουρα και τους σχετικούς μεζέδες
το μαγαζί παραμένει τοπ επιλογή για τσιπουροκατάσταση, αλλά ρε φίλε αυτή την κουτσομούρα που είναι για δόλωμα μην την βάζεις ρε γμτ στο πιάτο.
όλα τα υπόλοιπα ήταν ως συνήθως πολύ καλά μου άρεσε πάρα πολύ και ο ταραμάς του.
dokimastis
Νέες 2 επισκέψεις με νέα παρέα που τους πήγα εγώ, και προσκυνήσανε! Μας έχει γίνει ήδη στέκι!

Οι ιδέες και οι εκτελέσεις είναι απίστευτες, το μαγαζί πετάει. Εκπλήσσεσαι με κάθε νέο πιατάκι, που είναι και το ζητούμενο σε ένα Βολιώτικο. Τσίπουρα όλα καλά με αρκετή κατανάλωση. Τιμές vfm για αυτό που παίρνεις..

Νομίζω 1-2 φορές το μήνα είναι υποχρεωτική η παρουσία!
Koutmatzan
Αν και το τσιπουρο με δυσκολευει αρκετα, μου αρεσε πολυ η ολη εμπειρια..Με καθε γουλια επιβραβευα τον εαυτο μου με λιγα τσιμπολογηματα απο τους εκλεκτους μεζεδες.μμ και το ψωμακι τους ηταν το highlight.. 21 ευρω τσιπουρακι με 5 μεζεδες, το ψωμακι και το νερο..μικρες ποσοτητες αλλα ποιοτικα vfm σιγουρα
Stephan
Μεγάλο μείον δε βρίσκεις εύκολα τραπέζι. Κατά τα άλλα καλαμαράκια , τοματίνια , πέστο βασιλικού καλά, σαλάτα τοματίνια , χαρούπι επίσης καλή. Τσίπουρο με γλυκάνισο μια χαρά.Τιμές ελαφρώς τσιμπημένες. Θα μπορούσα να ξαναπάω , όμως δύσκολα να βρεις τραπέζι και δε δέχονται κρατήσεις.
varethika ton prologo
Δεν πηγαίνω πολύ συχνα στο μεζεν γιατί δεν δέχονται κρατήσεις όποτε είναι δύσκολο να προγραμμματισεις να συνεννοηθείς με παρέα κλπ τεσπα με ένα 25 λεπτό αναμονής καθίσαμε ...
Κατά τα αλλά όλα πολύ καλά... εξαιρετικά πιατα , ελαφρύ τηγάνι , πρωτότυπες ιδεες , φρέσκα υλικά χαμογελαστό ,σβέλτο και ενημερωμένο σέρβις
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
IoliAt
Έχουν γραφτεί πολλά και δεν έχω να συνεισφέρω κάτι πολύ διαφορετικό, πέραν του ότι μ' αρέσει τόσο πολύ που πλέον έχω κατηγορηθεί από σύντροφο και παρέα, ότι έχω τέτοια μανία με το Μεζέν, που δεν θέλω κανένα άλλο τσιπουράδικο! Θεωρώ ότι υπερέχει μακράν πρώτον γτ στο τσίπουρο το ράντομ έχει μεγάλο ενδιαφέρον, δεύτερον διότι μιλάμε για πολύ δημιουργική κουζίνα και ταυτόχρονα νόστιμη. Ναι μεν σε σχέση με του Βόλου, μειονεκτεί σε πρώτη ύλη σε θαλασσινά/όστρακα, διότι ως γνωστόν ο Παγασητικός βρίθει ενώ εδώ δεν βρίσκονται εύκολα καλόγνωμες, γυαλιστερές κ.λπ. - πέρα όμως από αυτό μπορώ να πω ότι εδώ έχει πιο πολύ ενδιαφέρον η κουζίνα και παίζει πιο πολύ σχάρα-τηγάνι ενώ Βόλο πέρα από τα όστρακα έρχονται και πολλά μαγειρευτά. Αντίθετα το τηγάνι εδώ είναι πολύ δυνατό του σημείο, ελαφρύ, χωρίς λαδίλες. Το Καρδάση ελαφρύ και ευκολόπιοτο (άνευ). Αγαπημένα: τσίρος-κοπανιστή-γίγαντες που έρχονται σχεδόν πάντα στα πρώτα και θραψαλακι-γαρίδα ή γάμπαρη τηγάνι. Σπετσοτύρι μας λείπει, γιατί έφυγε από το μενού; Ως προς τις τιμές τις θεωρώ πολύ δίκαιες σε οποιοδήποτε συνδυασμό, (50άρι, 200άρι, κ.λπ.)
aethra
Πήγαμε παρέα 5 ατόμων, ήπιαμε και φάγαμε εξαιρετικά.. Μαγικά τα σουτζουκάκια μπακαλιάρου και ο ξιφίας γιαχνί αλλά πεντανόστιμο ότι άλλο μας σερβιρίστηκε.. Συνολικά δοκιμάστηκαν 17 διαφορετικοί μεζέδες χωρις να υπάρχει παράπονο για κανέναν.. Τσίπουρο με και άνευ γλυκόπιοτα και τα δύο και χωρίς παρενέργειες.. Εξαιρετικός και γρήγορο το σέρβις.. Τα 16 ευρώ το άτομο ήταν ελάχιστα για την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού και του ποτού..
Sylia
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη και όπως και τις υπόλοιπες φορές, προσκυνήσαμε. Το κατάστημα το έχω επισκεφθεί πάνω από 15 φορές τον τελευταίο 1μιση χρόνο, τόσο με κόσμο από Θεσσαλονίκη όσο και από εξωτερικό. Καμιά, μα καμία φορά δεν υπήρξε μεζές που να είναι κακός/μέτριος και καμιά φορά δεν φύγαμε χωρίς να έχουμε σκάσει από το φαγητό. Το δε μέγεθος των μεζέδων είναι αρκούντως επαρκές (πρόκειται εξάλλου για συνοδευτικά κι όχι κυρίως πιάτα, οπότε ανάλογες είναι και οι μερίδες).

