Εικόνες (78)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κρεατοπιτάκια (πολύ καλά)
Σαλάτα του σεφ με κοτόπουλο (μέτρια)
Τορτελίνια με κοτόπουλο και τρούφα (οκ)
Κρέπες με κοτόπουλο και μανιτάρια (καλές)
Μαγιάτικο κεφάλι (δυνατό)
Καραβιδομακαρονάδα (πολύ καλή)
Καλτσούνια με ανθότυρο (ΟΚ)
Πράσινη σαλάτα με sauce γιαουρτιού (καλή)
Μοσχαρίσιο steak (πολύ καλό)
Καραβιδομακαρονάδα (μέτρια)
Σουπιά με φάβα (πολύ καλή)
Πένες με βότκα και σολομό (ΟΚ)
Φαγγρί 500gr (στα 14€ αλλά δεν ήταν φρέσκο)
Ζυμαρικά με μανιτάρια (πολύ καλό)
Σουπιά με φάβα & αγγουράκι (καλή)
Σαλάτα με ρόκα, ηλιόσπορους, μανιτάρια, ντοματίνια, κασέρι Σοχού (καλή)
Μπαρμπουνοφάσουλα (καταπληκτικά!)
Κεφάλι από μαγιάτικο 10 κιλών (θεϊκό)
Συκώτι με μέλι και σουσάμι (καλό)
Πεσκανδρίτσα αχνιστή (καλή)
Φέτα σε κρούστα με μέλι & βαλσάμικο
Ατομική ποικιλία ωμών τυριών
Μανιταρόσουπα (πολύ καλή)
Σαλάτα με ρολά, σταφίδες, μανιτάρια, κασέρι
Μάγουλα σφυρίδας με λαχανικά (καλό)
Φιλέτο μπούτι κοτόπουλο (καλό)
Μαγειρίτσα (απροσδόκητα πολύ καλή!)
Γουρουνόπουλο με πουρέ πατάτας
Κεφάλι σφυρίδας αχνιστό με λαχανικά (καλό)
κεφαλοτύρι σχάρας = μικρή μερίδα
αυτά τα τρία και ένα ποτήρι κρασί + 2 σόδες στα 47 ευρώ πράγμα απαράδεκτο.
Πρίν 2-3 εβδομάδες, εμπλουτίστηκε ο κατάλογος με τις νεοξεφυτρωμένες ελληνικές μπύρες (septem, volkan κτλ). Μια απλή lager septem στα 6 ευρώ εμφιαλωμένη όμως δεν πάει πολυ!?!
Και γενικά, παρατήρησα ότι τις ελληνικές μπύρες τις πληρώνουμε πιό ακριβά και από τις γερμανικές (που έχουν βαρβάτη ιστορία). Δεν είναι λίγο κρίμα????
Αν βελτίωνε ενα κλίκ το φαϊ θα είχε προβάδισμα έναντι των ομοίων
Έχω να φάω καιρό , φέρνει άραγε ακόμη την ελιά για ήρωες(υπέροχη) για entry ?
σαλάτα του χειμώνα με μπρόκολα κουνουπιδια κλπ άριστη και το ντρέσινγκ καταπληκτικο.
κεφαλοτύρι σαγανάκι μια χαρά (αλλά μικρη ποσότητα) με ωραία κρέμα λεμονιού
μανιτάρια στη σχάρα ζόρικη μερίδα και πάλι καταπληκτικό ντρεσινγκ
πάπια στη σχάρα με γλυκόξινη σάλτσα απο craberries πολύ καλό απλώς το κομμάτι της πάπιας ήταν τίγκα στο κόκαλο και σε παίδευε.
μοσχαράκι, ελιές λεμόνι και ταλιατέλες καλομαγειρεμένο.
σίγουρα θα ξαναπάω.
