Εικόνες (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Pataouga (σκέτο, καλό και αφράτο)
Οι σαλάτες που μπορείς να βάλεις. Έχει και 1000 νησιά, που την είχε σε "μπιμπερό" (sic) :) :)
Pataouga με gouda και σάλτσα ντομάτας (ok, καλό ήταν σκέτο, δεν με δελεάζει η ιδέα της γέμισης)
Πεϊνιρλί με κοτόπουλο και ρώσικη (καλό)
Πεϊνιρλί με κιμά, μπιφτέκι, πατάτες και σως μουστάρδας (οκ)
Πεϊνιρλί με κιμά, μπιφτέκι, πατάτες και σως μουστάρδας (οκ)
Πεϊνιρλί με κοτόπουλο, πατάτες και ουγγαρέζα (καλό)
Πεϊνιρλί με κοτόπουλο, πατάτες και ουγγαρέζα (καλό)
Πεϊνιρλί με κοτόπουλο, πατάτες και ουγγαρέζα (καλό)
Η version του Βόλου είναι αρκετά πιο βαριά και πιο λαδερή,
Στου Βόλου έχουν και ωραία ατομικά κομμάτια πίτσας που εδώ δεν προσφέρονται
Προσωπικά δεν με καλύπτουν οι υπόλοιπες γεύσεις με κιμά και κοτόπουλο,
Πατάτες προκατ όπως και η ουγγαρέζα
Για μία-δύο φορές τον χρόνο είναι οκ φάση
Είχε μείνει μόνο το κλασικό με ζαμπόν.
Μπαμπατσικο σε μέγεθος, κανένα παράπονο εκεί.
Η ζύμη μαλακή και φρέσκια, αλλά γλυκιά. Είναι σίγουρα αυτή η καλύτερη επιλογή;
Οι πατάτες προκάτ και κακές, η ρώσικη εμπορίου κλασική.
3,
Ίσως για μια στο τόσο μετά από ασωτιες.
Αν αντέξει που λέει κι ο karras, το τριμάρω ακόμα πιο πολύ..
Υ.
Αν με φέρει ο δρόμος ξανά στην παλιά γειτονιά σίγουρα θα δοκιμάσω και τις λοιπές παραλλαγές. Έτσι δε θα μου λείπει και η πατρίδα!