Πήγα πριν την περσινή ανακαίνιση, όταν είχε τα 2** Μισελέν (τώρα λόγω του κλεισίματος για μήνες,έπεσε στο 1*). Σεφ-ιδιοκτήτης ένας νεαρός με πολλές περγαμηνές. Διαλέξαμε μεσημεριανό γεύμα, με 3 πιάτα (+4-5 amuse boushe κερασμένα αλλά και pre-dessert) στα 60euros. Μια χαρά, ωραία, μοντέρνα κουζίνα με τεχνικές και ωραία παρουσίαση. Πριν το σερβίρισμα, σε ρωτάνε για τυχόν αλλεργίες κλπ, και από εκεί και πέρα, τα αφήνετε στην κρίση του σεφ. Τυφλή γευσιγνωσία λοιπόν, με τιμή που μπορεί να βρεις σε τουριστομάγαζα για να φας μια κρέπα και έναν καφέ...