Ωραίο χαλαρό μαγαζάκι με μικρά πιατάκια. Καφενειακή διάθεση. Έχει τραπέζια στο δρόμο και σε ένα μπαλκόνι/βεράντα. Πήραμε κεφτεδάκια (τέλεια), μελιτζανοσαλάτα (πολύ καλή), γίγαντες (πολύ καλοί), τυρί (χλωρή) σαγανάκι (εξαιρετικό) και 2 τσίπουρα. Τιμές λογικές.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Το μαγαζί προτείνεται από πολύ κόσμο σαν παραδοσιακό καφενείο/ουζερί όπου συχνάζουν οι ντόπιοι και συχνά οργανώνονται αυθόρμητα γλέντια. Η καλύτερη ώρα για να πάτε το καλοκαίρι είναι κατά τις 19:00 που ανάβουν τα κάρβουνα..
Παρόλα αυτά, η προσωπική μου άποψη δεν είναι η καλύτερη. Ναι, το μαγαζί είναι σε ωραίο σημείο και το εσωτερικό του είναι ιδιαίτερο, όπως και το μπαλκονάκι του αλλά η εξυπηρέτηση ήταν αργή καθότι η κουζίνα διαθέτει μόνο 2 τηγάνια και μια μικρή εξωτερική ψησταριά για τα κάρβουνα και αν και οι σερβιτόροι ήταν 4 (για 15 τραπεζάκια) δε μπορώ να πω πως ήταν ιδιαίτερα συντονισμένοι και καταρτισμένοι. Επίσης πιάτα όπως οι παστές σαρδέλες αν και παστές ήρθαν μετά από 25 λεπτά.
Δοκιμάστηκε τυρί κοπανιστή Αστυπάλαιας (κακό, σαν αλμυρό ροκφόρ), φάβα (καλή), σαρδέλες παστές (οκ), κολοκυθοκεφτέδες (μέτριοι προς κακοί), λουκάνικο χωριάτικο (καλό) και μύδια στα κάρβουνα (ιδιαίτερα). Αυτά με ένα εμφιαλωμένο νερό και ένα τσίπουρο 40.5€ το οποίο θεωρώ ακριβό γι'αυτά που προσέφερε.
Απόδειξη ζητήθηκε. Γενικά δεν θα το πρότεινα πέρα από ένα απλό τσίπουρο με μεζέ για να απολαύσεις τη τοποθεσία.
Παρόλα αυτά, η προσωπική μου άποψη δεν είναι η καλύτερη. Ναι, το μαγαζί είναι σε ωραίο σημείο και το εσωτερικό του είναι ιδιαίτερο, όπως και το μπαλκονάκι του αλλά η εξυπηρέτηση ήταν αργή καθότι η κουζίνα διαθέτει μόνο 2 τηγάνια και μια μικρή εξωτερική ψησταριά για τα κάρβουνα και αν και οι σερβιτόροι ήταν 4 (για 15 τραπεζάκια) δε μπορώ να πω πως ήταν ιδιαίτερα συντονισμένοι και καταρτισμένοι. Επίσης πιάτα όπως οι παστές σαρδέλες αν και παστές ήρθαν μετά από 25 λεπτά.
Δοκιμάστηκε τυρί κοπανιστή Αστυπάλαιας (κακό, σαν αλμυρό ροκφόρ), φάβα (καλή), σαρδέλες παστές (οκ), κολοκυθοκεφτέδες (μέτριοι προς κακοί), λουκάνικο χωριάτικο (καλό) και μύδια στα κάρβουνα (ιδιαίτερα). Αυτά με ένα εμφιαλωμένο νερό και ένα τσίπουρο 40.
Απόδειξη ζητήθηκε. Γενικά δεν θα το πρότεινα πέρα από ένα απλό τσίπουρο με μεζέ για να απολαύσεις τη τοποθεσία.