Διαβάζοντας καλές κριτικές στο internet, επισκεφτήκαμε τη συγκεκριμένη ταβέρνα την περασμένη εβδομάδα, παρέα με μια φίλη μου από Αγγλία που της είχα υποσχεθεί ότι θα ευχαριστηθεί ψάρι στα κάρβουνα.
Γεμάτο με κόσμο το μαγαζί, κυρίως Ιταλούς. Συμπαθές περιβάλλον που παρέπεμπε σε παραδοσιακή ψαροταβέρνα. Μας έδειξε ένα ψάρι εκεί πέρα, κι εγώ μια και δεν ξέρω να ξεχωρίζω και καλά τα ψάρια (εκτός αν δω κάνα θολό μάτι), του λέω ψήστο καλά. Ήταν πολύ απαράδεκτο, δυστυχώς, και το χρυσοπληρώσαμε (κάτι λιγότερο από μισό κιλό και δώσαμε 25€ μόνο για το ψάρι). Μπορεί να ήτανε και 5 ημερών ας πούμε, άνοστο, πίκριζε και ούτε καν το έψησε καλά όπως του είχαμε πει.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους επιχειρηματίες, δεν καταλαβαίνουν ότι αν σερβίρουν ένα τέτοιο ψάρι, μετά θα δυσφημιστούν; Τόσο λίγο τους ενδιαφέρει;
Για να μην τον αδικήσω τελείως, το καλαμάρι σχάρας ήταν αρκετά νόστιμο. Οι γαρίδες καλούτσικες. Οι τηγανητές πατάτες ήτανε φρέσκιες και νόστιμες επίσης. Αλλά τι να το κάνεις, το θέμα ήτανε να είναι καλό το ψάρι. Κρίμα
Γεμάτο με κόσμο το μαγαζί, κυρίως Ιταλούς. Συμπαθές περιβάλλον που παρέπεμπε σε παραδοσιακή ψαροταβέρνα. Μας έδειξε ένα ψάρι εκεί πέρα, κι εγώ μια και δεν ξέρω να ξεχωρίζω και καλά τα ψάρια (εκτός αν δω κάνα θολό μάτι), του λέω ψήστο καλά. Ήταν πολύ απαράδεκτο, δυστυχώς, και το χρυσοπληρώσαμε (κάτι λιγότερο από μισό κιλό και δώσαμε 25€ μόνο για το ψάρι). Μπορεί να ήτανε και 5 ημερών ας πούμε, άνοστο, πίκριζε και ούτε καν το έψησε καλά όπως του είχαμε πει.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους επιχειρηματίες, δεν καταλαβαίνουν ότι αν σερβίρουν ένα τέτοιο ψάρι, μετά θα δυσφημιστούν; Τόσο λίγο τους ενδιαφέρει;
Για να μην τον αδικήσω τελείως, το καλαμάρι σχάρας ήταν αρκετά νόστιμο. Οι γαρίδες καλούτσικες. Οι τηγανητές πατάτες ήτανε φρέσκιες και νόστιμες επίσης. Αλλά τι να το κάνεις, το θέμα ήτανε να είναι καλό το ψάρι. Κρίμα