Αν δεν έχετε πάει σε βολιώτικο τσιπουράδικο-που με το ίδιο κόνσεπτ λειτουργεί και το συγκεκριμένο κατάστημα- πρέπει να ξέρετε ότι παραγγέλνοντας τσίπουρο επιλέγετε αν το θέλετε ξεροσφύρι (άνευ μεζέ) ή με συνοδεία. Στην δεύτερη περίπτωση, αφού επιλέξετε την ποσότητα τσίπουρου και το είδος που θα καταναλώσετε, οι συνοδευτικοί μεζέδες έρχονται κατ'επιλογή της κουζίνας και σε ανάλογο με την ποσότητα του αλκοόλ αριθμό (πχ με μπουκάλι 750 ml έρχονται τουλάχιστον 11 μεζέδες). Και στις δυο περιπτώσεις μπορείτε να παραγγείλετε έξτρα/μερίδες από τον κατάλογο. Στα "standarάκια" του συγκεκριμένου καταστήματος (τα πιάτα που πάντα είναι μέσα στους μεζέδες που έρχονται) είναι η κοπανιστή, ο πολίτικος τσίρος και οι γίγαντες τουρσί (εμένα μου είχαν βγει τα τρία αυτά πιάτα σε όλες τις φορές που το έχω επισκεφτεί). Μαζί έρχεται ψωμί (χειροποίητο, ζυμωτό, λαδωμένο και αρτυσμένο, ψημμένο στην σχάρα), το οποίο ανανέωνεται χωρίς χρέωση.

Στο top 10 των μεζέδων τα σουτζουκάκια μπακαλιάρου, ο πολίτικος τσίρος, γαλέος παστουρμάς, η μελιτζάνα τουρσί (και το λέω εγώ που γενικά, δεν είμαι φαν της μελιτζάνας και του τουρσιού), ο γαύρος μαρινάτος, ο γύρος τόνου, το παστράμι τόνου, το σαλάμι χταποδιού και το μοσχοχτάποδο με πατάτες.

