Asian

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Ξένο
ΔιεύθυνσηΣάνη
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο18:00-23:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2016-2017
Πρόσθετες πληροφορίες:
Βρίσκεται στο Sani Marina.

Chef ο Thiou.

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Βικτωρ Τ.
Το επισκεφθηκα στα πλαισια του Sani food festival,με καλεσμενο τον βραβευμενο με 1 αστερι Μισελεν Καταλανο σεφ του La Boscana Joel Castanye.Κοστος 120 ευρω το ατομο με wine pairing.Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο.Ο σεφ επεξηγηματικος και επικοινωνιακος.Ξεκινησε με ξυνομηλο με βοτκα και χυμο λαιμ χρωματισμενο απο παντζαρι καλο,Μετα συνεχισε με το πιατο που ονομασε η τοματα και το σοφριτο της που ηταν κρυος ζωμος ντοματας που βουτουσες κατι σαν σακουλακι τσαγιου και συνοδευοταν απο μια αλοιφη ντοματας εκπληκτικο και το ειχαν συνδυασει με το ροζε Εμμετρος Λογος του Τσανταλη.Μετα ακολουθησε εξαιρετικο κανελονι με 3 κρεατα συνοδεια του λευκου Ευχες Ερατεινες.Μετα πεσκανδριτσα Panado καλο συνοδεια του προηγουμενου κρασιου.Μετα σιγοψημενος(30 ωρες) ωμος αρνιου σε κρασι με 12 διαφορετικα μυρωδικα εκπληκτικο συνοδεια Emphasis Syrah του Παυλιδη.Και στο τελος σουπα σιτρονελλα με παγωτο μοσχολεμονο και γαρυφαλλο εξαιρετικο συνοδεια Μαλαγουζια Οψιμου Τρυγου Κτημα Γεροβασιλειου.