Εχουν αλλαξει πολλα σε αυτο το μαγαζι απ τον Θεμη, τον ιδιοκτητη του.
Ουσιαστικα ειναι σαν να γκρεμιστηκε και να ξαναχτιστηκε απ την αρχη το μαγαζι. Δεν εμεινε τπτ παλιο.
Θεωρω οτι εχασε λιγη απ την παλια του, παραδοσιακη αιγλη, και μετατραπηκε σε ενα συγχρονο κεντρο συνεστιασεων που ακομη ψαχνει την ταυτοτητα του.
Ακροβατει μεταξυ των παραδοσιακων γευσεων, για τις οποιες το αγαπησαμε (κεμπαπ,κοντοσουβλια κλπ) και των νεων γαστριμαργικων αναζητησεων (παλαιωμενες κοπες, εκλεκτα κρασια, φαντεζι παρουσιασεις, τρεντι σαλατες κλπ).
Επισης οι τιμες εχουν ανεβει σημαντικα..
Οτι δοκιμαστηκε ηταν αρκετα καλο.
-Κεμπαπ προβιο εγγυηση, με χερατες πατατες. Μαλακο και καλοψημενο.
-Κεμπαπ χοιρινο/κοτοπουλο μια χαρα, ευχαριστηθηκε η παρεα απο γευση και ποιοτητα
-Συκωτι πολυ καλο. Γενναια μεριδα. Ωραια γλυκια σαλτσουλα για πολλες παπαριτσες.
-Γαλοτυρι/τζατζικι μια χαρα.
-Σαλατες αποδεκτες. Μεγαλη ποσοτητα, τσιμπημενες τιμες.
Υπολογιστε περιπου 20€ το ατομο, εκτος κι αν επιλεξετε τιποτε πιο εκλεκτο..
Αξιζει μια επισκεψη αν ειστε στην περιοχη. Θα δοκιμασω και καμια κοπη την επομενη φορα που θα περασω!
Αν και δεν πήγα κάνω αυτό το σχόλιο περισσότερο προς ενημέρωση των φίλων ταβερνοχωριτών.
Το μαγαζί από ότι βλέπω στα social media πλέον το τρέχει ο γιος της οικογένειας, έκανε ανακαίνιση και το λες εστιατόριο. Βλέπω φωτογραφίες από ψυγεία για dry aging, κελάρι με πολλά κρασιά, μέχρι και φωτογραφία του Σωτήρη Ευαγγέλου να μαγειρεύει(να επιμελήθηκε το νέο μενού;).
Θα προσπαθήσω να πάω κάποια στιγμή.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Πολλες ενδιαμεσες επισκεψεις σε αυτον τον αυθεντικο ναο της κρεοφαγιας!
Το παλικαρι (Θεμης) που το δουλευει πλεον τα τελευταια χρονια (γιος του αρχικου ιδιοκτητη), το παλευει παρα πολυ και αγαπαει αυτο που κανει.
Στα ωλ ταϊμ κλασικ, πιατα του μαγαζιου (κεμπαπ), εχει προσθεσει καποια ακομη ενδιαφεροντα.
Την τελευταια φορα δοκιμασαμε κοτσι (λουκουμι), αγριογουρουνο στιφαδο (πολυ καλο), και μπριζολα τομαχοκ! (τεραστια και πεντανοστιμη).
Εννοειται πως τιμησαμε ξανα τα κεμπαπ του (προβειο ΤΟΠ για μενα, χοιρινο πολυ καλο, κοτοπουλο πολυ καλο).
Πατατες πολυ καλες, στο χερι. Σαλατες πολυ καλες κι αυτες. Οι αλοιφες δικες του, εξαιρετικες (γαλοτυρι συγκινητικο, τζατζικι βρωμεροτατο).
Τιμες λαϊκες, κρεατα απο ντοπιους κτηνοτροφους, κηπευτικα επισης ντοπια.
Οσο ζουμε θα πηγαινουμε!
Μαγαζι οροσημο της ευρυτερης περιοχης εδω και δεκαετιες. Εχω παει απειρες φορες.
Σημα κατατεθεν το κεμπαπ του (σουβλας). Χοιρινο/προβιο/κοτοπουλο.
Σειρα προτιμησης για μενα 1.Προβιο, 2.Χοιρινο, 3.Κοτοπουλο.
Εξαιρετικα κρεατα, μαστορικα ψημενα. Υπερλαϊκες τιμες.
Λαϊκο προσκυνημα καθεα μερα, απ το πρωι ως το βραδυ.