Στα μείον του καταστήματος είναι ο μικρός χώρος που οδηγεί -κυρίως τους κρύους/βροχερούς μήνες- στο ολίγον εσωτερικό στρίμωγμα και μυρωδιά από το τηγάνι/σχάρα (πρόκειται για ανοιχτή κουζίνα). Επίσης, το κατάστημα δεν λειτουργεί με κρατήσεις. Όλα τα παραπάνω προσωπικά, τα παραβλέπω μπροστά στις εξαιρετικές γεύσεις και το ευγενικό και γρήγορο σέρβις.
kmaria
Να προσθέσω ότι δε μας ενημερωσαν για έξτρα μεζέδες εκτός του καταλόγου όπως αναφέρουν μερικοί στα σχόλια. Επίσης δεν είχε γλυκό στο τέλος! Με τέτοιες τιμές δίνεις οπωσδήποτε γλυκό στο τέλος!
kmaria
Προφανώς κάτι έγινε μετά την καραντίνα γιατί η εμπειρία μας δεν έχει καμία σχεση με τα υπόλοιπα σχόλια! Ο κατάλογος με τα τσίπουρα όντως μεγάλος αλλά με το φαγητό πολύ μικρός για τσιπουραδικο. Προσπαθούσαμε να βρούμε τι θα παραγγείλουμε. Όσον αφορά τη γεύση τίποτα εντυπωσιακό δυστυχώς. Τα περισσότερα μετρια κ μια παστη σαρδέλα που πήραμε ήταν τόσο αλμυρή που δεν τρωγόταν. Δεν μπορεί να είσαι αξιοπρεπές τσιπουραδικο κ η γαρίδα να είναι τόσο μέτρια! Δε γίνεται!
toy
επίσκεψη 2 άτομα ένα μεσημέρι μέσα στις γιορτές.
2 ηδωνικά με συνολικά 10 μεζέδες
1 ζαργάνα εξαιρετική
1 παντζάρι, βρασμένο τέλεια ( το χουν πάρα πολύ με τα βραστά)
1 φασόλι γίγαντες πιάζ, καλό (αλλά το πιάτο αυτό θέλει μπαρμπουνοφάσουλο ή μικρό φασόλι)
1 σκουμπρί στο ταψί με ντομάτα, ελιές και κρεμμύδι, καλό
1 πατάτα σωτέ με μπακαλιάρο, έξυπνο
1 θραψαλο με πέστο, πολύ καλό
1 κουτσομούρα δόλωμα, καλή
1 λαβράκι δόλωμα, καλό
1 σουπιά με σπανάκι, πάρα πολύ καλή (κέρασμα)
1 κοπανιστή, καλή
1 γαρίδες με σάλτσα, εκτός της σειράς η παραγγελία αυτή, αδιάφορη
Συνολικά στα 55€ περίπου, το πρόσημο θετικό προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το μπαρ από τα εσωτερικά τραπέζια του , για την εμπειρία αξίζει σίγουρα μία επίσκεψη.
Κοιλιόδουλος
Το σύστημα που παίζει, είναι 5 πιατάκια με διάφορους μεζέδες στον γύρο. Μπορείς να πάρεις και ολόκληρο πιάτο. Εμεις διαλέγουμε μόνο το τσίπουρο. Πήγαμε 4 άτομα και κάναμε 3 γύρους. Από τσίπουρο έχει μεγάλη ποικιλία, εμείς διαλέξαμε ένα ελαφρύ με γλυκάνισο. Σχεδόν όλοι οι μεζέδες ήταν πολύ καλοί και το τσίπουρο χωρίς παρενέργειες. Απόδειξη κανονικά περίπου 80 € για 4 άτομα. Δεν μου άρεσε που δεν κέρασαν γλυκάκι στο τέλος όπως είθισται πλέον σε όλα τα μαγαζιά. Θα ξαναπήγαινα αλλά όχι χειμώνα με κλειστές τις πόρτες, γιατί τα ρούχα μας πήραν μαζί τους και τις μυρωδιές της κουζίνας.
mina
Το επισκεφθήκαμε δύο φορές ένα απόγευμα Σαββάτου και ένα βράδυ Κυριακής. Και τις δύο φορές μείναμε ευχαριστημένοι. Οι μεζέδες ήταν νόστιμοι, οι μερίδες που παραγγείλαμε ήταν γευστικές και σε ικανοποιητικές ποσότητες. Το δικό τους τσίπουρο με γλυκάνισο γλυκόπιοτο και ελαφρύ. Ακόμα και εγώ που κανονικά δεν πίνω τσίπουρο το λάτρεψα. Ωραίο ψωμάκι και μου άρεσε το μυδοπίλαφο αν και τα μύδια ήταν μικρά ήταν πάρα πολύ νόστιμο. Στο τέλος προσφέρθηκαν να μας κεράσουν γλυκό (χαλβά σιμιγδαλένιο) αλλά επειδή δε χωρούσε τίποτε άλλο στο στομάχι μας...μας έφεραν σφηνάκια λικέρ μαστίχα. Το service απάντησε με ευγένεια και χαμόγελο σε όλες μας τις απορίες και ότι πρότεινε ήταν πολύ καλό. Σίγουρα θα το επισκεφθούμε ξανά και θα το προτείναμε σαν μια πολύ καλή εμπειρία. Και τις δύο φορές πληρώσαμε δύο άτομα γύρο στα 45 ευρώ, με αρκετό φαΐ και ποτό. Αποδείξεις μας έφεραν από μόνοι τους όταν ζητήσαμε λογαριασμό. Πολύ θετικές εντυπώσεις λοιπόν.
Λαίμαργος
όταν πας σε ένα κονσέρτο ο μαέστρος κάνει το πρόγραμμα.. οπότε, ακολουθείστε το πρόγραμμα του σεφ, μην ασχολείστε πόσο θα κοστίσει και απολαύστε.. με 50 ευρώ σκάσαμε 2 άτομα και σε φαγητό και σε καλό τσίπουρο.. από αυτά που θυμάμαι, καπνιστό σκουμπρί (όχι σαν τα συνηθισμένα), χιόνα, γλώσσα, πεσκανδρίτσα, ταραμάς λευκός, σαρδέλα όνειρο, χταπόδι με πατάτες μπέιμπι, κοπανιστή, μαντιτάρια τουρσί.. όλα πολύ ωραία
MarinaK
Μικρή διόρθωση στον Merakli, οι χρεώσεις για τον μεζέ είναι σε περίπτωση που θες να παραγγείλεις σκέτους μεζέδες. Καραβίδες, πεσκανδρίτσες, καβούρια, χταπόδι, όστρακα που βγαίνουν στις προχωρημένες γύρες δεν νομίζω ότι δεν θεωρούνται εκλεκτά.
myrtil
Συμφωνω απολυτα με οσα γραφει ο Meraklis_Thess απο κατω. Προτιμω να βαλω βενζινες και να παω ως το Βολο σε ενα ωραιο αυθεντικο τσιπουραδικο.
Να προσθεσω επισης οτι το αντιστοιχο μαγαζι στην Λαρισα ήταν πολυ πιο κοντα στη λογικη ενος τσιπουραδικου του Βολου...
Meraklis_Thess
Επίσκεψη μετά από υπόδειξη φίλων και επειδή λατρεύω τα Βολιώτικα τσιπουράδικα.