σίγουρα όμορφη η τοποθεσία και ενδιαφέροντα πιάτα. Ότι δοκιμάσαμε μας άρεσε. Από την άλλη είναι τσιμπημένο (17€/άτομο) ενώ και τα γκαρσόνια δεν τα λες και αξιαγάπητα! Γλυκό γιοκ
*σήμερα μας έκανε κεφάλι σφυρίδας αχνιστό με λαχανικά που ήταν πολύ καλό (βλ.
Αν το επισκεφθείτε, προτιμήστε τα πιάτα ημέρας που αλλάζουν συχνά.
Με 1 μπύρα, και κανονικό φαγητό μας βγαίνει ένα 20ευρω/άτομο.
Το φαγητό μέτριο πρός καλό (το χταπόδι με φάβα ήταν πολύ καλό, η γαριδομακαρονάδα καλή στα υλικά αλλά το βρασιμο των ζυμαρικών ήταν ο,
Τιμές: Τα 500ml Paulaner βαρέλι στα 5ευρω, η γαριδομακαρονάδα στα 12,
Από τα θετικά, ότι έκοψαν απόδειξη χωρίς να τους το ζητήσουμε, το service ήταν καλύτερο σε σχέση με παλιά και προσφέρθηκαν να μας κεράσουν γλυκό ή κάποιο επιδόρπιο ποτό στο τέλος.
Σήμερα αξίζει μόνο για την guinness που λόγω κατανάλωσης αλλάζει συχνά βαρέλι και ξέρουν να την σερβίρουν.
Επίσης καλό πέρασμα το καλοκαίρι.
Ποιότητα φαγητών τώρα τελευταία κακή και τιμές υψηλές
Κάθομαι και διαβάζω σχολια για το εστιατόριο και τα μισά είναι των ίδιων ατόμων!
Δε μου αρέσει αυτό...
1)
β) ισως την εβαλαν για εξτρα χρωμα (υπάρχει ένα μικροσκοπικό ζωύφιο που το λιώνουν με την αδεια της αγορανομιας για να προσθέσουν κόκκινο χρώμα σε γιαούρτια, σε κρέμες και γλυκά ειναι αυτο
http:
3)
και ορίστε, εντελώς ενδεικτικά, πόσα έντομα υπάρχουν σε μορφή σκόνης σε ορισμένα από τα τρόφιμα που χρησιμοποιεί ο μέσος αμερικάνος [συσκευασμένα πάντα]:
στον χυμό πορτοκαλιού υπάρχουν τουλάχιστον 5 αυγά δροσόφιλας ανά 250 ml, συν μία ή δύο νεκρές μύγες ολόκληρες [η δροσόφιλα είναι μικρή μύγα, ευτυχώς].
στα μακαρόνια και τα νουντλς υπάρχουν 225 κομμάτια από μέλη εντόμων στα 250 γραμμάρια. έστω και σε απειροελάχιστη ποσότητα, ο αριθμός ακούγεται τρομακτικός.
στο φυστικοβούτυρο υπάρχουν 30 κομμάτια εντόμου στα 100 γραμμάρια, ενώ στο αλεύρι περίπου 75 κομμάτια στα 50 γραμμάρια. φαντάσου πόσα έντομα τρως με ένα κομμάτι κέικ που περιέχει κακάο, αλεύρι ΚΑΙ φυστικοβούτυρο.
για τις αρχές οι συγκεκριμένοι αριθμοί θεωρούνται εντελώς φυσιολογικοί και τα τρόφιμα περνούν πανηγυρικά τα τεστ καταλληλότητας.
δεν μπορω να πω κατι αλλο με εχουν πιασει νευρικα γελια ιδιως με την αντιδραση τους.....
Απλά no comments....
Ο koiliodoulos4ever έχει απόλυτο δίκιο όσον αφορά την συμπεριφορά των σερβιτόρων. Έρχεται ο σερβιτόρος χθες και μας λέει πώς εκτός καταλόγου, μας προτείνει μια μπύρα συλλεκτική, αφιλτράριστη, τσέχικη κτλ....
