Εικόνες (48)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γλωσσάκια τηγανητά (πολύ μέτρια)
Σαργός σχάρας (οκ προς το μέτριο)
Θράψαλο τηγανητό (εξαιρετικό!)
Πατάτες τηγανητές (εξαιρετικές, αρκεί να μην έχει κόσμο πολύ και βιαστικά να τις βγάλει από το τηγάνι)
Χωριάτικη (καλή, η φέτα μέτρια, την προηγούμενη φορά ήταν πολύ καλύτερη)
Παντζάρια με σκορδαλιά (καλό, η σκορδαλιά λάιτ)
Παγωτό σύκο με χειροποίητο σάμαλι (πολύ καλό)
Χταπόδι (μαλακό, καλοψημμένο και τεράστιο)
Χταπόδι (μαλακό, καλοψημμένο και τεράστιο)
Γοβιοί (φρεσκότατοι, πεντανόστιμοι και πολύ καλό τηγάνι)
Σκουμπρί καπνιστό (μέτριο)
Πατάτες τηγανητές (πολύ καλές)
Καλαμαράκι τηγανητό (εξαιρετικό, παρόλο που είναι κατεψυγμένο, το χαράζει σε ροδέλες και το πετάει ολόκληρο στο τηγάνι)
Καυτερή πιπεριά (καλή, αλλά αδύναμη)
Χωριάτικη (πολύ καλή, η ντομάτα εξαιρετική)
Μυδοπίλαφο και σουπιά (πολύ καλά και τα δύο)
Καβουροσαλάτα και το σκουμπρί στο βάθος (όλα πολύ καλά)
Σxόλια (18)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (18)
tavern_comments#16985#0#0
14:
16:
17:
είμαστε αλλου :)
Η εξυπηρέτηση άψογη, με τον Μήτσο ευγενέστατο. Μέσα στο μαγαζί είχε πάρα πολλή δροσιά ενώ έξω έβραζε ο τόπος. Είχε πολύ κόσμο, μαθεύτηκε πλέον.
Στο φαγητό το μαγαζί είναι αποκάλυψη, δεν το περιμένεις από τέτοιο μέρος και το εκτιμάς!
-Βλήτα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!! Έφαγα μόνος μου 2 μερίδες και δεν είμαι και πολύ των χόρτων. Αξίζει να πας μόνο και μόνο για τα βλήτα.
-Ταλαγάνι σχάρας οκ
-Μύδια αχνιστά - οκ αλλά τεράστια τερατώδης μερίδα, δεν είχαν κάτι το απογειωτικό. Έχω φάει πολύ καλύτερα. Το ζουμάκι ήταν νόστιμο αλλά έπρεπε να φάμε μισό κιλό μύδια πριν το βρούμε! Πρέπει η μερίδα να είχε ~60-70 μύδια, αρχίσαμε να τα μετράμε και χάσαμε το μέτρημα.
-Σκουμπρί καπνιστό - μέτριο
-Χταπόδι - Μαλακό, καλοψημμένο και τεράστιο. Αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη. Έβγαλα φώτο με το μπουκάλι του νερού δίπλα για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης του μεγέθους!
-Γοβιοί- Φρεσκότατοι, πεντανόστιμοι και πολύ καλό τηγάνι. Μου έκανε εντύπωση το μέγεθος, συνήθως είναι σε μέγεθος σαρδέλας, αυτοί ήταν θηριάκια.
-Γλυκάκι κερασμένο - Παγωτό σύκο με χειροποίητο σάμαλι. Πολύ καλό.
Ο λογαριασμός πολύ καλός, ξέρει να κερνάει. Αξίζει και θα ξαναπάμε, αλλά όπως χιλιοειπώθηκε μόνο καθημερινές!
σήμερα πήγα τον φίλο μου τον Μήτσο τον βιολιτζή..
αφού ένοιωσε τους απανωτούς οργασμούς, υπεσχέθη ένα απόγευμα Σαββάτου να πάμε, να φέρει το βιολάκι του και άλλους μουσικούς και να κάνουμε μουσική βραδυά..
