Εστιατοριο βραβευμενο με ενα αστερι Michelin.Περιβαλλον ηρεμο χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο αισθητικα,σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο.Πηραμε μενου που περιελαμβανε πεστροφα θαλασσης με μηλο,κολοκυθοσπορους και κοκκινο χαβιαρι καλο,νταμπλινγκ(pierrogi)με τρουφα και χοιρινο πολυ καλο,καναπεδακι με πατε καλο,χελι με φυκια και σπαραγγια καλο,σουπα με αγγουρι καλη,παντζαρι με κατσικισιο τυρι καλο,ντοματα με τονο οκ,μοσχαρισιο πλευρο πολυ καλο και υπερβολικα λιγο,λευκη σοκολατα με passion fruit καλο,γλυκα καπνιστα πουρα καλα.Κοστος για δυο ατομα με ενα μπουκαλι κρασι αξιας 40 ευρω=220 ευρω.Ολα τα πιατα ηταν καλα αν και καποια υπερβολικα μικρα ομως δεν με κερδισαν τοσο σε συνδυασμο με το κοστος τους.