Εικόνες (45)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κόκορας με χυλόπιτες (καλό)
Χοιρινό με πορτοκάλι (καλό)
Μπρόκολο και κουνουπίδι (καλά)
Τσικουδιά από ρωμέικο & κοτσυφάλι (παρά πολύ καλή)
Ρίφι χρονιάρικο τσιγαριαστό (επικό έπος)
Γλιστρίδα, ντομάτα, ψητή πατάτα, ψητή πιπεριά, ψητή μελιτζάνα, ψητό καλαμπόκι, μυζήθρα, παξιμάδι, ελαιόλαδο και ξύδι
Πατάτες τηγανίτες στα ξύλα (τι να λέμε τώρα )
Μελιτζάνα στην στόφα με ξυνόχοντρο (υποδειγματική χορτοφαγία)
Κατσικάκι αργοψημένο στην γάστρα
Χοιρινό με πορτοκάλι στην γάστρα με πατάτα πηρουνάτη (τρομερό)
Χοχλιοί πλακί στην γάστρα
Παντζάρια βραστά στα ξύλα
Η στόφα που ψήνει με ξύλο
Το μέρος είναι σε τοποθεσία που πρέπει να το βάλεις στόχο να πας. Θεατρική η φάση με τα τσουκάλια και τα τραπέζια πάνω στο χώμα, με την καπνά έντονη στον αέρα από τα ξύλα που καίει.
Οι πατάτες του είναι όντως ΠΟΛΥ μαμαδίστικες και πολύ καλές. Δοκιμάσαμε αρκετά φαγητά, και δεν υπήρξε κάτι που να πω «πολύ καλό». Όλα κυμαίνονταν από άποψη γεύσης και εκτέλεσης 7/10 . Το ψωμί και η πατάτα 10/10
Χύμα σέρβις αλλά αποτελεσματικό.
Η υγιεινή είναι κάτω του μετρίου.
Θα το πρότεινα αλλά δεν θα ξανά πήγαινα εκτός αν με έβγαζε ο δρόμος.
Τιμές €30 το άτομο
Όσα φάγαμε νόστιμα, το κρασί μετριο όπως σχεδόν παντού στην Κρήτη.
ΥΓ δε μου αρέσει το Κοτσιφαλι.
Να πάτε
ΥΓ2 η κουμπάρα μου είπε ότι η καλή ταβέρνα στη δρακωνα είναι άλλη αλλά δε μου είπε ποια
Ο χώρος από άλλο κόσμο, καφενείο δεκαετίας του 80 με την αντίστοιχη ατμόσφαιρα. Έξω τα τσουκάλια στη φωτιά να ετοιμάζουν από πατάτες μέχρι κρέατα και ο αεικίνητος Στέλιος να φροντίζει τον κόσμο, να πηγαινοέρχεται στα τραπέζια επαναλαμβάνοντας τα πιάτα ημέρας και εξηγώντας ξανά και ξανά.
Φάγαμε ό,
Για τιμές δεν το συζητάω. Εξαιρετικές.
Έχω βάλει σκοπό της ζωής μου να πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ. Ντουνιά μου λείπεις.
Παρά παρά πολύ νοστιμο κρητικο φαγητό (σκέφτομαι το τσιγαριαστο ,
Αδιανόητη τσικουδιά από ρωμεικο σταφύλι
Για όσους αγαπούν το καλό φαγητό αξίζει μια επίσκεψη
Για όσους είναι στο industry μάγειρες , εστιάτορες κλπ επιβάλλεται
Τιμές πολύ χαμηλές 3 άτομα με πολύ φαγητό 42 ευρώ
Οι πρώτες ύλες είναι προϊόντα της περιοχής ενώ όλα τα μαγειρέματα γίνονται στην φωτιά του ξύλου (πυροστιά/ξυλόφουρνος/ξυλοκάρβουνο). Γάστρες σιγομαγειρεύονται, τηγανητές πατάτες σε τσουκάλια απευθείας πάνω στην φωτιά λαχανικά από τον λαχανόκηπο τους το ίδιο και τα κρέατα από την μικρή φάρμα που διατηρούν. Νομίζω ότι είναι εμπειρία ο Ντουνιάς... Σημείωση η κουζίνα κλείνει όταν σκοτεινιάσει γιαυτό θέλει καλό timing στο ποτέ θα πάει κάποιος, κράτηση απαραίτητη.