Και το αποκορύφωμα ήρθε, όταν ζητήσαμε λογαριασμό και έρχεται και μας δείχνει το ποσό που έπρεπε να πληρώσουμε στο monitor από το μηχανάκι που γράφει τις παραγγελίες!!! Ούτε απόδειξη ούτε τίποτα....
121euros δώσαμε, 6άτομα-τιμή λογική για αυτά που πήραμε και την τοποθεσία, αλλά ξενερώσαμε όλοι από την κουτοπόνηρη συμπεριφορά του προσωπικού!
Πρώτον είναι εγκληματικά ακριβό,
Η τοποθεσία είναι καταπληκτική και θα μπορούσε να είναι 24/7 γεμάτο κόσμο αν απλά είχαν ευγενικό προσωπικό...
Παντως για το οτι δεν ειναι κρυες οι μπυρες που ειπε ο φιλος, να πω οτι δεν πινονται ολες οι μπυρες κρυες. Ας μην παιρνουμε σαν κανονα την αμστελ και την "
Πχ μια weiss για να σου βγαλει ολα της τα αρωματα θελει μια θερμοκρασια γυρω στους 8 βαθμους, στην οποια η αμστελ βεβαια δεν πινεται.
Η αμστελ θελει να ειναι 1 βαθμο κελσιου για να την ευχαριστηθει κανεις. Μια weiss στον 1 βαθμο κελσιου δεν εχει καμια ουσια... κοκ.
παρε αυτη τη σαλατα ειναι καλητερη...
θελω αυτο το φαγητο ..
παρε αυτο !!! ΕΛΕΟΣ !!!!! ΠΟΣΗ ΚΑΦΡΙΛΑ
λογω του προσωπου που ηταν μαζι μου δε γουσταρα να αρχισω τους καβγαδες ....
Εγω ξερω περνεις τη παραγγελεια του πελατη και το βουλωνεις αν δεν εχεις τα πραγματα που σου ζηταει αλλαζεις το μενου σου ΤΕΛΟΣ!!!!!
Α ναι και χωρις αποδειξη εννοειτε ...!!!
δε ξαναπαταω εκει ποτε ξανα!!!!
Τελευταίες μέρες έφαγα μερικα πολύ καλά πιάτα (π.
Οι τιμές στις μπύρες&
Μήπως να το γύριζαν καθαρά σε εστιατόριο???
Δοκίμασα το γουρουνόπουλο με λευκό κρασί Νυχτέρι Σαντορίνης συνοδευόμενο με πουρέ, που έδειχνε μεν περίεργος αλλά αποδείχθηκε νόστιμος, με εξαιρετική υφή. Και τα λιγκουίνι με φέτα και λιαστή ντομάτα πολύ καλά, βρασμένα σωστά, με πολύ ισορροπημένες γεύσεις.
Η φάβα μας από την άλλη ήρθε κρύα, ως αν να ήταν παγωτό.
Το καλοκαίρι είναι καλό να κάτσεις έξω, και μέσα έχει μια κάπως ζεστή ατμόσφαιρα, αν το πετύχεις γεμάτο.
Η εξυπηρέτηση είναι λίγο ψυχρή, το φαγητό είναι κατά βάσιν νόστιμο αλλά ενίοτε μπαγιάτικο.
Όταν μπήκαμε δεν είχαν ανοιχτή τη θέρμανση γιατί δεν είχαν κόσμο! Το μόνο που θυμίζει τον παλιό καλό καιρό είναι οι ακριβές τιμές.
Φάτε αλλού.
Δεν θα ξαναπάω ποτέ...
Μοναδική παρατήρηση η ενέργεια της σερβιτόρας να πιάσει τα ψωμάκια με το χέρι, που δεν ταιριάζει στο ύφος του μαγαζιού, το οποίο θέλει να έχει ένα "