Εικόνες (1225)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μελιτζάνες τηγανητές (πολύ καλές) & Σεφταλιές μυλοκόπι (καλές)
Φρέσκο καλαμάρι σχάρας με καλαμπόκι (εξαιρετικό το καλαμάρι)
Litani begleri από Ικαρία (καλό)
Λούζα μαγιάτικου & μπέικον μαγιάτικου (το μαγιάτικο δε μου άρεσε καθόλου, μου έβγαζε μια μεταλλική γεύση ψαρίλας, στην παρέα άρεσε, άρα είναι δικό μου πρόβλημα) & παστράμι τόνου (εξαιρετικό!!!) & παστουρμάς τόνου (τοπ) & μπέικον τόνου (πολύ καλό)
Κανελόνια με τόνο (πολύ καλά)
"Ντάκος χαρουπιού με φρέσκο ανθότυρο, γαύρο μαρινάτο και ντοματίνια κονφί" (οκ)
Γραβιέρα Κρήτης με μέλι σε ζύμωση με θυμάρι και σκόρδο (μια χαρά, η περιγραφή γεννάει μεγαλύτερες γευστικές προσδοκίες)
Ροζέ Ξηροχωριό Χρυσολώρα (αδιάφορο)
"Sushi σαρμαδάκι με αφρόψαρο ημέρας και σούπα τζατζίκι" (ενδιαφέρον και νόστιμο)
"Σεφταλιές από μυλοκόπι στα κάρβουνα με ταραμά σπετσιερικό και πίτες" (καλό, θα ήθελα μεγαλύτερη ποσότητα από πιάτο καταλόγου)
Γόπα αλίπαστη με κονφί λεμόνι
Θράψαλο με ταραμά mojito (πολύ καλό, θα ήθελα μεγαλύτερη ποσότητα από πιάτο καταλόγου)
Αλμύρα με ξυλάγγουρο (δεν τρελάθηκα)
Φασολάκια σχάρας με φρέσκια ντομάτα και φέτα (καλά)
Κοιλιά φιλέτο από ψάρι Κυνηγός mahi-mahi) (λιπαρό κρέας, κάπως σα παντσέτα. Δεν ενθουσίασε. Μέτρησε απλά η δοκιμή)
Ουρά παλαμίδας ψητή (το κάτι άλλο! Ειδικά το δέρμα ψημένο τέλεια)
Τσίπουρο (απόσταγμα) Ρομπόλα Lost lake (δυνατό αλλά πολύ βατό, μάς άρεσε τους πιο πολλούς)
Τσίπουρο Βασιλιά (καρντινάλε και μοσχάτο. Υποκίτρινο χρώμα. Μας ήρθε πολύ δυνατό και δε μάς κέρδισε)
Σεβίτσε στείρας με κρύα σούπα αρακά
Κέρασμα σαραγλί (πολύ καλό. Το σιρόπι μοσχομύριζε βούτυρο)
Γιακάς μυλοκόπι (Δεύτε Προσκυνήσωμεν)
Γαύρος μαρινάτος (οκ, αλλά θα 'θελα να του ρίξω άνηθο)
Κολιουδάκια ανοιχτά, με πράσινη σάλτσα (ωραιότατα)
Σαλάχι αχνιστό (χοντρή φέτα, ωραία υφή)
Κοπανιστή Μυκόνου (πάντα χαίρομαι ότι δε φείδονται το σκόρδο)
Γίγαντες τουρσί (κλασικοί, αλλά όποιος δεν τους ξέρει, πάντα ενθουσιάζεται)
Μανιτάρια τηγανητά με σως τυρί μαγιονέζα (άρεσαν)
Σκορπίνα αχνιστή (ωραία, μελωμένη)
Αριστερά τουρσί και δεξιά γλώσσες
Πατατοσαλάτα με χταπόδι & Λευκός ταραμάς
Μπέμπα με τους αυλικούς της
Καλαμάρι καρμπονάρα (13€, εμφανής η μείωση ποσότητας σε σχέση με το παρελθόν)
Κολιοί με τσιμιτσούρι (ταιριαστός συνδυασμός)
Σκουμπρί με ρεβύθια (οκ, χωράει βελτίωση)
Τυρί Μυκόνου με φράουλα (οκ)
Κατάλογος (32)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 2/2
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 1/2
Η αρχή του καταλόγου (Απρίλιος 2024). Έμφαση στα μότο
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σταθερός κατάλογος 2/2
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σταθερός κατάλογος 1/2
Κατάλογος delivery Ιουνίου 2020: σελίδα 2/2
Κατάλογος delivery Ιουνίου 2020: σελίδα 1/2
Κατάλογος Ιουλίου 2019: πιάτα 2/2
