@Piroski: Έχει αλλάξει η πολιτική του μαγαζιού; Γιατί πέρσι τον Σεπτέμβριο θυμάμαι το ατομικό τσιπουράκι με μεζέ στα 4 Ευρώ (βλ. σχόλιό μου παρακάτω), εκτός κι αν τα θυμάμαι εντελώς λάθος.
Ωραία τοποθεσία, σε ανοιχτό χώρο δίπλα στη θάλασσα.
Με το πρώτο εμφιαλωμένο τσίπουρο (Ηδωνικό) ήρθαν 6 μεζέδες και με το δεύτερο ήρθαν 4 μεζέδες.
Οι περισσότεροι ήταν καλοί, ξεχώρισα την παναρισμένη σαρδέλα με μουστάρδα, την κοπανιστή και την πατατοσαλάτα.
Το Ηδωνικό το χρεώνει 12 ευρώ και τον μεζέ 8. Οπότε, μαζί με νερά και ψωμιά (ζητήθηκε και δεύτερο), δύο εμφιαλωμένα τσίπουρα με μεζέ βγήκαν 45 ευρώ.
Θα ξαναπήγαινα κυρίως για την τοποθεσία που είναι πολύ όμορφη αλλά θα δοκίμαζα και αλλού.
Πρώτη εμπειρία από βολιώτικο τσιπουράδικο, μια κι η παρέα έκλεισε για εδώ. Τσίπουρο με μεζέ στα 4 Ευρώ (λίγο-πολύ στάνταρ τιμή μάλλον, στα παραλιακά τουλάχιστον μια κο αλλού δεν πήγαμε), δείχνει καθαρό μαγαζί και βρίσκεται σε πολύ όμορφο σημείο της παραλίας, μέσα σε παρκάκι. Σέρβις νεαρό, μεζέδες πολύ καλοί, ιδίως η πατατοσαλάτα και η σουπιά με κόκκινη σάλτσα που δοκίμασα, μυδοπίλαφο και γάβρος τηγανητός ένα κλικ πιο κάτω. Νομίζω πως κερδίζει άνετα στη μάχη των δύο τσιπουράδικων που επισκεφθήκαμε.
Φοιτητικο μου φανηκε το στυλ,παρ'ολα αυτα ειχε ολες τις ηλικιες και στον καταλογο ειχε μεχρι και αστακο..
Σε ωραια τοποθεσια, προς χυμα η φαση, τραπεζακια πανω σε ψιλο χαλικι σε μια μικρη αυλιτσα πανω στο λιμανι του Βολου.
Μεζεδες μαζι με το τσιπουρο (κλασσικα στο Βολο).
Δωσαμε λιγοτερα απο 25 ευρω και σκασαμε.
Πολυ νοστιμη πατατοσαλατα.
Μας εβγαλε και εναν μεζε με χταποδι με μια πικαντικη σαλτσα και μπεικον (επεμεναν οτι ειναι χταποδι, αλλα δεν εβλεπα τα πλοκαμια και επεμενα πως ειναι κατι σε σουπια anyway).
Ο τηγανιτος γαυρος ηταν ξαναζεσταμενος.
Καβουροψυχα με ξυδι και λαχανο (αλλα δεν καταλαβα αν ηταν σουριμι).
Πανω κατω σε ολα τα μαγαζια τα ιδια.
Με το πρώτο εμφιαλωμένο τσίπουρο (Ηδωνικό) ήρθαν 6 μεζέδες και με το δεύτερο ήρθαν 4 μεζέδες.
Οι περισσότεροι ήταν καλοί, ξεχώρισα την παναρισμένη σαρδέλα με μουστάρδα, την κοπανιστή και την πατατοσαλάτα.
Το Ηδωνικό το χρεώνει 12 ευρώ και τον μεζέ 8. Οπότε, μαζί με νερά και ψωμιά (ζητήθηκε και δεύτερο), δύο εμφιαλωμένα τσίπουρα με μεζέ βγήκαν 45 ευρώ.
Θα ξαναπήγαινα κυρίως για την τοποθεσία που είναι πολύ όμορφη αλλά θα δοκίμαζα και αλλού.
Σε ωραια τοποθεσια, προς χυμα η φαση, τραπεζακια πανω σε ψιλο χαλικι σε μια μικρη αυλιτσα πανω στο λιμανι του Βολου.
Μεζεδες μαζι με το τσιπουρο (κλασσικα στο Βολο).
Δωσαμε λιγοτερα απο 25 ευρω και σκασαμε.
Πολυ νοστιμη πατατοσαλατα.
Μας εβγαλε και εναν μεζε με χταποδι με μια πικαντικη σαλτσα και μπεικον (επεμεναν οτι ειναι χταποδι, αλλα δεν εβλεπα τα πλοκαμια και επεμενα πως ειναι κατι σε σουπια anyway).
Ο τηγανιτος γαυρος ηταν ξαναζεσταμενος.
Καβουροψυχα με ξυδι και λαχανο (αλλα δεν καταλαβα αν ηταν σουριμι).
Πανω κατω σε ολα τα μαγαζια τα ιδια.