Ο χώρος τουλάχιστον αδιάφορος, δεν θυμίζει σε τίποτα παραδοσιακό τσιπουράδικο, περισσότερο μοιάζει με trendy εστιατόριο. Τουλάχιστον εξωτερικά είναι καλύτερα.

2 άτομα, πήραμε 4 γύρες. Ότι έφαγα ήταν από μέτριο έως πολύ καλό. Από ότι βλέπω από τα σχόλια έχει μεγάλη ποικιλία μεζέδων και μερικούς ιδιαίτερους. Παρατήρησα ότι μπορείς να παραγγείλεις και έξτρα μερίδες.

Τσίπουρο πήρα το δικό τους, καλό σε γεύση, αλλά αρκετά ελαφρύ για τα γούστα μου.

Έχοντας φάει κάμποσες φορές στο Βόλο και μάλιστα σε μαγαζιά με ιστορία και μεγάλη φήμη (Μπόκος, Ακρωτήρι, Κάβουρας), αναπόφευκτα έρχονται συγκρίσεις.

1. Η ποσότητα των μεζέδων είναι μικρή.

2. Στα 2 άτομα τα πιατάκια που σερβίρουν τα original Βολιώτικα είναι τρία και όχι δύο, ανεξάρτητα το είδος του μεζέ.

3. Το τηγάνι δεν συνηθίζεται, τα ιστορικά μαγαζιά αυτού του τύπου δουλεύουν μόνο σχάρα και σαγανάκι.

4. Μεζέδες του τύπου, όσπρια, αλοιφές (κοπανιστή, τζατζίκι), πατάτα οφτή, δεν αρμόζουν σε καλά τσιπουράδικα, όσο νόστιμοι κι αν είναι. Το τσίπουρο θέλει έντονες γεύσεις και κυρίως ψάρια/θαλασσινά.

5. Παρατήρησα στον κατάλογο ότι έχει 3,5 τον απλό μεζέ και 5 τον εκλεκτό. Στο Βόλο ο εκλεκτός μεζές δεν χρεώνεται έξτρα, αλλά πάει ανάλογα με τις γύρες. Δηλαδή στη πρώτη γύρα έχει πιο απλά πράγματα και όσο παραγγέλνεις τρως πιο εκλεκτά εδέσματα.

6. Για να χορτάσεις πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 5 γύρες, ενώ στο Βόλο με 3-4 το πολύ γίνεσαι τούμπανο.

Βέβαια ο κάθε επιχειρηματίας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχος ανταγωνισμός στην πόλη μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Το θετικό είναι ότι έλειπε από την πόλη ένα αυθεντικό Βολιώτικο. Επίσης σε γενικές γραμμές το φαγητό είναι αρκετά καλό.