Κατάλογος Ιουλίου 2019: πιάτα 1/2
Κατάλογος Απριλίου 2019: πιάτα 2/2
Κατάλογος Απριλίου 2019: πιάτα 1/2
Κατάλογος Νοεμβρίου 2018: πιάτα
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 19/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 18/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 17/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 16/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 15/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 14/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 13/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 12/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 11/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 10/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 9/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 8/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 7/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 6/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 5/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 4/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 3/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 2/19
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2018: σελίδα 1/19
σαρδέλα πεντανόστιμη. πίκλα αγκουρι όχι ακομα ετοιμη για τραπεζωμα.
το φαγητό α ψ ο γ ο.
τσίπουρο σε πολλές επιλογές.
το εξτρα φαγάκι αλλαζει συχνα και συνηθως ειναι δυσκολο να φας αποτυχία.
μαρεσει πολυ το κονσεπτ αλα βολος με μικρο μεζεδάκι διπλα (5-6 γυρες διπλα τσιπουρακια με μεζέ πχ στα 37€) αλλα θα ηθελα να εχουν μεγαλύτερο rotation στον μεζέ.
πραγματικα φαγητό δεν μπορω να σχολίασω μέχρι και η λίγδα ειναι καλοψημενη, ακραία κοπανιστή και παστουρμας θαλασσης.
καθημερινες 6-7 εινα φίσκα.
Προσοχή, δεν ειναι νηστίσιμο!
Χαλαλι η αναμονη για να κατσεις και χαλαλι που δεν δεχονται κρατησεις.
Λιγο υπομονη και θα απολαυσεις τα εξαιρετικα και πολυ ιδιαιτερα μεζεκληκια.
Δεν μπορω να βγαλω απ το μυαλο μου, την σαλατα με το σταμναγκαθι. Αυτη η πικραδα ειναι μοναδικη!
Επισης θα μπορουσα να φαω εναν κουβα απ την υπεροχη ταραμοσαλατα τους.
Τωρα που το σκεφτομαι, εχω αρκετο καιρο να παω!
3 άτομα με 2 τσίπουρα 200ml και ένα ούζο Καζανιστο με τους μεζέδες του 72€. Το θεωρώ καλό vfm.
Η γεύση του είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, υπάρχουν βέβαια αστοχίες, αλλά είναι λίγες συγκριτικά με τις πολλές γεύσεις που θα δοκιμάσεις αν η "
Η μουσική εκτός από καλή είναι και στη σωστή ένταση: το τσίπουρο ανεβάζει την ένταση της φωνής οπότε και η μουσική πρέπει να σκεπάζει τη βαβούρα. Σέρβις επαγγελματικό, ενίοτε φιλικό. Τιμές τίμιες για αυτό που προσφέρει.
Τιγκα στον κοσμο, με το ζορι βρηκαμε μια γωνιτσα και κατσαμε!
Πηραμε 2 τσιλιληδες, ανευ, και αρχισε να φερνει μεζεκλικια.
Θα ξεχωριζα τον πολυ ωραιο λευκο ταραμα (μους).