σύντροφοι, μύστες, θα σας ειδοποιήσω..
Ο χώρος είναι πολύ ωραίος τώρα καλοκαίρι, είχε ένα αεράκι.. Φάτσα Όλυμπος χιονισμένος.. Ρομάντσο, καλά είπε ο Lewis!
Λοιπόν, η προδιαγραφή είναι καλά τηγάνια, μεγάλη θερμοκρασία.. Πρώτα-πρώτα όμως φοβερή Χωριάτικη, τεράστια, με πολύ ωραίες ντομάτες. Επίσης ωραία Μύδια Αχνιστά, και Μύδια Σαγανάκι, μουστάρδα.
Αλλά τα τηγάνια ήταν όντως πιο καλά, για μένα: Γαρίδες, τραγανές, Θράψαλα, και κάτι Γλωσσάκια (500γρ= 12ε), πολύ δυνατά. Στα ατού Αυγά Σουπιάς Σαγανάκι, πρώτη φορά τρώω, και είναι κάπως σα νιόκι..
Γενικά εμπειρία γευστική δυνατή, τοποθεσία σκίζει το καλοκαίρι (τραπεζάκια έξω, στο χορτάρι). Προσοχή στο δρόμο: να πάτε απ τα ενδεικνυόμενα, και καλύτερα αποφύγετε εντελώς την Κυριακή.
Εννοείται πως μπαίνει στα Must.
Κέβλαρρρρρρ... :)
Στέλνω φωτος στο Αδμιν, ήταν όλα υπέροχα...
Αφήστε την Κυριακή για τους αδαείς, να υποθέσω πως τις καθημερινές θα είναι πιο φρέσκα όλα, γιατί θα δουλεύουν και οι ψαράδες που βγαίνουν εκεί...
Ξέχασα να ρωτήσω.. όστρακα έχει;
Συμπέρασμα: Το μάθανε πολλοί, ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΠΑΤΕ.
το φαγητό ηταν εξαιρετικό.. ο Δημήτρης, αφασία.. :)
1 μερίδα γλωσσάκια, γοβιοί, καλαμάρι τηγ., μύδια τηγ., μαρούλι, χωριάτικη, πατάτες, 2 μαλαματίνες (ΠΑΟΚ είσαι) 2 κοκακόλες, 2 πορτοκαλάδες, 42€ !!!
εμενα με φάνηκαν λίγα..
θα ξαναπάω καθημερινή, να απολαύσω.. :)
Για να φτάσεις χρειάζεται να διανύσεις 10 με 15 λεπτά χωματόδρομο (ανάλογα το πόσο λυπάσαι το αυτοκίνητο σου) αλλά το περιβάλλον και οι γεύσεις σε ανταμείβουν.
Από ψαρικά είχε μόνο ψιλά στο τηγάνι (σαφρίδια, γλώσσες, κοβιούς, κουτσομούρες) αλλά ότι πήραμε ήταν φρεσκότατο και νοστιμότατο εκτός από το χταπόδι που δεν άρεσε σε μερικούς. Είδαμε επίσης τηγανητό καλαμάρι σε τεράστια μερίδα να σερβίρετε σε διπλανά τραπέζια αλλά μέχρι να το αποφασίσουμε να το παραγγείλουμε είχε ήδη εξαφανιστεί.
Πολύ καλή και η καβουροσαλάτα του όπως και το μυδοπίλαφο, οι σαλάτες του όπως και οι τηγανιτές πατάτες. Τσίπουρο και κρασί σε πολύ καλή θερμοκρασία και αποδεκτά. κερασμένο γλυκάκι για το τέλος.
Το σέρβις ενώ φαινόταν πολύ φιλικό και ευχάριστο στην αρχή, φάνηκε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τον υπερβολικό, για το είδος του, κόσμο που μάζεψε την Πρωτομαγιά του 2017, και αν δεν μας είχε μαγέψει η όλη φάση μπορεί και να μας χαλούσε.
Φύγαμε χορτασμένοι από ψαρικό και πιοτό και πληρώσαμε 17,