αποδειξη δεν εχει χτυπισει ποτε του εκτος και αν το ζητισεις εσυ ο ιδιος. κατα τα αλλα καλος
mei
Η κρέπα με λίγα λόγια είναι απλά φ-ο-β-ε-ρ-η,και τα υλικά του εγώ προσωπικά δεν τα έχω δει ποτέ ξεραμένα και τρώω από εκεί σχεδόν μέρα παρα μέρα.Η εμπειρία τους φαίνεται και η ζύμη τους είναι απίστευτη.Δεν ξέρω είναι από τα ελάχιστα μαγαζιά που τρώω πλέον κρέπα και πολύ οικονομικός κιόλας.
Επειδή μένω στη γειτονιά, όταν θέλω κρέπα τρώω από εκεί. Οι ιδιοκτήτες όντως είχαν προϋπηρεσία σε άλλα καταστήματα κρέπας όπως αναφέρθηκε. Συνήθως προτιμώ γλυκιά κρέπα, στην οποία δεν λυπούνται τη νουτέλα/μερέντα. Στην αλμυρή, πολλές φορές με αποθαρρύνει η κατάσταση ορισμένων υλικών. Είναι λίγο ξεραμένα από το ψυγείο,κυρίως τα τυριά και οι αλοιφές.
Από τιμές, φθηνότερο από εκείνα της Ναυαρίνου.
Γενικά καθαρό, σε ανεκτό όριο, ωστόσο θα προτιμούσα τη χρήση γαντιών κατά την παραγωγή της κρεπας και του τοστ....
χασάπης
Βρωμιά που αδικεί τα καλά σημεία:καλές οι κρέπες και τα τοστ με αλμυρές να ξεχωρίζουν καλές τιμές και εξυπηρέτηση αλλά οπότε περάσεις με ενα τσιγάρο στο στόμα χωρίς να πλένει τα χέρια ΠΟΤΕ με τα αποία πιάνει λεφτά και υλικά!!!!
fra+ef
Η κρεπερί που προτιμάμε πάντα,με φιλική εξυπηρέτηση και δεν τσιγκουνεύονται στις ποσότητες των υλικών που βάζουν,ενώ οι τιμές είναι καλύτερες από αυτές της Ναυαρίνου.
Υ.Γ. η ποσότητα της μερέντας στην γλυκιά ξεπερνάει τα όρια,με την καλή έννοια!
kokoromania
kalofaga θα διαφωνίσω για τον Κόκκορα. Μπορεί να ετοίμαζε τα σάντουιτς με τα χέρια (τους έχω δει να βάζουν και σαλάτα πικάντικη από το τάπερ στο πιάτο με το χέρι), αλλά λίγα λόγια για το γύρο. Είχα περάσει νωρίς και είδα να ετοιμάζει το γύρο περνώντας παντσέτες στη σούβλα.
kalofagas
ΜΕΡΟΣ
Στο μέρος με το πιο άθλιο πρώην γυράδικο του κέντρου (Κόκκορα τον λεγανε νομίζω αν και όλοι λέγανε ότι γάτες έβαζε στο γύρο) μεταμορφώθηκε σε κρεπερί με αλλαγή διεύθυνσης. Εντάξει δεν έγινε και καμιά πολύχρωμη πεταλουδίτσα αλλά τουλάχιστον δεν βρωμάει πλέον.
ΦΑΓΗΤΟ
Γνώρισα τη Θεσσαλονίκη με κρέπες και πρωινό κουλούρι σαν φοιτητής και αργότερα πέρασα στην καλοφαγία. Κρέπες έχω φάει περίπου όσους γύρους έχει φάει ο μέσος Τουμπιώτης στην ηλικία των 27!
Κρεπερί με μεγάλη ποικιλία σε υλικά αλλά τουλάχιστον καθημερινή βράδυ που πήγα εγώ έβλεπες ποια αλλαντικά και τυριά είχαν μικρή κατανάλωση.
Αν διαλέξετε με το πάσο σας από αυτά που κάποιος άλλος πρόσφατα διάλεξε, τότε σαν μαγαζί νομίζω είναι καλό αν και με πιο περιορισμένη πλέον γκάμα υλικών.
Η κρέπα ήταν καλή χωρίς όμως να μου θυμίσει τις κρέπες που έτρωγα μικρός στο Ναυαρίνο.
ΤΙΜΕΣ
Πήρα κρέπα με καπνιστό κασέρι, κοτόπουλο, πατατοκροκέτες και τυροσαλάτα 3.70.
ΓΕΝΙΚΑ
Όντως το έχουν (ή δουλεύουν) δύο τύποι με εμπειρία στην κρέπα από τα Valentino και Vivoli.
WorldCitizeN
Καλές νόστιμες κρέπες και πολύ φιλικοί. Μου φαίνεται ανήκει σε έναν που δούλευε παλιά τα βράδια στο Valentino και σε έναν άλλο που δούλευε στο Vivoli.
Από τιμές, φθηνότερο από εκείνα της Ναυαρίνου.
Γενικά καθαρό, σε ανεκτό όριο, ωστόσο θα προτιμούσα τη χρήση γαντιών κατά την παραγωγή της κρεπας και του τοστ....
Υ.
Στο μέρος με το πιο άθλιο πρώην γυράδικο του κέντρου (Κόκκορα τον λεγανε νομίζω αν και όλοι λέγανε ότι γάτες έβαζε στο γύρο) μεταμορφώθηκε σε κρεπερί με αλλαγή διεύθυνσης. Εντάξει δεν έγινε και καμιά πολύχρωμη πεταλουδίτσα αλλά τουλάχιστον δεν βρωμάει πλέον.
ΦΑΓΗΤΟ
Γνώρισα τη Θεσσαλονίκη με κρέπες και πρωινό κουλούρι σαν φοιτητής και αργότερα πέρασα στην καλοφαγία. Κρέπες έχω φάει περίπου όσους γύρους έχει φάει ο μέσος Τουμπιώτης στην ηλικία των 27!
Κρεπερί με μεγάλη ποικιλία σε υλικά αλλά τουλάχιστον καθημερινή βράδυ που πήγα εγώ έβλεπες ποια αλλαντικά και τυριά είχαν μικρή κατανάλωση.
Αν διαλέξετε με το πάσο σας από αυτά που κάποιος άλλος πρόσφατα διάλεξε, τότε σαν μαγαζί νομίζω είναι καλό αν και με πιο περιορισμένη πλέον γκάμα υλικών.
Η κρέπα ήταν καλή χωρίς όμως να μου θυμίσει τις κρέπες που έτρωγα μικρός στο Ναυαρίνο.
ΤΙΜΕΣ
Πήρα κρέπα με καπνιστό κασέρι, κοτόπουλο, πατατοκροκέτες και τυροσαλάτα 3.
ΓΕΝΙΚΑ
Όντως το έχουν (ή δουλεύουν) δύο τύποι με εμπειρία στην κρέπα από τα Valentino και Vivoli.