Ενα ψαρακι πλακι, αρκετα καλο.
Ενα ζυμαρικο με σαλτσα κοκκινιστου, ψιλοφλατ.
Τσιρος πολυ καλος.
Γαριδουλες πολυ καλες.
Χτυπητη πολυ καλη.
Μυδια παναρισμενα, πολυ καλα.
Καυτερη πιπερια, μετριας καψας.
Μυδια αχνιστα, μια χαρα.
Γιγαντες τουρσι, σουπερ.
Εξαιρετικο και το ψημενο τους ψωμακι, σε μπουκιτσες.
Πηραμε και καποια εξτραδακια:
-Κοκορετσι θραψαλο, νομιζω signature dish. Αρκετα καλο, του ελειπαν λιγο οι εντασεις αυτην την φορα.
-Σαλατα σταμναγκαθι, πολυ ιδιαιτερη. Μου αρεσε πολυ, αν και εβγαζε μια πικραδα το χορτο.
-Ξυνοτυρι με φραουλα. Πολυ καλο.
Γενικως αξιζει πολυ, απλα προσοχη γιατι ευκολα μπορει να ανεβει ο λογαριασμος με το τσιμπολογημα!
Σουπερ αρνητικο, οτι δεν εχουν χαρτοπετσετες, αλλα κατι λαδοκολλες της κακιας ωρας, οι οποιες ειναι και σαν πιατακια..
Πλεον κουβαλαμε χαρτομαντηλα απ το σπιτι..
Μας έφερε ωραίο ταραμά, κολιό πλακί αν θυμάμαι καλά όπως τον είπε, αθερίνα, τσίρο πολίτικο και μανιτάρι τουρσί.
Γενικά όλα ήταν καλά.
Πήραμε και 2ο τσίπουρο χωρίς μεζέ, όλα μαζί 32,
Συνεχίζω να εχω την ίδια άποψη οτι μπορείς να ξεφύγεις εύκολα στο λογαριασμό, ειδικά αν αρχίσεις και πίνεις λίγο παραπάνω. Το τσίπουρο τους είναι ευκολόπιοτο.
σε μέρες με πολλή δουλειά, οι μεζέδες (όχι οι μερίδες, εκεί η εμπειρία μου ήταν μόνο καλή) είναι στην καλύτερη μέτριοι.
Ανήκει στη νέα κατηγορία πλέον μετά από την τόσο κακή απόδοση που έχει το ΣΚ..
το μαγαζί παραμένει τοπ επιλογή για τσιπουροκατάσταση, αλλά ρε φίλε αυτή την κουτσομούρα που είναι για δόλωμα μην την βάζεις ρε γμτ στο πιάτο.
όλα τα υπόλοιπα ήταν ως συνήθως πολύ καλά μου άρεσε πάρα πολύ και ο ταραμάς του.
Οι ιδέες και οι εκτελέσεις είναι απίστευτες, το μαγαζί πετάει. Εκπλήσσεσαι με κάθε νέο πιατάκι, που είναι και το ζητούμενο σε ένα Βολιώτικο. Τσίπουρα όλα καλά με αρκετή κατανάλωση. Τιμές vfm για αυτό που παίρνεις..
Νομίζω 1-2 φορές το μήνα είναι υποχρεωτική η παρουσία!
