Εγώ την σαλάτα κινόα στο Puerto ήθελα να φάω, αλλά 18/9 όλα τα μαγαζιά στο Γιαλισκάρι κλειστά εκτός απ' τον Κιάλαρη. Φάβα και κολοκυθάκι βραστό μια χαρά, γεμιστά μου άρεσαν αλλά μικρή μερίδα, η πατατοσαλάτα απαράδεκτη αλλά έχω καταλήξει ότι παίζει θέμα με τις πατατοσαλάτες γενικά στο νησί. Νομίζω ότι έχει κόσμο πάντα επειδή έχει καλές τιμές στα ψαρικά του.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Μετά τις πρώτες μέρες στο νησί όπου βρίσκαμε και τρώγαμε κρεατικά μόνο είπαμε να επικοινωνήσουμε με φίλο που το είχε επισκεφτεί αρκετές φορές και να ρωτήσουμε για ψάρι/θαλασσίνά. Μας είπε να πάμε στο Γιαλισκάρι και εκεί θα βρούμε 2-3 ψαροταβέρνες. Πήγαμε λοιπόν και κάναμε το μεγάλο λάθος να καθήσουμε στο μοναδικό που είχε κόσμο. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Κακό και αδιάφορο σέρβις, μέλισσες παντού, μια παρέα παιδιών που από οτι φάνηκε σχετίζονταν με το μαγαζί να ουρλιάζει ασταμάτητα. Αυτά δεν θα είχαν σημασία αν το φαγητό άξιζε.... Αγγουροντομάτα που έμοιαζε να είχε κοπεί μέρες πριν, μελιτζανοσαλάτα αδιάφορη, χταπόδι ξυδάτο υποφερτό, κακοψημένο μπαρμπούνι σε λάδι στρατού, 3 τεμάχια η μερίδα, σαρδέλες (6 σαρδέλες στην μερίδα παρακαλώ) κακοψημμένες επίσης. Αυτά μαζί με μισό λίτρο κρασί, 46 ευρώ. Φύγαμε νηστικοί, αηδιασμένοι, και ψάχναμε να βρούμε να φάμε πάλι.