Την ατμόσφαιρα του μαγαζιού όπως και τον μαγαζάτορα τα περιέγραψε πολύ σωστά ο φίλος atmos72. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά από το 2018 που έγινε το προηγούμενο σχόλιο και σίγουρα φίλε σας είχε πάρει παραγγελία ο ίδιος ο Νικ αφού αυτός τα κάνει όλα στο μαγαζί !(έχει και τον γιο του να σερβίρει αλλά μόνο για τα ποτά).
Πραγματικά ο Νικ θυμίζει “γκρικ καμάκι” προηγούμενων δεκαετιών και είναι λίγο ζόρικος αλλά αν πας με τα νερά του σου συμπεριφέρεται σωστά και τρως καλά (εμένα μου θύμισε και λίγο τον Κουφό...). Είδαμε και πολλούς ντόπιους να τρώνε στο μαγαζί
Ξεκινήσαμε με μεζέ τσίπουρου της επιλογής του, και μας έφερε αθερινόψαρα, γαρίδες και μια σαλάτα με αντζούγια (καλός μεζές)
Συνοδευτικά πήραμε πατάτες (οκ) αγγουροντομάτα (οκ) κολοκυθάκια τηγανητά (πολύ καλά) καλαμάρι τηγανητό (καλό) και γαρίδα σαγανάκι (πολύ καλή, με ωραία σάλτσα και κασέρι)
Απο κυρίως είχαμε δικά μας ψαρεμένα ψάρια που ζητήσαμε να μας τα ψήσει και τα έψησε πολύ σωστά
Γενικά τα ψάρια του πρέπει να είναι πολύ φρέσκα γιατί πετύχαμε ψαρά να του τα φέρνει εκείνη την ώρα, και αν δεν είχε φρέσκα δεν θα είχε πιστεύω και τόσους ντόπιους πελάτες.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Παραθαλάσσια ψαροταβέρνα που κινείται μεταξύ καλτ - κιτς - γαλανόλευκου τραντίσιοναλ. Βρεθήκαμε εκεί (παρά το κραυγαλέον της υποθέσεως) από ανάγκη (ένεκες περπατούσαμε πάνω από μισή ώρα μέσα στο καρκαήλι και είχαμε λυσσάξει, ημιθανείς όντες, για τσίπουρο και μεζέ).
Τραπέζια κοντά στη θάλασσα και φυσικό περιβάλλον συμπαθές.
Σέρβις ευγενικό και γρήγορο (παραγγείλαμε, μάλλον, στον νικ δε γρικ αυτοπροσώπως, ο οποίος παραπέμπει έντονα σε γκρικ καμάκι παλαιότερων δεκαετιών.. ;-) ).
Αγγουροντομάτα - ικανοποιητική. Χταπόδι στιφάδο - μέτριο προς αδιάφορο. Μύδια σαγανάκι - κάτω του μετρίου. Αντζούγια (δηλωμένα από κονσέρβα - ικανοποιητική, τηρουμένων των αναλογιών).
Τιμές όχι φτηνές (10+ ευρώ τα πιάτα).
Δεν θα ξαναπήγαινα. Τόσο λόγω περιβάλλοντος όσο και λόγω φαγητού - τιμών.
Πραγματικά ο Νικ θυμίζει “γκρικ καμάκι” προηγούμενων δεκαετιών και είναι λίγο ζόρικος αλλά αν πας με τα νερά του σου συμπεριφέρεται σωστά και τρως καλά (εμένα μου θύμισε και λίγο τον Κουφό...). Είδαμε και πολλούς ντόπιους να τρώνε στο μαγαζί
Ξεκινήσαμε με μεζέ τσίπουρου της επιλογής του, και μας έφερε αθερινόψαρα, γαρίδες και μια σαλάτα με αντζούγια (καλός μεζές)
Συνοδευτικά πήραμε πατάτες (οκ) αγγουροντομάτα (οκ) κολοκυθάκια τηγανητά (πολύ καλά) καλαμάρι τηγανητό (καλό) και γαρίδα σαγανάκι (πολύ καλή, με ωραία σάλτσα και κασέρι)
Απο κυρίως είχαμε δικά μας ψαρεμένα ψάρια που ζητήσαμε να μας τα ψήσει και τα έψησε πολύ σωστά
Γενικά τα ψάρια του πρέπει να είναι πολύ φρέσκα γιατί πετύχαμε ψαρά να του τα φέρνει εκείνη την ώρα, και αν δεν είχε φρέσκα δεν θα είχε πιστεύω και τόσους ντόπιους πελάτες.
Τραπέζια κοντά στη θάλασσα και φυσικό περιβάλλον συμπαθές.
Σέρβις ευγενικό και γρήγορο (παραγγείλαμε, μάλλον, στον νικ δε γρικ αυτοπροσώπως, ο οποίος παραπέμπει έντονα σε γκρικ καμάκι παλαιότερων δεκαετιών.. ;
Αγγουροντομάτα - ικανοποιητική. Χταπόδι στιφάδο - μέτριο προς αδιάφορο. Μύδια σαγανάκι - κάτω του μετρίου. Αντζούγια (δηλωμένα από κονσέρβα - ικανοποιητική, τηρουμένων των αναλογιών).
Τιμές όχι φτηνές (10+ ευρώ τα πιάτα).
Δεν θα ξαναπήγαινα. Τόσο λόγω περιβάλλοντος όσο και λόγω φαγητού - τιμών.