Το επισκεφθήκαμε για μεσημεριανό. Πήραμε τα lunch menus, χορτοφάγων και κανονικό. Χαλαρό στυλ μέσα με ανοιχτή κουζίνα, χωρίς τραπεζομάντιλα κτλ, ήταν φουλ οπότε αν θέλετε να το επισκεφθείτε κάντε έγκαιρα κράτηση.
Οτι φάγαμε ήταν ποιοτικό και νόστιμο. O chef χρησιμοποιεί εποχιακά και τοπικά υλικά, όλα προϊόντα Σκωτίας. Αστοχία το σουφλέ ραβέντι που ήταν τεχνικά και γευστικά πολύ υποδεέστερο.
Από τιμές παρά την ποιότητα των υλικών και το αστέρι Μισελεν, το μεσημεριανό βγαίνει όσο και σε κάθε άλλο εστιατόριο-μπρασερι κτλ της πόλης. Υπολογίστε 30-35 λίρες συν τα ποτά κατά άτομο. Βράδυ Χ2 ή Χ3.
Ο λόγος που δεν θα ξαναπήγαινα είναι οι ποσότητες στο πιάτο που ήταν τουλάχιστον αστείες. Πρώτη φορά μετά από εστιατόριο ψάχναμε για φαστ φουντ.
Οτι φάγαμε ήταν ποιοτικό και νόστιμο. O chef χρησιμοποιεί εποχιακά και τοπικά υλικά, όλα προϊόντα Σκωτίας. Αστοχία το σουφλέ ραβέντι που ήταν τεχνικά και γευστικά πολύ υποδεέστερο.
Από τιμές παρά την ποιότητα των υλικών και το αστέρι Μισελεν, το μεσημεριανό βγαίνει όσο και σε κάθε άλλο εστιατόριο-μπρασερι κτλ της πόλης. Υπολογίστε 30-35 λίρες συν τα ποτά κατά άτομο. Βράδυ Χ2 ή Χ3.
Ο λόγος που δεν θα ξαναπήγαινα είναι οι ποσότητες στο πιάτο που ήταν τουλάχιστον αστείες. Πρώτη φορά μετά από εστιατόριο ψάχναμε για φαστ φουντ.