Κατά τα αλλά όλα πολύ καλά... εξαιρετικά πιατα , ελαφρύ τηγάνι , πρωτότυπες ιδεες , φρέσκα υλικά χαμογελαστό ,
Αν δεν έχετε πάει σε βολιώτικο τσιπουράδικο-που με το ίδιο κόνσεπτ λειτουργεί και το συγκεκριμένο κατάστημα- πρέπει να ξέρετε ότι παραγγέλνοντας τσίπουρο επιλέγετε αν το θέλετε ξεροσφύρι (άνευ μεζέ) ή με συνοδεία. Στην δεύτερη περίπτωση, αφού επιλέξετε την ποσότητα τσίπουρου και το είδος που θα καταναλώσετε, οι συνοδευτικοί μεζέδες έρχονται κατ'
Στο top 10 των μεζέδων τα σουτζουκάκια μπακαλιάρου, ο πολίτικος τσίρος, γαλέος παστουρμάς, η μελιτζάνα τουρσί (και το λέω εγώ που γενικά, δεν είμαι φαν της μελιτζάνας και του τουρσιού), ο γαύρος μαρινάτος, ο γύρος τόνου, το παστράμι τόνου, το σαλάμι χταποδιού και το μοσχοχτάποδο με πατάτες.
Στα μείον του καταστήματος είναι ο μικρός χώρος που οδηγεί -κυρίως τους κρύους/βροχερούς μήνες- στο ολίγον εσωτερικό στρίμωγμα και μυρωδιά από το τηγάνι/σχάρα (πρόκειται για ανοιχτή κουζίνα). Επίσης, το κατάστημα δεν λειτουργεί με κρατήσεις. Όλα τα παραπάνω προσωπικά, τα παραβλέπω μπροστά στις εξαιρετικές γεύσεις και το ευγενικό και γρήγορο σέρβις.
2 ηδωνικά με συνολικά 10 μεζέδες
1 ζαργάνα εξαιρετική
1 παντζάρι, βρασμένο τέλεια ( το χουν πάρα πολύ με τα βραστά)
1 φασόλι γίγαντες πιάζ, καλό (αλλά το πιάτο αυτό θέλει μπαρμπουνοφάσουλο ή μικρό φασόλι)
1 σκουμπρί στο ταψί με ντομάτα, ελιές και κρεμμύδι, καλό
1 πατάτα σωτέ με μπακαλιάρο, έξυπνο
1 θραψαλο με πέστο, πολύ καλό
1 κουτσομούρα δόλωμα, καλή
1 λαβράκι δόλωμα, καλό
1 σουπιά με σπανάκι, πάρα πολύ καλή (κέρασμα)
1 κοπανιστή, καλή
1 γαρίδες με σάλτσα, εκτός της σειράς η παραγγελία αυτή, αδιάφορη
Συνολικά στα 55€ περίπου, το πρόσημο θετικό προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το μπαρ από τα εσωτερικά τραπέζια του , για την εμπειρία αξίζει σίγουρα μία επίσκεψη.
Να προσθεσω επισης οτι το αντιστοιχο μαγαζι στην Λαρισα ήταν πολυ πιο κοντα στη λογικη ενος τσιπουραδικου του Βολου...
Ο χώρος τουλάχιστον αδιάφορος, δεν θυμίζει σε τίποτα παραδοσιακό τσιπουράδικο, περισσότερο μοιάζει με trendy εστιατόριο. Τουλάχιστον εξωτερικά είναι καλύτερα.
2 άτομα, πήραμε 4 γύρες. Ότι έφαγα ήταν από μέτριο έως πολύ καλό. Από ότι βλέπω από τα σχόλια έχει μεγάλη ποικιλία μεζέδων και μερικούς ιδιαίτερους. Παρατήρησα ότι μπορείς να παραγγείλεις και έξτρα μερίδες.
Τσίπουρο πήρα το δικό τους, καλό σε γεύση, αλλά αρκετά ελαφρύ για τα γούστα μου.
Έχοντας φάει κάμποσες φορές στο Βόλο και μάλιστα σε μαγαζιά με ιστορία και μεγάλη φήμη (Μπόκος, Ακρωτήρι, Κάβουρας), αναπόφευκτα έρχονται συγκρίσεις.
1. Η ποσότητα των μεζέδων είναι μικρή.
2. Στα 2 άτομα τα πιατάκια που σερβίρουν τα original Βολιώτικα είναι τρία και όχι δύο, ανεξάρτητα το είδος του μεζέ.