Απογοητεύτηκα λόγω σύγκρισης, αλλά θα ήθελα να ξαναπάω με μεγαλύτερη παρέα μια και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στη Θεσ/νικη.
timos zisis
καιρο το ηθελα και το καταφερα. ο χωρος δε λεει και πολλα. ωρες ωρες η μουσικη ηταν σε πολυ δυνατα επιπεδα. το προσωπικο οκ προς αδιαφορο. το ολο κονσεπτ τσιπουρο-μεζες, ειναι κατι που λατρευω, αναζητω, και λειπει απο την πολη. καλη ποικιλια σε εμφιαλωμενα τσιπουρα, πολυ καλης ποιοτητας το δικο τους και σε νορμαλ τιμες. φτασαμε τους 14 μεζεδες. οτι ηρθε νοστιμο, με εξαιρεση μια παλαμιδα πλακυ που το ψαρι ειχε στεγνωσει εντελως. ξεχωρησα τον εξαιρετικο λευκο ταραμα, τη μελιτζανοσαλατα και τα ρεβυθια με πεστο βασιλικου. σιγουρα θα ξαναπαω και το προτεινω.
Ρεμπέτης
Πιο πρόσφατη επίσκεψη Ιανουάριος 2019. 5 επισκέψεις στο σύνολο από τέλη 2018 μέχρι αρχές 2019. Κάπου 5 λίτρα "Αγίασμα" στο σύνολο και περισσότεροι από 100 πιάτα-μεζέδες. Στο σύνολο έχω μια θετική εικόνα. Τα περισσότερα πιάτα είναι καλά έως πολύ καλά, λίγα μέτρια και μία μόλις αστοχία με κάτι χόρτα που δεν μπορούσες να μασήσεις ακόμη κι αν ήσουν κατσίκα στη προηγούμενη ζωή. Οι τιμές μου φαίνονται φυσιολογικές για την ποιότητα, την τοποθεσία και το ύφος του μαγαζιού. Δεν μου έχει βγει κάτω από 20€ ανά άτομο. Απόδειξη έχω πάρει. Θα ξαναπάω σίγουρα.
Mikey
Πρόσφατη επίσκεψη εντός των εορτών. Το ντεκόρ αδιάφορο και αν καθίσεις στα κάτω τραπέζια ίσως και ενοχλητικό από τη στενότητα του χώρου. 2 άτομα, πήραμε από 2 φορές το καραφάκι 200ml + 5 μεζέδες (νομίζω πως είναι 200 δλδ και όχι 250 που λέει ο φίλος Βίκτωρ Τ) και ένα γύρο τόνου. Το τσίπουρό του πολύ καλό, οι μεζέδες από νόστιμοι μέχρι πολύ καλοί και ο τόνος γύρου φοβερός. Το μόνο αρνητικό είναι οτι οι μεζέδες είναι μικροί και αν όντως πεινάς όπως είπε και ο fisher ο λογαριασμός ξεφεύγει. Δώσαμε 50€ και χορτάσαμε από το ψωμί..
Όπως και να'χει είναι καλή επιλογή για εκεί γύρω. Απόδειξη κανονικά, γλυκάκι πουθενά.. Θα ξαναπάμε.
alan
Επίσκεψη πριν μια εβδομάδα, παρέα 3 ατόμων που γίναμε 4. Εντύπωση μου έκανε πως ήταν άδειο και πως με την είσοδο μου ήρθε έντονη μυρωδιά τηγανίλας. Προτιμήσαμε το δικό του τσίπουρο, 2 με γλυκάνισο, 2 χωρίς. Προσωπικά μετά από 3 ώρες είχα έντονο πονοκέφαλο. Στα μεζεδάκια πιστεύω μας έφερε λιγότερα από όσα λέτε οι υπόλοιποι. Μερικά ήταν εξαιρετικά, κάποια αδιάφορα. Δεν είναι για να χορτάσεις, μην πάτε νηστικοί. 65 ευρώ με το τέταρτο άτομο απλά να πίνει ένα ποτηράκι τσίπουρο.
