Εικόνες (41)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Εξωτερικά (Απρίλιος 2022)
Ρυζάκι (πολύ ωραίο) & ribs (λουκούμι)
Ribs πακέτο (μάπα, χάλια)
Ribs πακέτο (μάπα, χάλια)
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2018)
"Sumo burger" διπλό (πολύ κάτω του μετρίου, κρίμα)
"Sumo burger" διπλό (πολύ κάτω του μετρίου, κρίμα)
"Sumo burger" διπλό (πολύ κάτω του μετρίου, κρίμα)
"Sumo burger" διπλό (πολύ κάτω του μετρίου, κρίμα)
"Charcoal chicken, Peruvian style" (πολύ καλό)
"Charcoal chicken, Peruvian style" (πολύ καλό)
"American spare ribs" (πολύ καλό)
"American spare ribs" (πολύ καλό)
"American spare ribs" (πολύ καλό)
"American spare ribs" (πολύ καλό)
Τα εργαλεία για να φας τα ribs
"Μαλασιανό κάρυ με γαρίδες"
"Ινδονησιακό κάρυ με φιλέτο κοτόπουλο"
Ανακοίνωση του Τρελού Αυστραλού...!
Εξωτερική όψη από την αυλή
Ινδονησιακό ρύζι με κοτόπουλο, γαρίδες medium spicy
Κατάλογος (6)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Μαΐου 2022: σελίδα 2/2
Κατάλογος Μαΐου 2022: σελίδα 1/2
Κατάλογος Ιουλίου 2018: σελίδα 1/2
Κατάλογος Ιουλίου 2018: σελίδα 2/2
Κατάλογος Ιουνίου 2018: σελίδα 2/2
Κατάλογος Ιουνίου 2018: σελίδα 1/2
Πάμε στο φαγητό, όπου κλασικά, πήραμε burger και ribs. Παλαιότερα θεωρούσα πως ο Αυστραλός είχε το καλύτερο μπέργερ στην πόλη. Αργότερα νομίζω το χάλασε λίγο και προτιμούσα το Pax (το οποίο χάλασε και αυτό με τη σειρά του). Πλέον κάτω και από McDonalds για μένα. Παλαιότερα ήταν κλασικό μπέργκερ αμερικανικού τύπου μόνο με μοσχαρίσιο κιμά και λίγα μπαχαρικά. Πλέον το χοιρινό κρέας κυριαρχούσε, καθώς και ένας σκασμός απο μπαχαρικά που προσωπικά δεν μου ταίριαζαν καθόλου, και ήταν πολύ στεγνό. Τόσο πολύ εντύπωση μου έκανε που έψαξα να δω αν όντως άλλαξε το μπέργερ του, ή απλά τόσο λάθος θυμόμουν και τόσο διαφορετικά γούστα είχα. Όχι, επιβεβαίωσα πως το άλλαξε και παλιά όντως ήταν σκέτο μοσχάρι, ενώ τώρα ισχυρίζεται 3 διαφορετικά, κρέατα, μπαχαρικά και κάπνισμα του κιμά. Όπως και να χει για μπέργκερ συγκεκριμένα το μπιφτέκι αυτό δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ, όπως και η συνολική συνταγή. Η τιμή του εξωφρενική. 15 ευρώ χωρίς πατάτες. Ισχυρίζεται βάρος πάνω απο 600 γραμμάρια, αλλά λίγο μας νοιάζει το συνολικό βάρος όταν το ίδιο το μπιφτέκι ζυγίζει κάτω απο 200 γραμμάρια.
Πάμε στα ribs. Παλαιότερα, θεωρούσα πως έχει τα καλύτερα ριμπς της πόλης. Το κρέας πάντα ήταν μέτριο, καθώς υπήρχε μια δυσάρεστη μυρωδιά γουρουνίλας, αλλά είχε το καλύτερο μαρινάρισμα και ψήσιμο στην πόλη. Ούτε πολύ γλυκό όπως είναι συνήθως, ούτε ξεραμένο το γλάσο. Αυτή τη φορά υπήρχε πάλι η γνωστή γουρουνίλα, αλλά συνοδεύονταν από στεγνωμένο κρέας και η γεύση στο μαρινάρισμα άνευρη. Όσο για την τιμή? 25 ευρώ για 600 γραμμάρια.