3. Το τηγάνι δεν συνηθίζεται, τα ιστορικά μαγαζιά αυτού του τύπου δουλεύουν μόνο σχάρα και σαγανάκι.
4. Μεζέδες του τύπου, όσπρια, αλοιφές (κοπανιστή, τζατζίκι), πατάτα οφτή, δεν αρμόζουν σε καλά τσιπουράδικα, όσο νόστιμοι κι αν είναι. Το τσίπουρο θέλει έντονες γεύσεις και κυρίως ψάρια/θαλασσινά.
5. Παρατήρησα στον κατάλογο ότι έχει 3,
6. Για να χορτάσεις πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 5 γύρες, ενώ στο Βόλο με 3-4 το πολύ γίνεσαι τούμπανο.
Βέβαια ο κάθε επιχειρηματίας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχος ανταγωνισμός στην πόλη μπορεί να το εκμεταλλευτεί.
Το θετικό είναι ότι έλειπε από την πόλη ένα αυθεντικό Βολιώτικο. Επίσης σε γενικές γραμμές το φαγητό είναι αρκετά καλό.
Απογοητεύτηκα λόγω σύγκρισης, αλλά θα ήθελα να ξαναπάω με μεγαλύτερη παρέα μια και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στη Θεσ/νικη.
Όπως και να'
Ακριβό. Θα ξαναπήγαινα αλλά όχι άμεσα
Πήραμε 2 τσίπουρα με τους μεζέδες τους και 2 μερίδες επειδή πεινούσαμε.
Πολύ καλή επιλογή για τσίπουρο και εννοείται οτι θα ξαναπάω.
Λοιπόν ανάμεικτα τα συναισθήματα, καταρχάς από τα φαγητά το εξαιρετικότερο παστράμι τόνου, τα ταουκάκια ήταν φρέσκα και καλοτηγανισμένα, το σεβίτσε ικανοποιητικό, η γάμπαρη μέτρια, μία σαλάτα επίσης μέτρια, το τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο το δικό τους δεν μου άρεσε.
Στη φάση Βολιώτικο με μεζέ μου άρεσε πάρα πολύ το λάχανο με το λουκάνικο τζουμαγιάς παρότι το λουκάνικο δεν το έβρισκες εύκολα και ένα πολύ ωραίο αλμυρό, που το είπε για τσίρο αλλά ήταν μάλλον τονάκι.
Οι τιμές του δεν είναι ιδιαίτερα φτηνές πάντως, παρέα 4 δλδ που παραγγείλαμε 1 γύρα και τα υπόλοιπα από τον κατάλογο δώσαμε 90€, ενώ όταν πήγα μόνο 2 τσίπουρα με 1 μεζέ στα 8 ή 9 νομίζω δεν τα λες και λίγα.
Στα μείον το περιβάλλον του νομίζω ότι το συγκεκριμένο concept ήθελε περισσότερο και όχι τόσο βιομηχανικό χώρο.
Θα ξαναπήγαινα όχι όμως για να φάω κανονικό γεύμα.
Ήπιαμε 3 γύρες τσίπουρο άνευ, με μεζέ.
1η γύρα μεζέδες: μελιτζάνα τουρσί, χτυπητή πολίτικη, τσιροσαλάτα μάλλον κολιός, μπαρμπουνάκια τηγανητά και νομίζω ήταν πέρκα σε σάλτσα ντομάτας με καφτερή πιπεριά.
2η γύρα μεζέδες: φάβα, κολοκυθανθοί γεμιστοί με ρύζι, σκουμπρί, γάμπαρη τηγανητή και τσιπούρα λίγδα ψητή.
3η γύρα μεζέδες: χούμους, κινόα παντζάρι σαλάτα, μυδοπίλαφο, απίστευτες παλαβογάριδες-ψείρες και εξαιρετικό γαλέο με χόρτα.
