Εικόνες (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κερασμένο λικέρ πορτοκάλι (μια χαρά)
Κερασμένο καρπούζι και ρεβανί (καλό το ρεβανί)
Μπαρμπούνια σχάρας (καλά, ένα κλικ παραπάνω στο ψήσιμο)
Σκορπίνα 800γρ (καλή, σωστό ψήσιμο, θα άγγιζε την τελειότητα αν είχε αλατιστεί στο ψήσιμο)
Τόνος καρπάτσιο (πολύ καλό, νομίζω με τσιμιτσούρι)
Τόνος τηγανιά με σκόρδο (συμπαθητικό)
Ροζέ Μηλέα (τοπικό οινοποιείο από Αργαλαστή, καλό και σε λογική τιμή)
Ψωμί φρυγανισμένο (μια χαρά)
Ο πατέρας του Κώστα ενώ καθαρίζει τα ψάρια μας
Εξωτερικά (Αύγουστος 2024)
Κατάλογος (10)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Αυγούστου 2024: ποτά 4/4
Κατάλογος Αυγούστου 2024: ποτά 3/4
Κατάλογος Αυγούστου 2024: ποτά 2/4
Κατάλογος Αυγούστου 2024: ποτά 1/4
Κατάλογος Αυγούστου 2024: σελίδα 6/6
Κατάλογος Αυγούστου 2024: σελίδα 5/6
Κατάλογος Αυγούστου 2024: σελίδα 4/6
Κατάλογος Αυγούστου 2024: σελίδα 3/6
Κατάλογος Αυγούστου 2024: σελίδα 2/6
Κατάλογος Αυγούστου 2024: σελίδα 1/6
- Μία από τις πέντε ψαροταβέρνες της Αγίας Κυριακής. Άνετο τραπέζι μπροστά στην προκυμαία. Το ομορφότερο εξωτερικό τραπέζι το έχει το Μουράγιο, αλλά μια χαρά είναι και εδώ.
- Μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια. Προφανώς έχει καραβίδες που είναι η τοπική σπεσιαλιτέ.
- Το φαγητό καλό, προσεγμένο, σαφώς πάνω από το μέσο όρο.
- Τιμές φυσιολογικές, ούτε φτηνά, ούτε ακριβά για την εποχή.
- Δεν μου άρεσε αισθητικά η υπερβολική λαϊκιστική φιλικότητα από τον νεαρό ιδιοκτήτη Κώστα και τους σερβιτόρους. Επαναλαμβανόμενη ατάκα "
χαλαρά σε λέω γειά" αφότου μας ρώτησε από που είμαστε, πιασίματα στην πλάτη κάθε φορά που ο σερβιτόρος ερχόταν στο τραπέζι μας, προσφωνήσεις τύπου " αφεντικό", " πασά μου" κτλ. Μάλλον λειτουργεί θετικά σε κάμποσους μεσήλικες πελάτες, αλλά μου φαίνεται κακόγουστο και αναχρονιστικό. Ο Κώστας πάντως είναι πρόθυμος και εξυπηρετικός, είναι ξεκάθαρο ότι το προσπαθεί και θέλει να το εξελίξει (παρεμπιπτόντως είναι ντόπιος). - Tip για ιστιοπλόους: έχουν βάλει 4 ρεμέντζα μπροστά στον ντόκο και σε βοηθάνε να δέσεις.
Συμπερασματικά, το φαγητό αξίζει, θα ξαναπήγαινα με χαρά.