Πληροφοριακά στις αρχές του 2018, όταν πρωτο ξανάνοιξε, είχε combo 300 γραμμάρια ribs, double burger, πατάτες και απεριόριστο αναψυκτικό στα 12.
45 ευρώ λοιπόν ο λογαριασμός για ένα μπέργερ (χωρίς πατάτες) που ουσιαστικά είχε ένα μπιφτέκι ~180 γρ., τυριά και σχεδόν τίποτα άλλο, 600 γραμμάρια ριμπς (χωρίς πατάτες), μια μπύρα και μία coca cola, με την ποιότητα και τη γεύση να έχει πέσει 5 επίπεδα, σε ένα πολύ βρώμικο και παρατημένο χώρο. Χαλάλι τα 45 ευρώ και ο χώρος αν το φαϊ ήταν πραγματικά καλό. Αλλά δεν ήταν.
Σίγουρα δεν θα ξαναπάω σε αυτή την τοποθεσία. Είπε πως σκοπεύει να μετακομίσει. ίσως κάνω μια προσπάθεια πάλι τότε γιατί ιστορικά όταν ξαναξεκινάει, στις αρχές κάνει καλή δουλειά.
Στα του φαγητού δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, τις περισσότερες φορές που πήγα ήταν εξαιρετικό και είναι γεύσεις που δεν θα βρεις αλλού στην πόλη
Για τον Αυστραλό τώρα, είναι σε τι μέρα θα τον πετύχεις. Στις καλές του έχει κέφια και θα περάσετε όλοι υπέροχα, στα κάτω του χρειάζεται υπομονή και λίγο ανοχή.
Έχω δει τρελά περιστατικά στο μαγαζί του(φήμες λένε ότι μερικές φορές έχει παιχτεί και άγριο ξύλο) αλλά τις περισσότερες φορές είναι με άτομα που πάνε με σκοπό να του "
Γενικά όποιος πάει να ξέρει ότι έχετε να κάνετε με ιδιαίτερη περίπτωση και καλό είναι να πάτε με τα νερά του για να περάσετε καλά
ΥΓ: Lazialo ως λαός δεν είμαστε τίποτα, γιατί καθένας έχει την ευθύνη των συμπεριφορών που ανταμείβει και δεν εκπροσωπεί τους υπόλοιπούς μας.
Άλλο πράγμα η ιδιαιτεροτητα, η εκκεντρικοτητα και η γραφικότητα, και άλλο η αγένεια, οι βρισιές και η αναίδεια.
Οι τιμές του έχουν ξεφύγει, όπως και ο ίδιος άλλωστε. Δυστυχώς, αν και έχει καταντήσει κουραστικό να το λέμε ξανά και ξανά, είμαστε ως λαός άξιοι της μοίρας μας. Θέλετε να αφήσετε τα χρήματα σας σε αυτό το μέρος το παράνομο, το βρώμικο, με τις εκτός πραγματικότητας τιμές και με έναν ιδιοκτήτη να σε βρίζει, να σου φέρνει να φας ότι θέλει αυτός, να αρνείται να σε σερβίρει αν του τη βαρέσει, να σε βάζει να κάτσεις όπου και όπως θέλει αυτός, και ενίοτε να σου πετάει ρύζια? Ε τότε καλά να πάθετε...
Πάτε μόνο αν θέλετε να φάτε τζάμπα. Ζητήστε στο τέλος απόδειξη, ζητήστε να πληρώσετε με κάρτα, θα αρχίσει να σας βρίζει, οπότε σηκωθείτε και φύγετε. Πουλήστε τρελά στην τρέλα του Αυστραλού.
