Το επισκεφθηκα στα πλαισια του Sani food festival,με καλεσμενο τον βραβευμενο με 1 αστερι Μισελεν Καταλανο σεφ του La Boscana Joel Castanye.Κοστος 120 ευρω το ατομο με wine pairing.Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο.Ο σεφ επεξηγηματικος και επικοινωνιακος.Ξεκινησε με ξυνομηλο με βοτκα και χυμο λαιμ χρωματισμενο απο παντζαρι καλο,Μετα συνεχισε με το πιατο που ονομασε η τοματα και το σοφριτο της που ηταν κρυος ζωμος ντοματας που βουτουσες κατι σαν σακουλακι τσαγιου και συνοδευοταν απο μια αλοιφη ντοματας εκπληκτικο και το ειχαν συνδυασει με το ροζε Εμμετρος Λογος του Τσανταλη.Μετα ακολουθησε εξαιρετικο κανελονι με 3 κρεατα συνοδεια του λευκου Ευχες Ερατεινες.Μετα πεσκανδριτσα Panado καλο συνοδεια του προηγουμενου κρασιου.Μετα σιγοψημενος(30 ωρες) ωμος αρνιου σε κρασι με 12 διαφορετικα μυρωδικα εκπληκτικο συνοδεια Emphasis Syrah του Παυλιδη.Και στο τελος σουπα σιτρονελλα με παγωτο μοσχολεμονο και γαρυφαλλο εξαιρετικο συνοδεια Μαλαγουζια Οψιμου Τρυγου Κτημα Γεροβασιλειου.