Ακριβό. Θα ξαναπήγαινα αλλά όχι άμεσα
fisher
Έχω πάει και 3 φορές στο μαγαζί στο Βόλο. Είναι ακριβώς στην ίδια φάση με τους ίδιους μεζέδες. Για τσιπουράκι με τσιμπολόγημα ειναι σουπερ. Αν όμως πεινάς κατά τη γνώμη μου δεν ειναι καλή επιλογή γιατί ο λογαριασμός άνετα ξεφεύγει στα 30+ ευρω το άτομο.
Πήραμε 2 τσίπουρα με τους μεζέδες τους και 2 μερίδες επειδή πεινούσαμε.
Πολύ καλή επιλογή για τσίπουρο και εννοείται οτι θα ξαναπάω.
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο. Μουσικη καλη σε ρεπερτοριο και ενταση. Πηραμε 250 ml τσιπουρο+ 5 μεζεδες=18 ευρω δυο φορες. Και οι 10 μεζεδες (φωτο) ηταν γενικα καλοι και το τσιπουρο ανευ μια χαρα. Μου αρεσε και το προτεινω.
toy
Επισκέφθηκα 2 φορές το μαγαζί Παρασκευή βράδυ με παρέα και Κυριακή μεσημέρι νωρίς μόνος μου για ένα στα γρήγορα.
Λοιπόν ανάμεικτα τα συναισθήματα, καταρχάς από τα φαγητά το εξαιρετικότερο παστράμι τόνου, τα ταουκάκια ήταν φρέσκα και καλοτηγανισμένα, το σεβίτσε ικανοποιητικό, η γάμπαρη μέτρια, μία σαλάτα επίσης μέτρια, το τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο το δικό τους δεν μου άρεσε.
Στη φάση Βολιώτικο με μεζέ μου άρεσε πάρα πολύ το λάχανο με το λουκάνικο τζουμαγιάς παρότι το λουκάνικο δεν το έβρισκες εύκολα και ένα πολύ ωραίο αλμυρό, που το είπε για τσίρο αλλά ήταν μάλλον τονάκι.
Οι τιμές του δεν είναι ιδιαίτερα φτηνές πάντως, παρέα 4 δλδ που παραγγείλαμε 1 γύρα και τα υπόλοιπα από τον κατάλογο δώσαμε 90€, ενώ όταν πήγα μόνο 2 τσίπουρα με 1 μεζέ στα 8 ή 9 νομίζω δεν τα λες και λίγα.
Στα μείον το περιβάλλον του νομίζω ότι το συγκεκριμένο concept ήθελε περισσότερο και όχι τόσο βιομηχανικό χώρο.
Θα ξαναπήγαινα όχι όμως για να φάω κανονικό γεύμα.
supermandolini
Επισκεφτήκαμε το μέρος Κυριακή μεσημέρι. Είχε αρκετό κόσμο και έτσι βολευτήκαμε στο μπάρ. Ο χώρος μικρός και γενικά άβολος για την "φάση" βολιώτικου τσιπουράδικου! Στα του φαγητού τώρα, όλα ήταν πολύ καλά και προσεγμένα. Και οι μεζέδες που μας έφεραν αρχικά με το τσίπουρο αλλά και το λαυράκι που πήραμε έξτρα, καλομαγειρεμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια. Το σέρβις ευγενικό και χαλαρό. Τιμές πολύ φυσιολογικές. Είναι κάτι που έλειπε από την πόλη και αν συνεχίσει έτσι θεωρώ οτι θα γίνει στέκι.. Αξίζει και το προτείνω!
Lycium
Πήγαμε Σαββατόβραδο παρέα τέσσερα άτομα. Παρά τα δύσκολο της μέρας, ώρας, επιλογής σταθήκαμε τυχεροί και μετά από λίγη αναμονή ελευθερώθηκε τραπέζι.