Αν είναι έτσι αξίζει με τα 1000. Θα ξαναπάω σίγουρα για νέο τσεκάρισμα, αξίζει!
Τα ribs ηταν απλα μεσα στις ετοιμες σκονες καμια γευση κρεατος και οποιοσδηποτε ξερει να κανει ribs ξερει οτι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι τοσο μαλακα για να τα φας οποτε το ψησιμο οπου και να το φαει κανεις το ιδιο ειναι. Γευστικα καμια γευση επι της ουσιας μονο επιγευση αποτελεσμα σκονης.
Τελος οι πατατες προκατ με ενα κιτρινο μπαχαρικο που θυμιζει provil μιγμα για κοτοπουλο. Ο λογαριασμος για 4 κομματια rib, πατατες 1 μεριδα, 1 κολα μεγαλη και 1μπεργκερ 32ε χωρις αποδειξη. Αν εσεις δινετε αυτα τα χρηματα για να μην σας φιλοξενουν αλλα να θεωρουν τιμη σας να τρωτε σε 1 θερμοκηπιο χωρις καμια υπηρεσια και ουτε καν μαχαιροπηρουνο καλα κανουν και σας βαρανε στο ψαχνο!
Φαγητό: 8/10
Περιβαλλον: 8/10
Εξυπηρέτηση:
Τα burger δεν αξίζουν, πολύ μέτρια, άνοστα ίσως; Τα ribs πάρα πολύ καλά.
Σαν σύνολο πολύ ακριβό, ανέβασε πάρα πολύ τις τιμές, αλλά αξίζει για αυτό που προσφέρει. Η κόκκινη κάρτα έγινε κίτρινη με την σωστή αντιμετώπιση για το προηγούμενο άσχημο γεγονός.
Πάμε παρέα μεγάλη 9 άτομα, και ξεκινάμε κατόπιν κράτησης. Ο τύπος αγενέστατος για να μην πω κάτι χειρότερο. Αφού λοιπόν παραγγέλνουμε φέρνει τα ρύζια. Μια κοπέλα δεν τρώει γαρίδες, επειδή δεν της αρέσουν(γούστο της), και λέει "
Σκηνικό με μια παρέα με 6 γομάρια άντρες, να τους πετάει ρύζια με γαρίδες και να φωνάζει. Δεν έπεσε ξύλο καθαρά λόγω μέρας (Παρασκευή, αυτόφωρο για σ/κ) και επειδή μας κράτησαν οι πιο ήρεμοι. Επίσης δεν είχαμε πιει τίποτα ακόμα.
Εν τέλει φεύγουμε, και ο τύπος ενώ μας πετάει ρύζια και γαρίδες και κοτόπουλα ζητάει να πληρώσουμε κιόλας!!! Καλέσαμε την αστυνομία και φύγαμε με το νόμο για την απόδειξη, που όπως κατάλαβα δεν είχε καν ταμειακή.
Τα αυτοκίνητα μας έχουν πλέον διακόσμηση γαρίδας και ρυζιού, και έχασε πολύ κόσμο. Επίσης έγινε για πρώτη φορά από 8 άτομα μαζί επώνυμη καταγγελία στο υγειονομικό, ΙΚΑ και ΣΔΟΕ. Δε μας σέβεσαι και μας προσβάλλεις τόσο άσχημα κύριε "
Παρέα 10 ατόμων αρκετά νωρίτερα κλείσαμε, φτάσαμε 2μμ. Παραγγείλαμε τα ρύζια και τα Ριμπς, και 8 μπέργκερ, τα οποία αρνήθηκε να φέρει, γιατί "
10 άτομα, εκ των οποίων 1 που δεν τρώει κρέας και 2 κορίτσια που τσίμπησαν...
Αν επιχειρήσω να πάω ξανά, θα πάω στοχευμένα μόνο για Ριμπς
Με την πρωτη ευκαιρια, που μαζευτηκαμε μια ικανη αντροπαρεα, κανονισαμε να παμε!
