Η ελαφρώς άκυρη τοποθεσία, το λαϊκό ψαροταβερνιστικό περιβάλλον και η σε φάσεις ελλιπής θέρμανση δεν υποψίασαν για το επικείμενο λαμπρό φαγοπότι. Καπνιστό χέλι με wasabi (11€) υπέροχο, scallops με πουρέ σεληνόριζας (18€) α δ ι α ν ό η τ α, λιγκουίνι με τρυφερές γαρίδες και αυγά χελιδονόψαρου (15€) καλά -αλλά αδικήθηκαν από τα υπέροχα πιάτα που προηγήθηκαν-, φρεσκότατη καλοτηγανισμένη κουτσομούρα (50€/kg), ωραίο ζυμωτό ψωμί (1€/άτομο+2,2€ το νερό=κουβέρ).Συμπαθητικό κερασμένο γλυκό. Μαζί με καλό λευκό μοσχάτο, μας βγήκε περί τα 35€/άτομο, δηλαδή τσιμπημένο για το ύφος του μαγαζιού. Γενικώς ο κατάλογος είχε πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές, με κλασικά αλλά και πιο δημιουργικά πιάτα, προσωπικώς θα ήθελα πολύ να ξαναπάω για τα scallops και εις νέα!