Κάθε φορά που περνούσα ήταν βράδυ κι έμενα με την περιέργεια, τι να είναι ο "κρητικός" πατσάς κτλ...
Τελικά βρέθηκα και μέρα κι έκανα μικρή κουβέντα: σερβίρουν ποδαράκι και κεφάλι. Την κοιλιά, που προτιμώ εγώ, την κάνουν κοκκινιστή στεγνή, όχι σούπα (δεν την τρώνε σε σούπα οι κρητικοί, είπαν). Κατά τα άλλα υπάρχει ψήσιμο σε σχάρα/ πλάκα από κρέατα κανονικά, σαν ψητάδικο πχ μπριζόλες.
Τελικά βρέθηκα και μέρα κι έκανα μικρή κουβέντα: σερβίρουν ποδαράκι και κεφάλι. Την κοιλιά, που προτιμώ εγώ, την κάνουν κοκκινιστή στεγνή, όχι σούπα (δεν την τρώνε σε σούπα οι κρητικοί, είπαν). Κατά τα άλλα υπάρχει ψήσιμο σε σχάρα/ πλάκα από κρέατα κανονικά, σαν ψητάδικο πχ μπριζόλες.