Δοκιμαστε οπωσδηποτε το γαλοτυρι τους, το οποιο ειναι κορυφαιο. Εξισου καλο και το τζατζικι τους.
Πατατες οριτζιναλ εννοειται, και λαχανικα/κηπευτικα ολοφρεσκα.
Εαν βρισκεστε κοντα στην Καλαμπακα (κ οχι μονο), αξιζει και με το παραπανω να αφησετε εδω τα πολυτιμα σας λεφτα για κρεατικα..
Ουσιαστικα ειναι σαν να γκρεμιστηκε και να ξαναχτιστηκε απ την αρχη το μαγαζι. Δεν εμεινε τπτ παλιο.
Θεωρω οτι εχασε λιγη απ την παλια του, παραδοσιακη αιγλη, και μετατραπηκε σε ενα συγχρονο κεντρο συνεστιασεων που ακομη ψαχνει την ταυτοτητα του.
Ακροβατει μεταξυ των παραδοσιακων γευσεων, για τις οποιες το αγαπησαμε (κεμπαπ,
Επισης οι τιμες εχουν ανεβει σημαντικα..
Οτι δοκιμαστηκε ηταν αρκετα καλο.
-Κεμπαπ προβιο εγγυηση, με χερατες πατατες. Μαλακο και καλοψημενο.
-Κεμπαπ χοιρινο/κοτοπουλο μια χαρα, ευχαριστηθηκε η παρεα απο γευση και ποιοτητα
-Συκωτι πολυ καλο. Γενναια μεριδα. Ωραια γλυκια σαλτσουλα για πολλες παπαριτσες.
-Γαλοτυρι/τζατζικι μια χαρα.
-Σαλατες αποδεκτες. Μεγαλη ποσοτητα, τσιμπημενες τιμες.
Υπολογιστε περιπου 20€ το ατομο, εκτος κι αν επιλεξετε τιποτε πιο εκλεκτο..
Αξιζει μια επισκεψη αν ειστε στην περιοχη. Θα δοκιμασω και καμια κοπη την επομενη φορα που θα περασω!
Το μαγαζί από ότι βλέπω στα social media πλέον το τρέχει ο γιος της οικογένειας, έκανε ανακαίνιση και το λες εστιατόριο. Βλέπω φωτογραφίες από ψυγεία για dry aging, κελάρι με πολλά κρασιά, μέχρι και φωτογραφία του Σωτήρη Ευαγγέλου να μαγειρεύει(να επιμελήθηκε το νέο μενού;).
Θα προσπαθήσω να πάω κάποια στιγμή.
Το παλικαρι (Θεμης) που το δουλευει πλεον τα τελευταια χρονια (γιος του αρχικου ιδιοκτητη), το παλευει παρα πολυ και αγαπαει αυτο που κανει.
Στα ωλ ταϊμ κλασικ, πιατα του μαγαζιου (κεμπαπ), εχει προσθεσει καποια ακομη ενδιαφεροντα.
Την τελευταια φορα δοκιμασαμε κοτσι (λουκουμι), αγριογουρουνο στιφαδο (πολυ καλο), και μπριζολα τομαχοκ! (τεραστια και πεντανοστιμη).
Εννοειται πως τιμησαμε ξανα τα κεμπαπ του (προβειο ΤΟΠ για μενα, χοιρινο πολυ καλο, κοτοπουλο πολυ καλο).
Πατατες πολυ καλες, στο χερι. Σαλατες πολυ καλες κι αυτες. Οι αλοιφες δικες του, εξαιρετικες (γαλοτυρι συγκινητικο, τζατζικι βρωμεροτατο).
Τιμες λαϊκες, κρεατα απο ντοπιους κτηνοτροφους, κηπευτικα επισης ντοπια.
Οσο ζουμε θα πηγαινουμε!
Σημα κατατεθεν το κεμπαπ του (σουβλας). Χοιρινο/προβιο/κοτοπουλο.
Σειρα προτιμησης για μενα 1.
Εξαιρετικα κρεατα, μαστορικα ψημενα. Υπερλαϊκες τιμες.
Λαϊκο προσκυνημα καθεα μερα, απ το πρωι ως το βραδυ.
Δοκιμαστε οπωσδηποτε το γαλοτυρι τους, το οποιο ειναι κορυφαιο. Εξισου καλο και το τζατζικι τους.
Πατατες οριτζιναλ εννοειται, και λαχανικα/κηπευτικα ολοφρεσκα.
Εαν βρισκεστε κοντα στην Καλαμπακα (κ οχι μονο), αξιζει και με το παραπανω να αφησετε εδω τα πολυτιμα σας λεφτα για κρεατικα..