Επίσκεψη Σεπτέμβρης 2024. Τα προηγούμενα σχόλια παραμένουν έγκυρα. Δεν έχω κάτι να προσθέσω πέρα από ότι και το σουτζουκάκι είναι δυνατό (αλλά το παντσετάκι είναι ο βασιλιάς).
Δυνατό μαγαζί, δίκιο έχει ο gourmes. Στα must το σαντουιτσοχώρου της Καβάλας, που είναι μεγάλος και ωραίος..
Να διευκρινίσω ότι και εδώ και στα άλλα μαγαζιά του χώρου πχ Δεληκάρης, το ψωμάκι είναι έτοιμη φρέσκια πίτα σαν μικρή αραβική, δηλ. στρογγυλή ψημένη στον φούρνο και την χαράζουν και τη γεμίζουν.
Update 2021: Αν μου λέγανε, όταν επιστρέφεις Καβάλα μπορείς να φας μόνο απο ένα μαγαζί, θα ερχόμουν εδώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη! Παιδιά, δεν παίζεται. Πανσετάκια λεπτοκομμένα, ντοματούλα ώριμη, κρεμμυδάκι απ το καλό, αλατορίγανη κ λίγο μπούκοβο μεσα στο φρέσκο ψωμάκι. Αντε και λίγη μουσταρδίτσα. Στην φωτό θα δείτε το μπλέ μπουκάλι με λεμονόζουμο (στυλ αζαξ Μαύρου) με το οποίο ποτίζει το ψωμάκι αφού το γεμίσει. Αξίζει να ρθεις βόλτα Καβάλα για Λεμονιά και Σπύρο...
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Να διευκρινίσω ότι και εδώ και στα άλλα μαγαζιά του χώρου πχ Δεληκάρης, το ψωμάκι είναι έτοιμη φρέσκια πίτα σαν μικρή αραβική, δηλ. στρογγυλή ψημένη στον φούρνο και την χαράζουν και τη γεμίζουν.