Για δεύτερη φορά όλα ήταν πάρα πολύ καλά. Θα πάμε σίγουρα για μια τρίτη.
1η γύρα 5 μεζέδων: Γαύρος μαρινάτος με δυόσμο, Λευκός ταραμάς, Μελιτζάνα τουρσί, Τσίρος κρύος, Τσέρουλες τηγάνι (2? κάτι τέτοιο). Ο Μαρινάτος απ τους καλύτερους που έχω φάει: του χαν στραγγίσει το ξύδι και το είχαν ισορροπήσει με λάδι.
2η γύρα 5 μεζέδων+ 1 σκέτος: Σουπιές στιφάδο, Φασόλια πιαζ, Γαύρος τηγάνι, Μελιτζάνα με τυρί, Σαργουδάκια με χόρτα και ντομάτα, Καβούρι κομμένο στα 4. Το καβούρι μας δυσκόλεψε, γιατί δεν είχαμε και εργαλεία, αλλά εγώ το πάλεψα. Μελιτζάνα με τυρί πολύ καλή.
Εξτρά πήραμε και Γιουβέτσι με μάγουλα Πεσκανδρίτσα. Σχετικά μικρή, συμπαγής μερίδα. Πολύ νόστιμο το κριθαράκι.
Η παρέα διαμαρτυρήθηκε ότι τα ψάρια (όλα, και η πεσκανδρίτσα) δεν ήταν φρέσκα. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ίσως δεν ξέρω ως εκεί.. Εμένα γενικά μου ήρθε λίγο τσιμπημένη η φάση, αλλά μάλλον αξίζει, όπως λένε όλοι, τα λεφτά του. Τα καθίσματα όντως άκυρα- δεν άντεξα καθόλου να πιω τσίπουρα χωρίς κάθισμα με πλάτη και άλλαξα άμεσα.
Όπως προείπα, θα το ξαναδοκιμάσω. Συμφωνώ με το ότι φέρνει επίσημα τον ράντομ μεζέ στην πόλη, αλλά δε νομίζω ότι απαραίτητα το ίδιο το μαγαζί θα δρέψει δάφνες.
Στα θετικά
Θεωρώ πολύ δίκαιο το VFM του μαγαζιού με περίπου 18 ευρώ το άτομο φάγαμε καλά και ήπιαμε πολύ ικανοποιητικά
Από πλευράς φαγητού όλα νόστιμα και κάποια αρκετά πρωτότυπα πιάτα
Άπειρη ποικιλία σε τσίπουρα
Στα αρνητικά σημειώνω τον πολύ μέτριο χώρο (μικρός, στριμωγμένος, άβολα τραπέζια, παράταιρα industrial αρχιτεκτονικά στοιχεία αλλά ΟΚ τα πόμολα δεν τρώγονται)
Το σερβις θέλει λίγο συντονισμό αλλά είναι νωρίς ακόμα και θεωρώ ότι θα το βρούμε ...
Νομίζω ότι το Μεζεν ήρθε για να μείνει στην πόλη και είναι καλοδεχούμενο ως η μοναδική αξιόπιστη επιλογή βολιώτικου τσιπουράδικου θα διακινδυνέψω την πρόβλεψη ότι σε 2 χρόνια θα μεταστεγαστεί σε κάποιον μεγαλύτερο και πιο ζεστό χώρο
Τσίπουρο "
1η γύρα μεζέδες: ταραμάς λευκός, μελιτζάνα τουρσί, σαρδέλα παστή, κολιός, γάμπαρη τηγανητή.
2η γύρα μεζέδες: πατάτα ψητή, φασόλια μαυρομάτικα, γαύρος τηγανητός, λίγδα ψητή, σκουμπρί ψητό.
3η γύρα μεζέδες: χούμους, σαρδέλες σχάρας, κουτσομούρες τηγανητές., μυδοπίλαφο.
Πάρα πολύ καλά όλα, ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα.
Θα ξαναπάω σίγουρα