το είχα βάλει στην λίστα "προς δοκιμη", εδω και πολύ καιρό καθώς έχει και μια ελληνίδα σεφ μέσα στην κουζίνα αλλά γενικά θεωρείται από τα καλά arabesque.
Το φαγητό ήταν καλοφτιαγμένο: καλά ταχίνια, καλά λάδια, σωστά spicies etc. Το κάρβουνο έδινε αυτό το έξτρα στην γεύση και την μυρωδιά. Το kataif cheese cake with feta ήταν καταπληκτικό και έρχεται από το honey & Co που εξιδεικεύεται στα γλυκά και θεωρώ ότι είναι πιό καλό στο είδος του.
Για κάποιον Έλληνα που ξέρει να τρώει, το θεωρώ ακριβό και δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψει εκεί τα χρήματά του (η μελιτζάνα στο κάρβουνο για παράδειγμα είχε κοντά 20ευρώ κτλ). Αλλά για τους βορειευρωπαίους, θεωρώ ότι είναι πιό καλό vfm γιατί τέτοια πιάτα τα βλέπουν πιό εξωτικά.
Το φαγητό ήταν καλοφτιαγμένο: καλά ταχίνια, καλά λάδια, σωστά spicies etc. Το κάρβουνο έδινε αυτό το έξτρα στην γεύση και την μυρωδιά. Το kataif cheese cake with feta ήταν καταπληκτικό και έρχεται από το honey & Co που εξιδεικεύεται στα γλυκά και θεωρώ ότι είναι πιό καλό στο είδος του.
Για κάποιον Έλληνα που ξέρει να τρώει, το θεωρώ ακριβό και δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψει εκεί τα χρήματά του (η μελιτζάνα στο κάρβουνο για παράδειγμα είχε κοντά 20ευρώ κτλ). Αλλά για τους βορειευρωπαίους, θεωρώ ότι είναι πιό καλό vfm γιατί τέτοια πιάτα τα βλέπουν πιό εξωτικά.
Αξίζει μια δοκιμή πάντως.