Ήπιαμε 3 γύρες τσίπουρο άνευ, με μεζέ.

1η γύρα μεζέδες: μελιτζάνα τουρσί, χτυπητή πολίτικη, τσιροσαλάτα μάλλον κολιός, μπαρμπουνάκια τηγανητά και νομίζω ήταν πέρκα σε σάλτσα ντομάτας με καφτερή πιπεριά.

2η γύρα μεζέδες: φάβα, κολοκυθανθοί γεμιστοί με ρύζι, σκουμπρί, γάμπαρη τηγανητή και τσιπούρα λίγδα ψητή.

3η γύρα μεζέδες: χούμους, κινόα παντζάρι σαλάτα, μυδοπίλαφο, απίστευτες παλαβογάριδες-ψείρες και εξαιρετικό γαλέο με χόρτα.

Για δεύτερη φορά όλα ήταν πάρα πολύ καλά. Θα πάμε σίγουρα για μια τρίτη.
Nic
Τα σχόλια του ταβερνοαλανίου με καλύπτουν πλήρως. Σοβαρό -βολιώτικου στυλ-τσιπουράδικο μεν, ακατάλληλο για μεγάλες παρέες δε. Ωραίοι μεζέδες, ωραίο τσίπουρο. Θα ξαναπάω σίγουρα.
dokimastis
Συμφωνώ γενικά και γω με την ομήγυρη. Μου άρεσε η όλη ιδέα, η πληθώρα των μεζέδων και η μαγειρική προσέγγισή τους. Θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω.

1η γύρα 5 μεζέδων: Γαύρος μαρινάτος με δυόσμο, Λευκός ταραμάς, Μελιτζάνα τουρσί, Τσίρος κρύος, Τσέρουλες τηγάνι (2? κάτι τέτοιο). Ο Μαρινάτος απ τους καλύτερους που έχω φάει: του χαν στραγγίσει το ξύδι και το είχαν ισορροπήσει με λάδι.

2η γύρα 5 μεζέδων+ 1 σκέτος: Σουπιές στιφάδο, Φασόλια πιαζ, Γαύρος τηγάνι, Μελιτζάνα με τυρί, Σαργουδάκια με χόρτα και ντομάτα, Καβούρι κομμένο στα 4. Το καβούρι μας δυσκόλεψε, γιατί δεν είχαμε και εργαλεία, αλλά εγώ το πάλεψα. Μελιτζάνα με τυρί πολύ καλή.