Χρειαζεται σιγουρα κρατηση καποιες μερες νωριτερα. Οχι μονο για να βρειτε να κατσετε, αλλα και για να προλαβει να μαριναρει τα κρεατα. Ειδικα το κοτοπουλο, εαν θελετε να το δοκιμασετε, λεει πως το μαριναρει 3 μερες.
Δεν το ξερα, δεν με ενημερωσε, οποτε δεν το δοκιμασα :
Το περιβαλλον για μενα ηταν υπεροχο. Αλ τσαντιρι, καμπιγκ, φολκλορ, παραφυση τελειως. Ξεφευγεις απ τα περιθωρια/ορια της πολης.
Προσφερει αουταν για τα κουνουπια, αφθονο χαρτι κουζινας, και οσες μπυρες μπορεις να αντεξεις (και πεπσι). Σελφ σερβις απ το ψυγειο!
Θερμοκρασιες ποτων, ιδανικες. Σουπερ κρυες!
Ο αυστραλος, ειναι οντως πολυ ιδιαιτερος και ισως ξενισει αρκετους. Εμεις πηγαμε ηδη προετοιμασμενοι, οποτε παιξαμε το παιχνιδι του και μπηκαμε στους ρολους που ο ιδιος απαιτουσε απο εμας!
Και για αυτο περασαμε υπεροχα.
Σε αντιθετη περιπτωση, μπορει να δεινοπαθησετε, να θυμωσετε, ακομη και να σηκωθειτε να φυγετε.
Διαλεγει αυτος τι θα φατε. Ποσο θα φατε. ΠΩΣ θα το φατε. Ξεχαστε πηρουνια/μαχαιρια/κετσαπ/μουσταρδες/αλατια κλπ κλπ.
Αν δεν τελειωσετε το ενα φαγητο, ΔΕΝ σας σερβιρει το επομενο. Συνηθως η σειρα ειναι πρωτα τα ρυζια και μετα τα κρεατα.
Οσοι απ την παρεα, ηθελαν να φαν μπεργκερ, τους απαγορεψε να δοκιμασουν και τα ριμπς! Θα μας εφερνε τα μπεργκερ, μονο εαν ειχαμε τελειωσει ΚΑΙ τα ριμπς. Και εφοσον δεν ειχαμε χορτασει...
Ξεκινησαμε με τα ρυζια. Εγω, ως φανατικος ρυζοφαγος, τα βρηκα φανταστικα και πεντανοστιμα.
Το μαλαισιανο (μου αρεσε περισσοτερο), ηταν γλυκοκαφτερο, με αρκετες μεγαλες, ιδανικα ψημενες, γαριδες.
Το Ινδονησιακο καρυ, ειχε πιο ηπια γευση, περισσοτερα λαχανικα, και κοτοπουλο. Εξισου γευστικο, για αυτους που αρεσκονται σε κατι πιο νορμαλ.
Σερβιριστηκαν σε τεραστικα σκευη/γουοκ. Γιγαντιαιες ποσοτητες. Σιγουρα για 2-3 ατομα εκαστο.
Τα ριμπς ηταν μοναδικα σε γευση/υφη. Πολυ ιδιαιτερα, δεν τα ειχα ξαναφαει, ουτε και τα συναντησα σε αλλο μαγαζι. Ισως μονο στα fridays χωρις να ορκιζομαι κιολας.
Ξεκολουσαν πραγματικα, τα κοκκαλα απ το κρεας. Ισως το ηθελαν λιγο το αλατακι τους.
Συνοδευοντουσαν με κακες προκατ πατατες, ανουσιες και ανεφ λογου υπαρξης.
Μπεργκερ δεν δοκιμασαμε γιατι σκασαμε! Ισως την επομενη φορα.
12 νοματαιοι με απειρες μπυρες και κοκες, 4 κατσαρολια ρυζι και 5-6 κιλα ριμπς (+6 μεριδες πατατες), δωσαμε περιπου 20-22€/εκαστος.
