Είπα να δοκιμάσω κι εγώ την ορίτζιναλ παταουγκα μετά από 2-3 επισκέψεις στο ομώνυμο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και ο κλήρος έπεσε σ'αυτό. Εντυπώσεις μέτριες, θεωρώ πως το παράκαναν με τη μαγιονέζα στην ουγγαρέζα και την επόμενη φορά θα προτιμούσα τη χτυπητή. Ίσως να δοκιμάσω το απέναντι κατάστημα. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι ανώτερη της "δικής μας" και γενικώς ενισχύθηκε η άποψή μου ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα gimmick. Ίσως μετά από ξενύχτι/ποτά να ήταν διαφορετική η άποψή μου.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Δοκιμή και από μένα στο τρελό αστικό τρεντ που λέγεται Παταούγα. Κατ'αρχάς να πω ότι το μαγαζί διεκδικεί τα σκήπτρα του πρώτου απ το απέναντι Rainbow (δεν έχω ιδέα ποιος ξεκίνησε πρώτος).
Στο ψητό η παταούγα εδώ είναι επιστήμη, δηλ. διαλέγεις τα add-on, και βέβαια είναι όπως τα λένε Vag & taverniaris απέναντι: τρελός υδατάνθρακας, σούπερ χορταστικό- μπουκωτικό και κάπως φλατ/απλή γεύση, θα πρόσθετα εγώ. 3ε το τεμ. Επόμενη φορά θα έπαιρνα κάτι πιο πικάντικο σε σως.
Στο ψητό η παταούγα εδώ είναι επιστήμη, δηλ. διαλέγεις τα add-on, και βέβαια είναι όπως τα λένε Vag & taverniaris απέναντι: τρελός υδατάνθρακας, σούπερ χορταστικό- μπουκωτικό και κάπως φλατ/απλή γεύση, θα πρόσθετα εγώ. 3ε το τεμ. Επόμενη φορά θα έπαιρνα κάτι πιο πικάντικο σε σως.