Εξτρά πήραμε και Γιουβέτσι με μάγουλα Πεσκανδρίτσα. Σχετικά μικρή, συμπαγής μερίδα. Πολύ νόστιμο το κριθαράκι.

Η παρέα διαμαρτυρήθηκε ότι τα ψάρια (όλα, και η πεσκανδρίτσα) δεν ήταν φρέσκα. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ίσως δεν ξέρω ως εκεί.. Εμένα γενικά μου ήρθε λίγο τσιμπημένη η φάση, αλλά μάλλον αξίζει, όπως λένε όλοι, τα λεφτά του. Τα καθίσματα όντως άκυρα- δεν άντεξα καθόλου να πιω τσίπουρα χωρίς κάθισμα με πλάτη και άλλαξα άμεσα.

Όπως προείπα, θα το ξαναδοκιμάσω. Συμφωνώ με το ότι φέρνει επίσημα τον ράντομ μεζέ στην πόλη, αλλά δε νομίζω ότι απαραίτητα το ίδιο το μαγαζί θα δρέψει δάφνες.
varethika ton prologo
Επισκεφθήκαμε πρόσφατα τα Μεζεν με θετικές συνολικά εντυπώσεις
Στα θετικά
Θεωρώ πολύ δίκαιο το VFM του μαγαζιού με περίπου 18 ευρώ το άτομο φάγαμε καλά και ήπιαμε πολύ ικανοποιητικά
Από πλευράς φαγητού όλα νόστιμα και κάποια αρκετά πρωτότυπα πιάτα
Άπειρη ποικιλία σε τσίπουρα
Στα αρνητικά σημειώνω τον πολύ μέτριο χώρο (μικρός, στριμωγμένος, άβολα τραπέζια, παράταιρα industrial αρχιτεκτονικά στοιχεία αλλά ΟΚ τα πόμολα δεν τρώγονται)
Το σερβις θέλει λίγο συντονισμό αλλά είναι νωρίς ακόμα και θεωρώ ότι θα το βρούμε ...
Νομίζω ότι το Μεζεν ήρθε για να μείνει στην πόλη και είναι καλοδεχούμενο ως η μοναδική αξιόπιστη επιλογή βολιώτικου τσιπουράδικου θα διακινδυνέψω την πρόβλεψη ότι σε 2 χρόνια θα μεταστεγαστεί σε κάποιον μεγαλύτερο και πιο ζεστό χώρο
Lycium
Πήγαμε καθημερινή μια παρέα τέσσερα άτομα.

Τσίπουρο "Αγίασμα" άνευ, 18€ η γύρα με μεζέ.

1η γύρα μεζέδες: ταραμάς λευκός, μελιτζάνα τουρσί, σαρδέλα παστή, κολιός, γάμπαρη τηγανητή.

2η γύρα μεζέδες: πατάτα ψητή, φασόλια μαυρομάτικα, γαύρος τηγανητός, λίγδα ψητή, σκουμπρί ψητό.

3η γύρα μεζέδες: χούμους, σαρδέλες σχάρας, κουτσομούρες τηγανητές., μυδοπίλαφο.

Πάρα πολύ καλά όλα, ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα.
gorgiopavl
Δύο επισκέψεις σε μια εβδομάδα. Πολύ καλές εντυπώσεις, εξαιρετικά όλα τα εδέσματα και οι γεύσεις. Το τσίπουρο καλό αλλά πολύ ελαφρύ. Δύο ατοπήματα μόνο. Το ποτήρι λευκό κρασί από εμφιαλωμένο μπουκάλι "Δάκρυ του Πεύκου" στα 5,5€ και σε ελάχιστη ποσότητα και οι ξεχασμένοι μεζέδες στην τρίτη γύρα τσίπουρου που έτυχε και στις δύο φορές.
Θα ξαναπάω σίγουρα