Ξεχαστε επισης καποιες λεξεις οπως: τουαλετα (1ο δεντρο δεξια)
Θα το ξαναπω πως ειναι πολυ ιδιαιτερη εμπειρια. Σιγουρα μοναδικη στην πολη. Θα το προτεινα σε οποιονδηποτε εχει λιγο πιο ανοιχτες αντιληψεις στο θεμα φαγητου/διασκεδαση!
Δεν θα το προτεινα σε βηγκανς, ή περιεργους (πεφτει πορτα και ξυλο!) ή απαιτητικους, ή φανατικους της καθαριοτητας..
Στο διαταύτα τώρα. Μας ξεκίνησε με ένα κάρυ (ρύζι, κοτόπουλο, λαχανικά), για 4 υποτίθεται άτομα. Η μερίδα ηλταν τεράστια, τόσο ώστε τελειώνοντας να έχουμε φάει σχεδόν κανονικά. Μας ρώτησε πόσο καυτερό το θέλαμε, διότι «συνήθως οι κοπέλες δεν αντέχουν». Συμβιβάστηκα με μέτριο. Το πιάτο θα το έλεγες εντάξει. Σίγουρα δεν ήταν του γούστου μου, με την έννοια ότι γλύκιζε λίγο.
Αφού το τελειώσαμε (αν δεν το καθαρίσεις δε σε περνάει στην επόμενη φάση), περάσαμε στα ribs. Παίζει να είναι και το μόνο μέρος που μπορείς να βρεις ribs στην πόλη και ανικανοποίητο δεν πρόκειται να σ’ αφήσουν. Λιώνουν στο στόμα κανονικά. Αν είναι να κάνω μια κριτική, θα μπορούσαν ένα τσικ παραπάνω στο αλάτι.
Σύνολο €25/άτομο με πολλές, πολλές, πολλές μπύρες-κι έχει μια ωραία ελαφριά pilsener που δεν την έχω δει στο μάρκετ. Σίγουρα θα ξαναπάω, θέλω να φάω το ινδονησιακό κάρυ με γαρίδες και μύδια, καθώς και τα μπέργκερ που δεν προκάμαμε.
Μάλλον ότι ακούγεται για τον τύπο προέρχεται από ανθρώπους που του κάναν υποδείξεις ή θέλησαν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση. Το αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι περήφανοι για τις συνταγές τους και θεωρούν ότι το να τους ζητήσεις να σ’ αλλάξουν κάτι είναι γι’ αυτούς άσχημο και κοπιώδες και το σέβομαι, γιατί είμαι ένας απ’ αυτούς τους ανθρώπους.
Αν πάτε με πιο χαλαρή διάθεση, θα περάσετε πολύ καλά με γεύσεις που δεν βρίσκεις εύκολα.
Λέει πάντως πως αν δε σου αρέσει, δεν πληρώνεις και ξέρω οτι το τηρεί από γνωστό που πήγε. Αρκεί να μην τα φάτε όλα και στο τέλος με άδειο τραπέζι του πείτε δε μας άρεσαν, θα γίνει πόλεμος!
Σύντομα θα γίνει πιο εκτενής παρουσίαση ;)
Επιλέξαμε το ταξίδι με κρέας. Τιμή ανά άτομο € 20,
Το ινδονησιακό ρύζι ήταν αρκετά καλό, σε κάποιους στην παρέα άρεσε πολύ.
Τα spare ribs ήταν φοβερά...
Το κινέζικο κοτόπουλο ήταν τέλεια ψημένο πραγματικά. Διακριτικές οι κινέζικες γεύσεις, κυρίως κάτι σαν σως τεριάκι καταλάβαινες. Νομίζω ότι αδικείται πάντως από το γεγονός ότι έρχεται στο τέλος και είχαμε ήδη σκάσει με το ρύζι και κυρίως με τα ribs.
Στο τέλος γλυκάκι brownies, μια χαρά.
Θα ξαναπήγαινα άνετα για την ατμόσφαιρα, για την παρέα, για τα ribs και σίγουρα για να δοκιμάσω και τα burgers!!! Two thumbs up!!!